• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar Hamilelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh canım 🙏🙏
Yarım bi test daha yap bakalımmm..
Ne zamandır istiyorsunuz
1,5 yıldır istiyoruz. Ama eşim askeri personel aynı şehirlerde değiliz. O izne geldikçe deniyorduk tutmuyordu. Bizde hamile kalmayı kolaylaştırmak için bulunduğu bölgeden stüdyo eşyalı daire tuttuk Çünkü ev taşımak yasak 🙄 2 ay oldu ev tutalı. Dr a gitmiştik muayene olduk. Ben hsg de çektirdim. Eşim de tahlil verdi. Hiçbir sorun yok demişti doktor

Maşallah var vallahi maşallah Rabbim sağlıkla gelmesini nasip eylesin canım benim maşallah :KK200::nazar: :)

benim de bir sorum olacak adetime tam 4 gün kaldı ve hamilelik testim olmadığı İçin ovülasyon testiyle de gebelik belli olur deniyor akşam tam 22:00 gibi ovülasyon testini yaptım şöyle birşey çıktı adetime tam 4 gün var bat 4 Haziran sizce umutlanmalı mıyım
Benim de ovülasyon umda görünüyor ama senin ki çok koyu. Bence sende de var gibi 🙏🏻😍😍

5 dakika içinde belirdiyse hayırlısıyla hamilesin gibi gözüküyor tebrik ederim inşAllah sağlıkla devam eder 🤲🤗

Benim de ovülasyon umda görünüyor ama senin ki çok koyu. Bence sende de var gibi 🙏🏻😍😍
Hay Ağzından bal damlıyor rabbim cümlemize nasip eylesin canım benim :KK200: 😍🙏🏼 Ben 3 kez evlatlarımı kaybettim rabbim kucağımıza konacak evlatlar,yaşayacak ömürler olan güzel pamuk bebekler nasip eylesin 🤲🏼

1,5 yıldır istiyoruz. Ama eşim askeri personel aynı şehirlerde değiliz. O izne geldikçe deniyorduk tutmuyordu. Bizde hamile kalmayı kolaylaştırmak için bulunduğu bölgeden stüdyo eşyalı daire tuttuk Çünkü ev taşımak yasak 🙄 2 ay oldu ev tutalı. Dr a gitmiştik muayene olduk. Ben hsg de çektirdim. Eşim de tahlil verdi. Hiçbir sorun yok demişti doktor

Insallah bu defa güzel haberle gelirsin bakalimmmm🌺🌺

Folik asid kullaniyormusun.
Ben 2 aydir kullaniyorum bakalim 🙏

Hay Ağzından bal damlıyor rabbim cümlemize nasip eylesin canım benim :KK200: 😍🙏🏼 Ben 3 kez evlatlarımı kaybettim rabbim kucağımıza konacak evlatlar,yaşayacak ömürler olan güzel pamuk bebekler nasip eylesin 🤲🏼
Amin amin amin. Allah ım isteyen tüm herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😊

Ovulasyon testin baya koyu insAllah hamilesindr canım sende genelde ovulasyonla öğrenen çok insAllah yanıltmaz benim ovulasyon silikken hcg de silik çıkmıştı

Insallah bu defa güzel haberle gelirsin bakalimmmm🌺🌺

Folik asid kullaniyormusun.
Ben 2 aydir kullaniyorum bakalim 🙏
Evet folik asit. Günde 1 avuç (badem, fıstık, Antep fıstığı, kaju, fındık, ceviz ) karışık çerez, hünnap pekmezi sabah 1 akşam 1 kaşık. Medine hurması günde 1-2 tane. Muzu dilimledim üstüne bal döktüm yedim hergün. Ve günde 1-2 tane meyve. 2 aydır bu şekilde yiyorum ve ovülasyon yapıyorum 😊

Ovulasyon testin baya koyu insAllah hamilesindr canım sende genelde ovulasyonla öğrenen çok insAllah yanıltmaz benim ovulasyon silikken hcg de silik çıkmıştı
Ayyy testim olsa bakacağım ama meraktan ben hepsini bitirdim tabi 🤦🏽‍♀️😂 Allah sağlıklıysa inşallah nasip eylesin sana da bir avazda sağlıklı sıhhatli doğum nasip eylesin rabbim inşallah canım benim 🙏🏼♥️🤩

Ayyy testim olsa bakacağım ama meraktan ben hepsini bitirdim tabi 🤦🏽‍♀️😂 Allah sağlıklıysa inşallah nasip eylesin sana da bir avazda sağlıklı sıhhatli doğum nasip eylesin rabbim inşallah canım benim 🙏🏼🤩
Hayırlısı sonuç güzel olsun da bekle bklm test ne zmn yapacaksın peki amin insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲🤗

Hayırlısı sonuç güzel olsun da bekle bklm test ne zmn yapacaksın peki amin insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲🤗
Açıkçası eşim sabah erken kan testi verelim kurtulalım diyor maalesef eşimin sağlık sorunlarından dolayı bebeklerim karnım da ölüyor sperm sorunumuz var bu sebepten çok yıprandık şu 5 yıllık evlilikte :( bana kalsa ben 1 hafta geç bakmayı istiyorum canım ama ne yapayım bilmiyorum acaba sabah kan versem mi vermesem mi 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Açıkçası eşim sabah erken kan testi verelim kurtulalım diyor maalesef eşimin sağlık sorunlarından dolayı bebeklerim karnım da ölüyor sperm sorunumuz var bu sebepten çok yıprandık şu 5 yıllık evlilikte :KK43: bana kalsa ben 1 hafta geç bakmayı istiyorum canım ama ne yapayım bilmiyorum acaba sabah kan versem mi vermesem mi 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Bencede verin öğrenin cnm varsa da yoksa da bekleme yoruyor bazen insAllah güzel haberler alırsinz Rabb'im kimseye aratmasın 🤲

Kızlar beta yaptırsam çıkar mı hamile olup olmadığım ? Adetime 2 gün var. Gittiğimde 5 gün gecikti dicem yapsınlar diye.
Ben verdim canım benim iyi ki de vermişim 0.100 cıktı kafam rahatladı resmen psikolojik yaşamışım ama senin idrar testinde çift çizgin var kesinlikle çıkar inşallah 😍😍

Ben verdim canım benim iyi ki de vermişim 0.100 cıktı kafam rahatladı resmen psikolojik yaşamışım ama senin idrar testinde çift çizgin var kesinlikle çıkar inşallah 😍😍
Lh testi yanılttı yani cnm hayırlısı olsun yumurtlama olabilir o zmn değerlendir insAllah Rabb'im nasip eder 🤲🤗

Test yaptın mı. Betahcg baktırsan hemen öğrenirsin aslında.
Dün verdim kan betam 46.0 çıktı canım. Testlerim hep ikinci çizgi görselde ki gibi. Yarın gidip tekrar kan vereceğim beta için

Eklentiler

• FEE40BBC-BF78-42EE-B609-C9C4472B06B2.webp
    FEE40BBC-BF78-42EE-B609-C9C4472B06B2.webp
    112,3 KB · Görüntüleme: 30
Back