- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
sen ilgilenme artık onunla hiiiiiç bakma fln...
çocuk ilgini farketmiş havalara girmiş işte...
sen bi süre tamamen umrunda değilmiş gibi davranırsan kaçar kovalanır taktiği işe yarayabilir...
yorumun için tşkler ama umrumda değilmiş gggibi davranırsam ters tepmezmi ya
kızlar daha önce bu konuyu aşk hikayelerimiz kısmına açmıştm ama burdan daha yorum alabileceğimi düşündüğüm için kısa bir hatırlatma yaparak baştan anlatıcam lütfen yardımcı olun bana
kızlar ölmek istiyorum hayatımda ilk defa hoşlandığm birine hislerimi söylemek için bi kız arkadaşımı yolladım hatta önceki konuma bakanlar olmuştur sevgilin var mı diye sordu bi arkadaşım için soruyorum dedi ama o arada bende bahçede masada oturuyordm bu çocukjla bakışıyorduk o anda bile bakıyordu hatta arkadaşm ilk önce çakmak isteme bahanesiyle gitti sonra ikinci gidişinde sordu sevgilin varmıdiye var demiş çocuk ölecem şimdi kızlar mahfoldm hatta koktukta yanıma bile gelip oturmuştu önceden inanamıyorum ya benden hoşlandığını düşünmüştüm ama nasıl sevgilisi olur elinde hiç tel gözükmüyor yanında hiç kız yok benlede ilgilendi benim olduğumu anlamıştır o arada bizde vardık o yolladığım kızın yanında ama o kızla dedaha önce hiç takılmıyorduk acaba o kız ondan hoşlanıyo sanmış olabilir mi kendi için sorduğunu sanmış olabilirmi acaba ?ya kafayı yicem çok kötüyüm nasıl yüzüne bakcam bidaha rezil oldum hayatımda ilk defa bii gönül işine kalkıştm rezil oldum kızlar napcam ben mahfoldumbu ilk konumdu kızlar aradan iki hafta geçti işte dünde baktım yoldan geçiyor ben bakmadm arkadaşım farketmiş bana baktığını sonra asansörün ordada sırf ben göriyim diye hizasında durdu yine ordan bakmş arkadaşm yakalamş beş dakika geçtikten sonra geldi yanımızdaki dibimizdeki karşı koltuğa oturdu kızlar arkadaşmla şok olduk bilerek yapıyo normalde hayatta oturmaz orda sonra elinde tel yüzüme hiç bakmıyo ama otururken uzaktayken çaktırmadan bakıyo yakında bakmıyo sonra bende arkadaşıma kalkalm dedm arkadaşm hayr o kalksn falan dedi en sonunda kaldırdm zorla ama tabi bu arada oda duyuyo bu konuşmalarımı neyse sonra biz okuldan çıktık dönüşte baktk oda kalkıp gitmiş heralde benide gitti sandı.. Neyse kızlar bariz bilerek yapıyo bende gözü var anlıyorm sevgilim var dedi ama kesinmi bilmiyorn bana yok gibi geliyo dibime oturuyo kafam çok karışıyo kızlar neolur bi fikir verin (
yorumun için tşkler ama umrumda değilmiş gggibi davranırsam ters tepmezmi ya
sen ilgilenme artık onunla hiiiiiç bakma fln...
çocuk ilgini farketmiş havalara girmiş işte...
sen bi süre tamamen umrunda değilmiş gibi davranırsan kaçar kovalanır taktiği işe yarayabilir...
pardon yaşlar kaç acaba? 80lerde kalmadı mı çakmak isteme modası?? hımm demek iki taraf da sigara içiyor..allahtan sigara bahaneneniz varmış.. sonra sonsuza kadar bakış dur...
sevgilim var demiş işte daha ne peşine düşüyorsun çocuğun,kendi kendine gelin güvey olma derim. bir bakışla yada yanına oturdu diye senden hoşlandığını ,ilgilendiğini nerden çıkarıyorsun ,belki derdi başka. bu kadar saf olma arkadaşım adam çocuk ağzıyla diyor sevgilim var diye.
canım belli ki adam egosunu tatmin ediyor. Sen onu boşver. Başkaları yok mu onlarla ilgilen. Adam sevgilisi varken bakıyorsa bu adamdan bir halt olmaz. Yaklaşmaya çalışsa da sallama onu. Sen ona ilgi gösterirsen o adamın gözünde basit kız konumuna düşersin. Seni kullanmaya çalışır. Sevgilisine daha çok değer verir. Olan sana olur. O yüzden adam yaklaşmaya çalışsa da ilgilenme hiç oralı olma. Daha çok kıymetli olursun.
sevgilim var demiş işte daha ne peşine düşüyorsun çocuğun,kendi kendine gelin güvey olma derim. bir bakışla yada yanına oturdu diye senden hoşlandığını ,ilgilendiğini nerden çıkarıyorsun ,belki derdi başka. bu kadar saf olma arkadaşım adam çocuk ağzıyla diyor sevgilim var diye.
aynen bu yorumu yapacaktim..
Cocuga gidip hoslandiginizi soyletmissiniz o da sevgilisi oldugunu soylemis. Eeee daha ne? Ne diye hala hal ve hareketlerinden anlam cikarmaya calisiyorsunuz ki. Daha once de bakiyormus ama hic bi anlam ifade etmiyormus meger. Simdi de baktigini soyluyorsunuz.. hala anlamsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?