- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi sizden biri
-
Kaçıncı dakikda ikinci çizgi çıktıKızlar adetime 3 gün var. Normal gebelik testi yaptım meraktan böyle çıktı. Bu 2 ay ovülasyon da denemiştim. Sizce hamile olabilir miyim? Çok erken ama testi böyle çıkan yardımcı olabilir mi?
İlk 5 dk içinde hemen çıktı böyle silik zaten. Tlf da almıştım dk tutmak içinKaçıncı dakikda ikinci çizgi çıktı
Ayy hadi inşallahBenim de böyleydi. Allah gönlünüze göre versin. Bence var gibi.
Birde sabah ilk idrarla testi yaparsan daha iyi bi sonuç alabilirdn daha belirgin olur htta ovülasyon testi varsa onunla da deneyebilirsiniz yumurtlma gibi kıpkırmızı çıkarKızlar adetime 3 gün var. Normal gebelik testi yaptım meraktan böyle çıktı. Bu 2 ay ovülasyon da denemiştim. Sizce hamile olabilir miyim? Çok erken ama testi böyle çıkan yardımcı olabilir mi?
Ovülasyon da deniyorum hala bak onu da atayım. Ama kıpkırmızı değil bu atacağım en sonuncu ovülasyon dün ki ovülasyon. Bugün 16:00 da yine yapıcamBirde sabah ilk idrarla testi yaparsan daha iyi bi sonuç alabilirdn daha belirgin olur htta ovülasyon testi varsa onunla da deneyebilirsiniz yumurtlma gibi kıpkırmızı çıkar
Bence hamilesnz silikleşmenşn üzerine tekrar koyulşmaya başlamş gibi geldi bugün yumurtlamanın kaçıncı günüOvülasyon da deniyorum hala bak onu da atayım. Ama kıpkırmızı değil bu atacağım en sonuncu ovülasyon dün ki ovülasyon. Bugün 16:00 da yine yapıcam
Var gibi inşallah vardırBugün 24. Gün. 26 en geç 28 günde 1 de adet oluyorum.çok merak ediyoruö var mı yok mu die
Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizede inşallah. Sağlıkla tabiiBanada dua edin hala yumurtlamam olmadı bugün 22.test 29.gün inşallah olurum hepinzden dua bekliyorum
Ayy ağzın bal yesin inşallah hamileyimdirCanım slikte olsa ilk 10 dakikada çıkan testler olumlu olarak değerlendirilir. Büyük bi ihtimalle vardır.(inşallahhh)
Birer gün arayla testleri tekrarla koyulaştıkça bebeğine dahada yakınlaşacaksın
Rabbim gönlünce versin haberlerini bekliyorum
Allah ım gönlünden geçeni nasip etsin sana. Hayırla ve sağlıkla inşallah.Banada dua edin hala yumurtlamam olmadı bugün 22.test 29.gün inşallah olurum hepinzden dua bekliyorum
İnşallahh canımAyy ağzın bal yesin inşallah hamileyimdir
Yaaa çok güzellllVar benimki daha belirsiz olmasına rağmen vardı. Şimdi beşik sallıyorum uyur insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?