bence düzelicek gibi duruyo, yaa aslında sen "aldatmaz biliyorum" demişsin bazı arkadaşlar "aldatıyodur, yapar, bundan hayır gelmez" falan demiş, ben de bi konu açmıştım bi iki şey anlattım, herkes "ayrıl, aldatıyodur kesin, senle de dalga geçiyodur" moduna geldi ben de "yapmaz öle şey, tanıyorum, güveniyorum bu konuda ona" dedim ne saflığım kaldı ne genişliğim, gerçekten anlamıyorum tanımadıkları insanlar hakkında nasıl bu kadar kesin yargıya varabiliyorlar...
bak biz onu senden daha iyi tanıyamayız, sadece anlattığın kadarıyla biliyoruz; şimdi eğer kafanda şüphe varsa aldattığına dair, ya da meyilliyse buna, bi dene onu istersen bakalım düşüyo mu tuzağa...
çok erkek üstünde denenmiş (buna benimki de dahil
) %100 başarıya ulaşmış erkeklerin gerçek niyetini ve meylini anlamaya yönelik bi yöntem anlatıyorum şimdi: eğer facesi varsa gerekli malzemeler bi adet güvenilmeyen sevgili, bi adet çok yakın güzel bi kız arkadaşımızın resimleri, bi adet fake hesap (mümkünse hesabımızın ismi bi adet klasik türk ismi ve modern isimden oluşan ve çakma olduğu anlaşılmayan soyad olsun örn: Zeynep ipek Hancı) öncelikle erkek arkadaşımızın zevklerine göre düzenlemeler yapıyoruz, mesela sevdiği şarkı kısmına onun da hoşuna giden bi şarkıyı yazıyoruz gb. ama çok da sazan gibi olmasın diye farklı şeyler de ekliyoruz devamına, mümkünse özellikle siyasi görüş aynı yapılır veya ne bilim erkek arkadaşımızın neye ilgisi varsa ( mesela korku filmlerini çok seviyodur) ona göre paylaşımlar yapıyoruz ve duvarımız herkes tarafından görünüyo, bu arada facemizi itinayla geliştiriyoruz, 75-80 arkadaşa ulaşıncaya kadar eklemiyoruz kendisini, çok resim kullanmaya özen gösteriyoruzki fake hesap olduğu anlaşılmasın tabi eklediğimiz kızın resimleri çok güzel olmalı bu nedenle genelde eklediğimiz kişilerin kız olmasında, erkek ekliceksek de yabancı olmasında fayda var, fotoların çalınma ihtimaline karşı; ama 80 arkadaşı geçmemek önemli yoksa basit bi kız gibi görülebilir, böyle olması işimize gelmez... kişi eklerken erkek arkadaşımızın en çok ilgisini çeken konuların olduğu sayfalardan hayran kişileri eklemek işimize yarayabilir...
en sonunda fake hesabımız ideal hale gelince erkek arkadaşımızın listesinden, çok da samimi olmadığı hatta öylesine listesinde ekli bulunan bi kişiyi ekliyoruz; yani ortak arkadaş yapıyoruz, sonra finalinde sevgilimizi de fake hesapta ekliyoruz; eğer en baştan kabul etmiyosa zaten sorun yok; ama kabul ettiyse o zaman işin muhabbet kısmı başlıyo, önce faceden mesajla meraba vb. "arkadaşça" mesajlar atıyoruz, cevap veriyosa o ayar devam ediyoruz, ne yapıp edip msnde de eklemesini sağlıyor, muhabbeti koyulaştırıyoruz, bu arada msnden cam görünürlüğünü engelliyoruz ki cam yok bende diye yalan söyleyebilelim; tabi çok iyi bi hayat hikayesi yazmamız çok önemli, kesinlikle çok inandırıcı olmalı ve aynı şehirde olmamız da önemli yani fake hesabımızdaki güzel kızla sevgilimiz aynı şehirdeler, buluşma teklifi gelirse ya olmaz ben böle bi kız deilim dersiniz veya siz gidersiniz buluşmaya zaten bu noktadan sonra niyet anlaşılmıştır, telefon isterse anlaştığımız başka bi arkadaşımızın(tabi sevgilimizin tanımadığı) tel nosunu veriyoruz, boş vakitlerinde o da muhabbeti ilerletiyo tabi birbirinizle irtibat halinde olun ki yanlışlık olmasın, artık bu oyunu da ne şekilde bitireceğiniz de sizin elinizde ama tavsiyem sevgilinizin face duvarına uzun zamandır onunla görüştüğü anlamı da çıkabilecek bişeyler yazın fake hesabınızdan, sonra kendi hesabınızdan girip bu iletiyi beğenin ve imalı bişeyler yazın, böylece hem bunun sizin oyununuz olduğunu anlamaz hem de fake hesabınızdaki kız güya "senin sevgilin varmış" diye triplere girip iletişimini keser, her iki sevgiliyi kaybetmiş olacağından hem de aldatma için intikam almış olursunuz, hem de gerçek yüzünü görmüş olursunuz...
dediğim gb çok erkekte denendi kimileri düştü bu oyuna kimileri sınavı geçti, hatta muhabbet aşamasında "benim sevgilim var" diyen erkekler de olmuştur, kendilerini hala da takdir ederim helal olsun çocuğa diye
arkadaşlarımın sevgililerine de kendi sevgilime de uyguladığım bi yöntemdiryerimseniben
ama facesi yoksa reelde de erkek arkadışınızla görüşebilecek arkadaşlarınız size yardımcı olabilir diye düşünüyorum...