Kızlar haydi gelin yumurtlamamizi erken gebelik belirtilerini ovitrella iğnesini takip edelim birlikte

Kızlar ben pazar günü iğne oldum ama arada gelen kasık ağrımdan başka bir belirtim yok iğnenin etkisi mi olmadı acaba

Bnm adetimde 22 Aralık bn klomende kullandım yumurtam büyümüyor cnku anladım yarın varsa eğer muhakkak çikar inşallah haberdar et ağrın fln vrmi

Kızlar ben pazar günü iğne oldum ama arada gelen kasık ağrımdan başka bir belirtim yok iğnenin etkisi mi olmadı a
Cnm etkisini bilemezeinki ağrı olmazsa yada ağrı olursa iğne etkisini gösteriyor anlamına gelmez ama şunu biliyorum iğne hormon yüklüyor vücut gebe gibi hissedyrmus

Cnm etkisini bilemezeinki ağrı olmazsa yada ağrı olursa iğne etkisini gösteriyor anlamına gelmez ama şunu biliyorum iğne hormon yüklüyor vücut gebe gibi hissedyrmus
Benim ilk ya ne olur ne olmaz bi fikrim olmadığından bi danışmak istedim teşekkür ederim cevapladığın için

Bnm adetimde 22 Aralık bn klomende kullandım yumurtam büyümüyor cnku anladım yarın varsa eğer muhakkak çikar inşallah haberdar et ağrın fln vrmi
İnşallah hemen yazarım burdann. Hiçbir belirtim yok benim sadece kasık ağrısı o da her reglide olur benim zaten

Kızlar az önce sarımsı akıntı geldi hafif pembelikte vardı sanki adet oluyorum sulu akıntımda var bn adetimi çok ağrılı olurum şuan yaşadığım kasık ağrısı ondan bı tık az adetime 5 gün var ağrı erken degilmi

Bence sen de bir test yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…