Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Ne gibi belirti vardi sizin erkenndollenme olmus heralde benim yumurtlama doneminden 14 gun olacak sari beyaz akintim vsr bel gogus agrisi ve benim meme uclarim belli dehildir ama 2 3 gundur dik dik
Evet benim başta hep sol kasık batması bel ağrısı oldu bi gece karın ağrısıyla uyandım beş dakika falan sürdü göğüslerim şişti ve meme başı yayıldı şiş bir şekilde ağrı yoktu ama sonra sarı renkli akıntı gelmeye başladı ben yumurtlama gününden 8 gün sonra kaset test yaptım ikiside silik çıktı aynı gün kan verdim 16 çıktı adetimden üç gün sonra verdim 1765 idi ha birde Şuan karnımda siyah bir çizgi belirdi

Yumurtlama günüm 24 üydü ama benim daha erken yumurtlama günüm oluyor yani 22 si üç kere ilişki yaşadık o 22 23 ve 25inde daha sonra kasık ağrım başladı hemen bi gece uykudan kalktım karın ağrısıyla bel ağrısıyla ama öyle böyle bir ağrı değildi meme şişmesi ve dağılması vardı birde baş ağrısı canım akıntı falan yoktu yerleşme kanamasıda olmadı
25 inden sonra hemen mi kasik ağrın oldu

25 inden sonra hemen mi kasik ağrın oldu
Bir iki gün sonra çok çabuk başladı yani belirtileri sol kasığıma batmalar giriyordu çok şiddetli adet ağrısından daha kötü ama Şuan hiç ağrım yok ilk bir bir buçuk hafta sürdü birde aşırı iştahlıydım geceleri bile kalkıp yemek yiyordum hala öyle

Bir iki gün sonra çok çabuk başladı yani belirtileri sol kasığıma batmalar giriyordu çok şiddetli adet ağrısından daha kötü ama Şuan hiç ağrım yok ilk bir bir buçuk hafta sürdü birde aşırı iştahlıydım geceleri bile kalkıp yemek yiyordum hala öyle
Sağ salim kucağına al büyüt inşallah 🍀 ovulasyonla takıp ettin mi

Amin inşallah Allah hepinize nasip etsin yok etmedim ama ben adetten sonra 13. Gün yumurtlama günüm olduğunu biliyordum senelerdir böyle düzenli adet gördüğüm için hiç değişmedi 28 günde bir
İnşallah canım ☺️ ben de ovulasyonla takıp ettim doğurganlık günlerimi değerlendirdim bekliyorum 🌼

Benimde yumurtlama doneminde iliskim oldu sonra ağrılardan duramıyordum bir anda sanki biri gogsume kasiklarima igne batiriyorfu herkes usutmussundur dedi simdi de bel kasık bacak ve göğsümde renk baska yerlere dagilmis gibi ve ucu cok acıyor dokununca

Evet benim başta hep sol kasık batması bel ağrısı oldu bi gece karın ağrısıyla uyandım beş dakika falan sürdü göğüslerim şişti ve meme başı yayıldı şiş bir şekilde ağrı yoktu ama sonra sarı renkli akıntı gelmeye başladı ben yumurtlama gününden 8 gün sonra kaset test yaptım ikiside silik çıktı aynı gün kan verdim 16 çıktı adetimden üç gün sonra verdim 1765 idi ha birde Şuan karnımda siyah bir çizgi belirdi
Yaa bende de aynılarını var yumurtlama donemi bitiminden beri ayni seyleri yaşıyorum yarin test yapacam sabah ilk idrarla Allahım ınsallah adet olmazsam sabaha

Iyi akşamlar kızlaaar ❤️ adetime 8 gun kaldı ama bir kac gündür kasık ağrıları gogus ucu uyuşuklugu ve sanki igne batması oluyor gaz sancısı ve Kabızlık başladı 2 gundur de adet oldugum gun sol bacak ağrım olur ama bugun bir kac kere adet olacak gibi bacak agrisi ve sag kasık ağrım oldu beyaz kremsi akintim var. Biraz oncede agzima değişik bir tat oldu ve gecmiyor bu kadar erken belirtiniz oldu mu yoksa usuttum mu adet bitiminden beri iliski yaşıyoruz yumurtlama gunu de yaşadık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum sizde belirtilerinizden bahseder misiniz?
Adetime on gun kala degisikligi anlamistim gitgide zaten belirtilerm artti iki gun kala kesin dedm artk test yaptm ve pozitifi gormustum

Adetime on gun kala degisikligi anlamistim gitgide zaten belirtilerm artti iki gun kala kesin dedm artk test yaptm ve pozitifi gormustum
Ben 6 gun kala yaptım ama guvenmedigim bir testi o an buldum yaptim yoktu sonra 4 gun kala mi ne yaptim yine yoktu yarin sabah bir daha yapacam baska test bulursam guvenilir hangisi acaba? Bide yarin adet gunum erken mi almam gerek normal mi test alayim sizce

Ben 6 gun kala yaptım ama guvenmedigim bir testi o an buldum yaptim yoktu sonra 4 gun kala mi ne yaptim yine yoktu yarin sabah bir daha yapacam baska test bulursam guvenilir hangisi acaba? Bide yarin adet gunum erken mi almam gerek normal mi test alayim sizce
Normal de cikar erken testler daha sorunlu olabiliyor. Ayrica adet gununden iki gun once ogrendm ben ikisindede
Laboquick hamilelik testini tavsiye ederim
Mirateck ve artimed almayin yanls cikiyor

Benimde yumurtlama doneminde iliskim oldu sonra ağrılardan duramıyordum bir anda sanki biri gogsume kasiklarima igne batiriyorfu herkes usutmussundur dedi simdi de bel kasık bacak ve göğsümde renk baska yerlere dagilmis gibi ve ucu cok acıyor dokununca
Göğüslerin normalden fazla acıyorsa bence vardır canım benimde yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı kaşık ağrısıyla kendini gösteriyor zaten

Merhaba kızlar. Ben 28 Kasım'da kürtaj oldum. Kalpleri durmustu ikizlerin. 6 haftaliklardi. Polikistik over sendromu var bende. 28 Kasım dan beri adet olmadım. Çarşamba günü dr a gittin duphaston hap verdi onu kullanıyorum. İki gündür kasik bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşam da göğüs ucuna dokununca acimaya başladı. Mide yanmamda var sabahları. Ümitlenmek istemiyorum 😔😔 adet olmadigim icin test ne zaman yapsam bilemedim. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ☹️

Merhaba kızlar. Ben 28 Kasım'da kürtaj oldum. Kalpleri durmustu ikizlerin. 6 haftaliklardi. Polikistik over sendromu var bende. 28 Kasım dan beri adet olmadım. Çarşamba günü dr a gittin duphaston hap verdi onu kullanıyorum. İki gündür kasik bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşam da göğüs ucuna dokununca acimaya başladı. Mide yanmamda var sabahları. Ümitlenmek istemiyorum 😔😔 adet olmadigim icin test ne zaman yapsam bilemedim. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ☹️
Gidip kan testi var her sey hamilelik belirtisi olabilir canım

X