Kızlar haydi gelin yumurtlamamizi erken gebelik belirtilerini ovitrella iğnesini takip edelim birlikte

Kızlar ovitrella 12. Gün bugün aşırı kasık ağrim var adetime 6 gün var erken gebelik testi yapayım dedim byle çıktı ben adet olacakmışm gibi hissediyrm
İğne etkisi olabilir silik çizgi görünürde var en net sonuç için 14.günü bekleyin derim 4.kez iğne oldum ben olumsuzdu inşallah tutunmuştur sizin

Kızlar ovitrella 12. Gün bugün aşırı kasık ağrim var adetime 6 gün var erken gebelik testi yapayım dedim byle çıktı ben adet olacakmışm gibi hissediyrm
Benim de 12. Günüm testim bu şekilde. Acaba 12. Güne bu kadar iğne etkisi kalır mı?

Merhaba ben de 16 aylık evliyim iki ay önce doktora gittiğimde pco olduğumu öğrendim ve kistim vardı. Önce kistin küçülmesini bekledik küçülüncede yumurta takibine başladık. Dün de ovitrelle oldum bugün ilk günüm Hepimiz bu yıl bitmeden iyi haberler alalım

Hayırlı olsun canım inşallah kendini çok dinleme hcg hormonu yükleniyor hamile gibi belirtiler veriyor stres yapma bnm 1. İgnemde stres çok yaptım olmadı şimdi 2. Denememde kndime uğraş buluyrm ev işi işleme fln rabbim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin insallah

Amiin amin inşallah hepimize

Bende cnm klomen kullandım ay çok heyecanlandım umarım hamilesindir belirti vrmi
Ben de çok heyecanlıyım inşallah 2 3 güne ikimiz de hamilelik haberi alırız canımm benim belirtim yok pek sadece bazen gözüm kararıyor bi de kasık batması var ama çok çok az psikolojik heralde. Senin var mı belirtin

Canım muhakkak her gün avokado ve yumurta yemeye çalış tutunma için çok faydalı. Ve mümkünse ağır işler yapma ağır kaldırma dinlen bol bol yürüyüş yap. İnşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…