İğne etkisi olabilir silik çizgi görünürde varKızlar ovitrella 12. Gün bugün aşırı kasık ağrim var adetime 6 gün var erken gebelik testi yapayım dedim byle çıktı ben adet olacakmışm gibi hissediyrm
Tabi iğne olduğum zamanlar bende rüyam da hep hamile olduğumu gördüm ama hep olumsuz olduİğne etkisi olabilir silik çizgi görünürde varen net sonuç için 14.günü bekleyin derim 4.kez iğne oldum ben olumsuzdu inşallah tutunmuştur sizin
Nasip ya yalancı pozitifte olabilir bn inanmıyorum artık en iyi adeti beklemek hakkımızda hayırlısı olsunTabi iğne olduğum zamanlar bende rüyam da hep hamile olduğumu gördüm ama hep olumsuz oldu
Rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallahNasip ya yalancı pozitifte olabilir bn inanmıyorum artık en iyi adeti beklemek hakkımızda hayırlısı olsun
Benim de 12. Günüm testim bu şekilde. Acaba 12. Güne bu kadar iğne etkisi kalır mı?Kızlar ovitrella 12. Gün bugün aşırı kasık ağrim var adetime 6 gün var erken gebelik testi yapayım dedim byle çıktı ben adet olacakmışm gibi hissediyrm
Etkisi kalırmı kalmazmı bende bilmiyorumBenim de 12. Günüm testim bu şekilde. Acaba 12. Güne bu kadar iğne etkisi kalır mı?
Bazılarında kalıyormuş öyle okumuştum en iyisi 13-14 te yapmakBenim de 12. Günüm testim bu şekilde. Acaba 12. Güne bu kadar iğne etkisi kalır mı?
Bir iki gün daha bekliyim en iyisiBazılarında kalıyormuş öyle okumuştum en iyisi 13-14 te yapmak
Kalabilir diyorlar en iyisi beklemekEtkisi kalırmı kalmazmı bende bilmiyorum
Bncede beklemek yani pembe renk kuruma çizgi olmaz sanıyorum gecenki çatlatma ignemde 12. Gün negatif çıkmıştı amaBazılarında kalıyormuş öyle okumuştum en iyisi 13-14 te yapmak
O kadar bekledik 2 gün daha bekleriz cnm adetine ne kadar varBir iki gün daha bekliyim en iyisi
Adetime 1 hafta var canım yumurtam çok çabuk büyüdü klomen kullanınca o yüzden iğneyi çok erken oldumO kadar bekledik 2 gün daha bekleriz cnm adetine ne kadar var
Senin kaç günün varO kadar bekledik 2 gün daha bekleriz cnm adetine ne kadar var
Bende cnm klomen kullandım ay çok heyecanlandım umarım hamilesindir belirti vrmiAdetime 1 hafta var canım yumurtam çok çabuk büyüdü klomen kullanınca o yüzden iğneyi çok erken oldum
Bnmde 6 gün varSenin kaç günün var
Hayırlı olsun canım inşallah kendini çok dinleme hcg hormonu yükleniyor hamile gibi belirtiler veriyor stres yapma bnm 1. İgnemde stres çok yaptım olmadı şimdi 2. Denememde kndime uğraş buluyrm ev işi işleme fln rabbim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin insallahMerhaba ben de 16 aylık evliyim iki ay önce doktora gittiğimde pco olduğumu öğrendim ve kistim vardı. Önce kistin küçülmesini bekledik küçülüncede yumurta takibine başladık. Dün de ovitrelle oldum bugün ilk günümHepimiz bu yıl bitmeden iyi haberler alalım
Amiin amin inşallah hepimizeHayırlı olsun canım inşallah kendini çok dinleme hcg hormonu yükleniyor hamile gibi belirtiler veriyor stres yapma bnm 1. İgnemde stres çok yaptım olmadı şimdi 2. Denememde kndime uğraş buluyrm ev işi işleme fln rabbim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin insallah
Ben de çok heyecanlıyım inşallah 2 3 güne ikimiz de hamilelik haberi alırız canımmBende cnm klomen kullandım ay çok heyecanlandım umarım hamilesindir belirti vrmi
Canım muhakkak her gün avokado ve yumurta yemeye çalış tutunma için çok faydalı. Ve mümkünse ağır işler yapma ağır kaldırma dinlen bol bol yürüyüş yap. İnşallah güzel haberler alırsınMerhaba ben de 16 aylık evliyim iki ay önce doktora gittiğimde pco olduğumu öğrendim ve kistim vardı. Önce kistin küçülmesini bekledik küçülüncede yumurta takibine başladık. Dün de ovitrelle oldum bugün ilk günümHepimiz bu yıl bitmeden iyi haberler alalım