• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hangi ev sizce

Kızlar 1+1 ev alacağım nasipse.iki seçenek var
1.sıfır daire.çok sayıda 1+1 in olduğu.daha kırsal bşr yer.ama dairelwr yeni.zemin kat ya da sıfır daireyi 85000 tl ye aalabiliyoum.evin içi güzel.ama rekabet çok.bence 400 500 e eşyalı ancak verilir kiraya ve gelen kiracı durmaz sosyal hayat yok
2.merkezde.4 yaşında.10-15 bin tadilat yapılması geek.tam merkezde.ama ev bir tuhaf.bahçe katı.pencereler küçük.bodrum kattan hallice.ama burada insanlar çatı katı için bile yarışıyor.fiyat 69.000 tl imiş
Hangisi sizce
fiyatlar cok iyi . hangi sehir acaba

Hangi şehirmiş bu ya? Yazın da belki yatırım amaçlı ev almayı düşünen insanlar vardır.
Eğer universitenin olduğu bir şehirse mutlaka zemin kattakini alın. Hayatta boş kalmaz. Öğrenci adam zaten alışkındir zeminde vs kalmaya. Ben yillardir zemin kat olmayan ya da duvar boşluğuna bakan odası olmayan öğrenci evi görmedim İstanbulda : )

Bencebaşka evlere bak olaki geleceğini düşün ve kümes gibi küçük evler tercih etme en azından havalandırması yani pencereleri uygun boyutta olsun. Kümes dediğim için alinma kümesten kastım küçük olması.
Kızlar 1+1 ev alacağım nasipse.iki seçenek var
1.sıfır daire.çok sayıda 1+1 in olduğu.daha kırsal bşr yer.ama dairelwr yeni.zemin kat ya da sıfır daireyi 85000 tl ye aalabiliyoum.evin içi güzel.ama rekabet çok.bence 400 500 e eşyalı ancak verilir kiraya ve gelen kiracı durmaz sosyal hayat yok
2.merkezde.4 yaşında.10-15 bin tadilat yapılması geek.tam merkezde.ama ev bir tuhaf.bahçe katı.pencereler küçük.bodrum kattan hallice.ama burada insanlar çatı katı için bile yarışıyor.fiyat 69.000 tl imiş
Hangisi sizce

Bu 2 evde iyi degil bence illa ikisinden birisi olcaksa merkezi yerdeki olsun satmasi da kiraya vermesi de daha iyi olur

Back
X