Benmde 2.iğnem bugün 13.günüm testim böyle varmı yorumunuz kızlaaarrHayırlı olsun canım inşallah kendini çok dinleme hcg hormonu yükleniyor hamile gibi belirtiler veriyor stres yapma bnm 1. İgnemde stres çok yaptım olmadı şimdi 2. Denememde kndime uğraş buluyrm ev işi işleme fln rabbim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim yorumun içinCanım muhakkak her gün avokado ve yumurta yemeye çalış tutunma için çok faydalı. Ve mümkünse ağır işler yapma ağır kaldırma dinlen bol bol yürüyüş yap. İnşallah güzel haberler alırsın
Hafif silik var sanki ne kadar sürede çikti bnm çizgi hemen belirdiBenmde 2.iğnem bugün 13.günüm testim böyle varmı yorumunuz kızlaaarr
Benmde hemen. Gözle görülüyo ama telefonda çekerken odaklayamıyorum. Bakalım çarşamba kan vericemde sabredemiyorum öncesindeHafif silik var sanki ne kadar sürede çikti bnm çizgi hemen belirdi
Sonuçlardan haberdar et cnm doktor 21 Aralık demesti banaBenmde hemen. Gözle görülüyo ama telefonda çekerken odaklayamıyorum. Bakalım çarşamba kan vericemde sabredemiyorum öncesinde
Bana da 18 aralık dedi. Yazarm inşallahSonuçlardan haberdar et cnm doktor 21 Aralık demesti bana
Bkliyorum cnm birde belirtin fln vrmi bnm kasıklarimda sanki adet olacakmisim gibi ağri varBana da 18 aralık dedi. Yazarm inşallah
Benmd şuan öyle ama üşüttüm sanırım bel ve vücut ağrımda başladı. Onun dışında yok belirtim.Bkliyorum cnm birde belirtin fln vrmi bnm kasıklarimda sanki adet olacakmisim gibi ağri var
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizede nasip etsin çicegim sonuclarimizi yazalımBenmd şuan öyle ama üşüttüm sanırım bel ve vücut ağrımda başladı. Onun dışında yok belirtim.
Amin canım tabiRabbim isteyen herkeze nasip etsin bizede nasip etsin çicegim sonuclarimizi yazalım
Kaçıncı günün adeti görmeden hemen negatif olmaKızlar malesef benim çizgi tamamen kayboldu. Bu ay da bebiş yok maalesef
13. Gün canım çıksa çıkardı şimdiye kadar ama hayırlısıKaçıncı günün adeti görmeden hemen negatif olma
Bnmkide bugün 13.gun yapmak istemedim yarın blki erken yaparım zaten pazar günü adet günum 21 Aralık kan günum akıntim ve kasik ağrım var gece uyutmadi ağrı beni13. Gün canım çıksa çıkardı şimdiye kadar ama hayırlısısiz ne durumdasınız inşallah sizde vardırr
Kızlar günün herhangi saatinde test yapılabilir mi illa sabahmi olmasi gerekiyorKaçıncı günün adeti görmeden hemen negatif olma
1 2 saat su içme sonra yapabilirsin çıkıyor zaten varsa erken gebelik testindeKızlar günün herhangi saatinde test yapılabilir mi illa sabahmi olmasi gerekiyor
Cnm herkesin vücudu farklı zamanlarda atıyor iğne etkisini bilemezeyiz ama çizgiyi gördum kan tarihin ne zmnKızlar iğnenin 13. Günü erken gebelikte hafif silik çıktı kaset testte hiç yoktu sabah. Hala iğne etkisi midir?
Yarın vericem canımCnm herkesin vücudu farklı zamanlarda atıyor iğne etkisini bilemezeyiz ama çizgiyi gördum kan tarihin ne zmn