• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hoşlandığım erkeğin davranışlarını anlayamıyorum yorum yapın lütfen:(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar daha önce bu konuyu aşk hikayelerimiz kısmına açmıştm ama burdan daha yorum alabileceğimi düşündüğüm için kısa bir hatırlatma yaparak baştan anlatıcam lütfen yardımcı olun bana
Kızlar ölmek istiyorum hayatımda ilk defa hoşlandığm birine hislerimi söylemek için bi kız arkadaşımı yolladım hatta önceki konuma bakanlar olmuştur sevgilin var mı diye sordu bi arkadaşım için soruyorum dedi ama o arada bende bahçede masada oturuyordm bu çocukjla bakışıyorduk o anda bile bakıyordu hatta arkadaşm ilk önce çakmak isteme bahanesiyle gitti sonra ikinci gidişinde sordu sevgilin varmıdiye var demiş çocuk ölecem şimdi kızlar mahfoldm hatta koktukta yanıma bile gelip oturmuştu önceden inanamıyorum ya benden hoşlandığını düşünmüştüm ama nasıl sevgilisi olur elinde hiç tel gözükmüyor yanında hiç kız yok benlede ilgilendi benim olduğumu anlamıştır o arada bizde vardık o yolladığım kızın yanında ama o kızla dedaha önce hiç takılmıyorduk acaba o kız ondan hoşlanıyo sanmış olabilir mi kendi için sorduğunu sanmış olabilirmi acaba ?ya kafayı yicem çok kötüyüm nasıl yüzüne bakcam bidaha rezil oldum hayatımda ilk defa bii gönül işine kalkıştm rezil oldum kızlar napcam ben mahfoldum:( Bu ilk konumdu kızlar aradan iki hafta geçti işte dünde baktım yoldan geçiyor ben bakmadm arkadaşım farketmiş bana baktığını sonra asansörün ordada sırf ben göriyim diye hizasında durdu yine ordan bakmş arkadaşm yakalamş beş dakika geçtikten sonra geldi yanımızdaki dibimizdeki karşı koltuğa oturdu kızlar arkadaşmla şok olduk bilerek yapıyo normalde hayatta oturmaz orda sonra elinde tel yüzüme hiç bakmıyo ama otururken uzaktayken çaktırmadan bakıyo yakında bakmıyo sonra bende arkadaşıma kalkalm dedm arkadaşm hayr o kalksn falan dedi en sonunda kaldırdm zorla ama tabi bu arada oda duyuyo bu konuşmalarımı neyse sonra biz okuldan çıktık dönüşte baktk oda kalkıp gitmiş heralde benide gitti sandı.. neyse kızlar bariz bilerek yapıyo bende gözü var anlıyorm sevgilim var dedi ama kesinmi bilmiyorn bana yok gibi geliyo dibime oturuyo kafam çok karışıyo kızlar neolur bi fikir verin:((

sen ilgilenme artık onunla hiiiiiç bakma fln...
çocuk ilgini farketmiş havalara girmiş işte...
sen bi süre tamamen umrunda değilmiş gibi davranırsan kaçar kovalanır taktiği işe yarayabilir...

kızlar daha önce bu konuyu aşk hikayelerimiz kısmına açmıştm ama burdan daha yorum alabileceğimi düşündüğüm için kısa bir hatırlatma yaparak baştan anlatıcam lütfen yardımcı olun bana
kızlar ölmek istiyorum hayatımda ilk defa hoşlandığm birine hislerimi söylemek için bi kız arkadaşımı yolladım hatta önceki konuma bakanlar olmuştur sevgilin var mı diye sordu bi arkadaşım için soruyorum dedi ama o arada bende bahçede masada oturuyordm bu çocukjla bakışıyorduk o anda bile bakıyordu hatta arkadaşm ilk önce çakmak isteme bahanesiyle gitti sonra ikinci gidişinde sordu sevgilin varmıdiye var demiş çocuk ölecem şimdi kızlar mahfoldm hatta koktukta yanıma bile gelip oturmuştu önceden inanamıyorum ya benden hoşlandığını düşünmüştüm ama nasıl sevgilisi olur elinde hiç tel gözükmüyor yanında hiç kız yok benlede ilgilendi benim olduğumu anlamıştır o arada bizde vardık o yolladığım kızın yanında ama o kızla dedaha önce hiç takılmıyorduk acaba o kız ondan hoşlanıyo sanmış olabilir mi kendi için sorduğunu sanmış olabilirmi acaba ?ya kafayı yicem çok kötüyüm nasıl yüzüne bakcam bidaha rezil oldum hayatımda ilk defa bii gönül işine kalkıştm rezil oldum kızlar napcam ben mahfoldum:( bu ilk konumdu kızlar aradan iki hafta geçti işte dünde baktım yoldan geçiyor ben bakmadm arkadaşım farketmiş bana baktığını sonra asansörün ordada sırf ben göriyim diye hizasında durdu yine ordan bakmş arkadaşm yakalamş beş dakika geçtikten sonra geldi yanımızdaki dibimizdeki karşı koltuğa oturdu kızlar arkadaşmla şok olduk bilerek yapıyo normalde hayatta oturmaz orda sonra elinde tel yüzüme hiç bakmıyo ama otururken uzaktayken çaktırmadan bakıyo yakında bakmıyo sonra bende arkadaşıma kalkalm dedm arkadaşm hayr o kalksn falan dedi en sonunda kaldırdm zorla ama tabi bu arada oda duyuyo bu konuşmalarımı neyse sonra biz okuldan çıktık dönüşte baktk oda kalkıp gitmiş heralde benide gitti sandı.. Neyse kızlar bariz bilerek yapıyo bende gözü var anlıyorm sevgilim var dedi ama kesinmi bilmiyorn bana yok gibi geliyo dibime oturuyo kafam çok karışıyo kızlar neolur bi fikir verin:((

açık ve net çocuk ona olan zaafını anlamış dalgaya alıyor. Bukadar heycan yapma ve bukadar önemseme neye rezil oluyorsun ya o kim allahaskına:)
ayrıca arkdasını gönderip sordurman çok saçma ve çocukça bi hareket olmuş.

sevgilim var demiş işte daha ne peşine düşüyorsun çocuğun,kendi kendine gelin güvey olma derim. bir bakışla yada yanına oturdu diye senden hoşlandığını ,ilgilendiğini nerden çıkarıyorsun ,belki derdi başka. bu kadar saf olma arkadaşım adam çocuk ağzıyla diyor sevgilim var diye. :27:

pardon yaşlar kaç acaba? 80lerde kalmadı mı çakmak isteme modası?? hımm demek iki taraf da sigara içiyor..allahtan sigara bahaneneniz varmış.. sonra sonsuza kadar bakış dur...

canım belli ki adam egosunu tatmin ediyor. Sen onu boşver. Başkaları yok mu onlarla ilgilen. Adam sevgilisi varken bakıyorsa bu adamdan bir halt olmaz. Yaklaşmaya çalışsa da sallama onu. Sen ona ilgi gösterirsen o adamın gözünde basit kız konumuna düşersin. Seni kullanmaya çalışır. Sevgilisine daha çok değer verir. Olan sana olur. O yüzden adam yaklaşmaya çalışsa da ilgilenme hiç oralı olma. Daha çok kıymetli olursun.

sen ilgilenme artık onunla hiiiiiç bakma fln...
çocuk ilgini farketmiş havalara girmiş işte...
sen bi süre tamamen umrunda değilmiş gibi davranırsan kaçar kovalanır taktiği işe yarayabilir...

belki seni deniyor da olabilir. nasıl bir kız diye. açıkcası ben bir erkek olsam, birtane kızın bana gelip, arkadaşım senden hoşlanıyor demesi, gelen kızda onun hoşlandığı kızıda sallardım.

nekadar ucuz birşey. cocuk zaten senden hoşlansa, direk ilk o gelir seni kaçırmamak için. rezil oldun evet. bir erkeğe açılırmı insan. nekadar ucuz bir kızmış gibi göründün çocuğun gözünde. dikkat et derim ben. Erkekler şunlardan hoşlanır: bayan dediğin fazla erkeklerle takılmaz; kanka bilmem ne olmaz. bir erkeğe gözünü dikip bakması.
sen şimdi ona hiç yüz verme. birden çocuk allah allah neoldu ki şimdi. hani göz göze geliyorduk. ben gidiyorum o kaçıyor. demekki başka birini buldu gibi falan düşünsün.
sonra zaten gelip seninle birşekilde iletişim kurmak isteyecektir.

ben aşkımdan ölsemde, gidipte ne arkadaşımı yollardım ne ben giderdim. hele arkadaşını yollama çok rezillik birşey.
mağdem istiyorsun, git bağrı adam gibi karşısına dikil. arkadaşının arkasında saklanma!!!

sevgilim var demiş işte daha ne peşine düşüyorsun çocuğun,kendi kendine gelin güvey olma derim. bir bakışla yada yanına oturdu diye senden hoşlandığını ,ilgilendiğini nerden çıkarıyorsun ,belki derdi başka. bu kadar saf olma arkadaşım adam çocuk ağzıyla diyor sevgilim var diye. :27:

Evet gerçekten çok safim normaldede ya bilmiyorm işte onu sevdigim için üstüme alınmıyorum ama arkadaşımda farkediyor bilerek oturdu yanıma eminim

canım belli ki adam egosunu tatmin ediyor. Sen onu boşver. Başkaları yok mu onlarla ilgilen. Adam sevgilisi varken bakıyorsa bu adamdan bir halt olmaz. Yaklaşmaya çalışsa da sallama onu. Sen ona ilgi gösterirsen o adamın gözünde basit kız konumuna düşersin. Seni kullanmaya çalışır. Sevgilisine daha çok değer verir. Olan sana olur. O yüzden adam yaklaşmaya çalışsa da ilgilenme hiç oralı olma. Daha çok kıymetli olursun.

Ben bu kadarını düşünemistm evet olabilir zaten böyle bişey yapmam onun gözünde küçültmstr sanırım beni :((

o ilgilenmiyor bence. sevgilim var demiş. sana bakmış evet çünkü senin ona karşı hislerini anlamış ama düzgün biri olsaydı ilgilenmediği bir kıza bakmazdı. bence o kadar da düzgün biri değil ki onu beğenen bir kıza bir şey hissetmese de bakıyor. bir anlamda duygularıyla oynuyor, umut veriyor. kendini geri çek derim. madem senden hoşlandığını düşünüyorsun o zaman o, gelir sana. ama gelmezse dışarda bir sürü erkek var ;)

kız arkadaşım var dediyse bence bunu duyabilecek herhangi bir kıza karşı bir şey hissediyor olabileceğini düşünmüyorum.ya zaten bu kişinin kız arkadaşı var ki bu durumda sana karşı bir şey hissetmiyordur hissediyorsa zaten karaktersizdir.ya da kız arkadaşı yokken sadece kurtulmak için yalan söyledi ki bu durumda sana karşı bir şey hissediyor olamaz.

başıma gelen bir olaydan bahsediyim.bir keresinde birini reddetmek için ben de erkek arkadaşım olmadığı halde o zaman erkek arkadaşım var demiştim.çünkü öyle söylemeseydim ısrar edicekti biliyorum.belki o da kurtulmak için yalan söylemiştir.gerçi erkeklerin kafası biraz farklıdır ama fikir olsun diye söyledim.

aynen bu yorumu yapacaktim..
Cocuga gidip hoslandiginizi soyletmissiniz o da sevgilisi oldugunu soylemis. Eeee daha ne? Ne diye hala hal ve hareketlerinden anlam cikarmaya calisiyorsunuz ki. Daha once de bakiyormus ama hic bi anlam ifade etmiyormus meger. Simdi de baktigini soyluyorsunuz.. hala anlamsiz...

aynen bu yorumu yapacaktim..
Cocuga gidip hoslandiginizi soyletmissiniz o da sevgilisi oldugunu soylemis. Eeee daha ne? Ne diye hala hal ve hareketlerinden anlam cikarmaya calisiyorsunuz ki. Daha once de bakiyormus ama hic bi anlam ifade etmiyormus meger. Simdi de baktigini soyluyorsunuz.. hala anlamsiz...

ya evt böyle yazmanız beni biraz kendime getirdi sanırım haklısınız daha öncede bakıyordu anlamsızmş demekki hala bakıyor yine anlamsz..

Back