Merhaba rabbim tez zamanda bebeğiniz i kucağıniza almayi nasip etsin özel değilse eğer kaçınci ayda doktor muayenesi ne gitmeye karar verdinizKızlarım bnde hamile kalmak istediğim için ve benim gibi birçok arkadaşım olduğu için takip edelim birlikte istedim sorularınızı bu konunun altında sorabilirsiniz
2. Çatlatma iğnesi denemesindeyim ve bnm gibi olan bir çok arkadaşım var bu süreçleri birlikte geçirelim istedim kendinize çok cici bakın geleceğin anne adayları
Tabiki özel değil ne var bunda cnm 3 yıllik evliyim 1 yıl sonunda gittim düzensiz adetlerim vardı hormonal bozukluk fln çok şükür 4 5 aydır düzenim vrMerhaba rabbim tez zamanda bebeğiniz i kucağıniza almayi nasip etsin özel değilse eğer kaçınci ayda doktor muayenesi ne gitmeye karar verdiniz
Amin cümlemizin bebeğini insallahMerhaba rabbim tez zamanda bebeğiniz i kucağıniza almayi nasip etsin özel değilse eğer kaçınci ayda doktor muayenesi ne gitmeye karar verdiniz
Aaa ne güzel inşallah bu ay hamile kalırsın canim benim bende 6 ay sonra gitmeyi düşündüm doktor a gideceğim ay hamile kaldığını öğrendim rabbim bu mutlu haberi sana da almayi nasip etsinTabiki özel değil ne var bunda cnm 3 yıllik evliyim 1 yıl sonunda gittim düzensiz adetlerim vardı hormonal bozukluk fln çok şükür 4 5 aydır düzenim vr
Benim 6. Denemem 5 gün önce yapıldı son kez.Doktorlar ne eşimde ne bende hic bir sorun görmedi pco var bende o haric. Bu ayda tutmazsa tüp bebege baslamam gerekKızlarım bnde hamile kalmak istediğim için ve benim gibi birçok arkadaşım olduğu için takip edelim birlikte istedim sorularınızı bu konunun altında sorabilirsiniz
2. Çatlatma iğnesi denemesindeyim ve bnm gibi olan bir çok arkadaşım var bu süreçleri birlikte geçirelim istedim kendinize çok cici bakın geleceğin anne adayları
Amin güzelim çok sevindim senin adına hayırlı olsunAaa ne güzel inşallah bu ay hamile kalırsın canim benim bende 6 ay sonra gitmeyi düşündüm doktor a gideceğim ay hamile kaldığını öğrendim rabbim bu mutlu haberi sana da almayi nasip etsin
Hepimiz için inşAmin güzelim çok sevindim senin adına hayırlı olsun
Sanırım nasip bu olsa gerek birde bebeğinin gelme zamanı gelmemiş demekki umudunu yitirme çevremde pko olup normal hamile kalan kişiler var halam 3 bebeği oldu normal yoldan ve ablam kefir birde taze sütten yapılan yoğurt peynir yediler düzene girdi pkosu rabbim tez vakitde sizide sevindirsin inşallah çok dua edeceğimBenim 6. Denemem 5 gün önce yapıldı son kez.Doktorlar ne eşimde ne bende hic bir sorun görmedi pco var bende o haric. Bu ayda tutmazsa tüp bebege baslamam gerek
Benimde 4. Denemem. İğnenin 8. Günündeyim cumartesi bi test yapacağım merak içindeyimKızlarım bnde hamile kalmak istediğim için ve benim gibi birçok arkadaşım olduğu için takip edelim birlikte istedim sorularınızı bu konunun altında sorabilirsiniz
Insallah bacım Allah isteyen tüm herkese nasip etsinSanırım nasip bu olsa gerek birde bebeğinin gelme zamanı gelmemiş demekki umudunu yitirme çevremde pko olup normal hamile kalan kişiler var halam 3 bebeği oldu normal yoldan ve ablam kefir birde taze sütten yapılan yoğurt peynir yediler düzene girdi pkosu rabbim tez vakitde sizide sevindirsin inşallah çok dua edeceğim
Bende heyecanla süreç takibimdeyim 12. Günüm erken test yptim hafif silik çikti ama iğne etkisi olabilir diyrm belirti fln vrmi birde umutsuzluğa kapılma bir bakmışsın süpriz yapmış umarım isteyen herkes yeni yıla bebekleriyle girerBenimde 4. Denemem. İğnenin 8. Günündeyim cumartesi bi test yapacağım merak içindeyimgece rüyamda adet olduğumu görmüştüm ne zaman adet olduğumu görsem gebelik olmuyordu bakalım sonuc ne olcak
Bende gece hamile oldugumu gördüm hayırdır ınsallahhhBenimde 4. Denemem. İğnenin 8. Günündeyim cumartesi bi test yapacağım merak içindeyimgece rüyamda adet olduğumu görmüştüm ne zaman adet olduğumu görsem gebelik olmuyordu bakalım sonuc ne olcak
Cnm birde arı sütü balı var onuda kullanmanı tavsiye ederimInsallah bacım Allah isteyen tüm herkese nasip etsinbende dua ediyor hem kendime hem benim gibilere Allah yüzümüzü güldürsün
Hayır olsun inşallah hormonlarımızdan dolayı gerçekçi rüyalar görüyoruz bu normalBende gece hamile oldugumu gördüm hayırdır ınsallahhh
İnşşşHayır olsun inşallah hormonlarımızdan dolayı gerçekçi rüyalar görüyoruz bu normal
Hiç belirtim yok iğnenin 8. Gününde olsam da aşılama yaptırdım aşılamanın da 5. Günündeyim sanki belirti için cok erken. Aşılama yaptırdıktan bir gün sonra şeffaf uzayan akıntım oldu sonra hiç olmadı. Sen yarın testi tekrarla 13. Günde etkisi gitmiş olurBende heyecanla süreç takibimdeyim 12. Günüm erken test yptim hafif silik çikti ama iğne etkisi olabilir diyrm belirti fln vrmi birde umutsuzluğa kapılma bir bakmışsın süpriz yapmış umarım isteyen herkes yeni yıla bebekleriyle girer
Hayırlara vesile olsun inşallahBende gece hamile oldugumu gördüm hayırdır ınsallahhh
Akıntı görmen yumurtlama gerçekleştiğini gösteriyor cnm ben bi kaç gündür halsizim kasıklarım çok batıyor yatakta yatamıyorum gogusler dokununca acıyor bnmde birşeyim yok adet olacak gibiyimHiç belirtim yok iğnenin 8. Gününde olsam da aşılama yaptırdım aşılamanın da 5. Günündeyim sanki belirti için cok erken. Aşılama yaptırdıktan bir gün sonra şeffaf uzayan akıntım oldu sonra hiç olmadı. Sen yarın testi tekrarla 13. Günde etkisi gitmiş olur
Kızlar ovitrella 12. Gün bugün aşırı kasık ağrim var adetime 6 gün var erken gebelik testi yapayım dedim byle çıktı ben adet olacakmışm gibi hissediyrmHayırlara vesile olsun inşallah