Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Iyi akşamlar kızlaaar ❤️ adetime 8 gun kaldı ama bir kac gündür kasık ağrıları gogus ucu uyuşuklugu ve sanki igne batması oluyor gaz sancısı ve Kabızlık başladı 2 gundur de adet oldugum gun sol bacak ağrım olur ama bugun bir kac kere adet olacak gibi bacak agrisi ve sag kasık ağrım oldu beyaz kremsi akintim var. Biraz oncede agzima değişik bir tat oldu ve gecmiyor bu kadar erken belirtiniz oldu mu yoksa usuttum mu adet bitiminden beri iliski yaşıyoruz yumurtlama gunu de yaşadık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum sizde belirtilerinizden bahseder misiniz?
Adetim 1 hafta geçti ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim hâlâ en ufak belirtim yoktu

Merhaba kızlar,

Benim reglime 6 gün kaldı. Sol kasığımda ara ara batmalar var günlerdir. İnanılmaz uykuluyum, akıntımın rengi değişti süt gibi.. Bir de kaşıntı var. 2 ay önceki kimyasal gebeliğimde de kaşıntım olmuştu. Şu an bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi sizce?

Canım bu arada olumsuzu çağırıyorum gibi ama sakın yanlış anlama, ben kimyasal geçirince çok kötü olmuştum, büyük hayal kırıklığı olmuştu. Senin de aynı şeyleri yaşamanı istemem
Canım test verdim hep 2,30 çıktı adet mi oldum olmadim mi bu ay hic anlamadim zaten Allahım inşallah nasip eder ❤️

X