ne kadar zamandır berabersiniz, önce bunu sormak istiyorum... erkekler bi sorunları olduğu zaman çok ilgisizleşiyo, belki bi derdi vardır.
yaa ben anlamıyorum başkasının ilişkisi hakkında nasıl bu kadar kolay yargıya varıyosunuz, hemen "bu senden sıkılmış, bas tekmeyi yolla" ne demek ya, herkesin problemleri olabilir, empati yaparsak biraz moraliniz bozuksa, kafanıza bişeyi takıyosanız sürekli mutlu olup, sevgilinizle eğlenemezsiniz ki, eğer ayrılmak gibi bi derdi olsaydı ne bilim kendimden soğutim diye bi çabası olsaydı, siz ayrılalım dediğinizde kabul ederdi, hatta ayrılan taraf siz olduğunuz için ayrılığın sorumluluğu da size kalmış olurdu, ama insanoğlu beşer şaşar demesi düşündürücü biraz; bunun ne anlama geldiğini bi kendisine sorun bence, hatta açık açık sen arada kaçamak mı yapıyosun diye direk olarak sorun derim...
ağlarken dordurma yemesi meselesine gelince, bazı erkekler bi bayan ağlıyosa hemen ilgilenir, canım cicim moduna gelir, bazılarınınsa umrunda olmaz ( bence ağladığında ilgilenirsem sürekli bunu yapar diye düşündükleri için) mesela benim erkek arkadaşım ağladığım zaman çok sinirlenir, "benim karşımda ağlama, kes ağlamayı öyle konuş" der, belki o da ikinci bahsettiğim cinstendir, olabilir yani, kesin hükümlü olmayın seviyosanız, ama onsuz da paşalar gibi yaşarım onu mu çekicem diye düşünüyosanız hiç uraşmayın, bitsin...