Ya bnm az önce kahverengili sümüksü akıntı geldi korkayimmi ne demek bu 22si adet gunumBen şeyden korkuyorum canım daha önce 2 kimyasal gebeliğim var doktor hamile kalır kalmaz ilaç başlicaz iyi takip et demişti şimdi yine kimyasalsa diye çok korkuyorum
Geçmiş olsun bu sefer öyle olmasın inşallahBen şeyden korkuyorum canım daha önce 2 kimyasal gebeliğim var doktor hamile kalır kalmaz ilaç başlicaz iyi takip et demişti şimdi yine kimyasalsa diye çok korkuyorum
Yerleşme olabilir mi acaba canımYa bnm az önce kahverengili sümüksü akıntı geldi korkayimmi ne demek bu 22si adet gunum
Bilmiyorumki hiç gebelik yaşamadım kaç gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyordu şimdide var yani gebelik belirtisi olduğunu bilemiyorum hiç gebe kalmadimYerleşme olabilir mi acaba canım
Ağrın da varsa gebelik olabilir canım umutlandırmak istemem amaBilmiyorumki hiç gebelik yaşamadım kaç gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyordu şimdide var yani gebelik belirtisi olduğunu bilemiyorum hiç gebe kalmadim
Allah hepimizin yardımcısı olsun yeni yıla bebişlerimiz bizimle olsunİnşallah canım dualarınızı bekliyorum
Allah nasip ettiyse inşallah bnmde sol kasık batma var bn kanı pazartesi veririm 23 22si bnm adet günum ztnAğrın da varsa gebelik olabilir canım umutlandırmak istemem ama
Tm cnm haber ederimAllah hepimizin yardımcısı olsun yeni yıla bebişlerimiz bizimle olsunhaber ver mutlaka
Amin inşallah cnmmerhaba kızlar bende klomen kullandım bu ay ikinci kez deniyorum allah nasip eder inşallah hepimize
Bir bilgim yok ama çizgi görünüyor inşallah bebişiniz sizledirEki Görüntüle 3523321
Kızlar albi test güvenilir mi
Cnm hikayeni anlatrmisin her testde yanılma olabilir adetinmi geçti flnEki Görüntüle 3523321
Kızlar albi test güvenilir mi
Evet geçti adetim ama pcosluyumCnm hikayeni anlatrmisin her testde yanılma olabilir adetinmi geçti fln
Ay canım inşallah vardır çizgiyi bnde gördum kan ver tamammi Allah isteyen herkese nasip etsinEvet geçti adetim ama pcosluyum
Amin canım inşallah vardır vericem kan müsait olduğumdaAy canım inşallah vardır çizgiyi bnde gördum kan ver tamammi Allah isteyen herkese nasip etsin