- 22 Temmuz 2022
- 102
- 73
- Konu Sahibi mervemerve1902
Bende gölge gibi birşey gördüm sanki orda hadi inşallah vardır ilk idrarla yap inşallah çıkarPsikolojik olarak cizgi mi goruyorum sabah bir daha yapacam ama bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gölge gibi birşey gördüm sanki orda hadi inşallah vardır ilk idrarla yap inşallah çıkarPsikolojik olarak cizgi mi goruyorum sabah bir daha yapacam ama bakar mısınız
Sabah bir daha yapayim bakalim 4 gun olacak gecikmedeBende gölge gibi birşey gördüm sanki orda hadi inşallah vardır ilk idrarla yap inşallah çıkar
Yok heralde goruyor gibi oluyorum ama sonra umutlanmak istemiyorumBende gölge gibi birşey gördüm sanki orda hadi inşallah vardır ilk idrarla yap inşallah çıkar
Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum burayı ama daha yeni yazmak nasip oldu 4 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor aşılama tedavisine başlayacaktım 28 Şubat'ta rahim filmi çekildi bizde o zamanı değerlendirdik .. geçtiğimiz cumartesi ve pazar lekelenmem oldu kahverengi ama akıntı şeklinde Pazar günü gecesi acilde kan verdim sonucum 3.8 çıktı sonuç bana şüpheli geldipi için bugün sabah normal kaset test yaptım sizce gebelik olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Yok heralde goruyor gibi oluyorum ama sonra umutlanmak istemiyorum
Kan versem mi cok kararsızımGeç döllenme olduysa epey sonra çıkıyormuş canım testlerde
Kan versem mi cok kararsızım
Reglime 2 gün var inşallah Allah'ım hepimizin kucağını doldursun teşekkür ederim. Bir şey daha sorsam 3.8 değerin yükselme durumu var mı nasip olursa daha önce hiç böyle çıkmamıştı sonucum daBenimde o şekilde lekelenme oldu. Hayırlısı olsun var gibi duruyor, epey silik ama olsun koyulaşmayı takip edin, regl gecikince daha net anlaşılır
Reglime 2 gün var inşallah Allah'ım hepimizin kucağını doldursun teşekkür ederim. Bir şey daha sorsam 3.8 değerin yükselme durumu var mı nasip olursa daha önce hiç böyle çıkmamıştı sonucum da
İnşallah hepimizin o kadar uzun süre olmayınca insan ne hissedeceğini bilemiyor korku heyecan Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün çok teşekkürlerVar tabi. Erken daha regl gecikmesinden sonra tekrar kontrol edersiniz, inşallah gönlünüzden geçen nasip olur
İnşallah hepimizin o kadar uzun süre olmayınca insan ne hissedeceğini bilemiyor korku heyecan Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün çok teşekkürler
Amin inşallah Allah'ım bekleyen herkesin yüzünü güldürsünDaha beklemeyin inşallah, Rabbim tez zamanda nasip eylesin
Bel ağrısı akıntı sık idrarAcele etme bence canım, herhangi bir belirtin var mı
Bel ağrısı akıntı sık idrar
Belimin ağrısı dun oturtturmuyordu bile bugun biraz daha iyi kasık ağrısı da bazen geliyor gidiyor batma gibi oluyor geciyorYani bende de bunlar olmuştu ama her bünye farklı belirtiler gösteriyormuş, belim hâlâ çok ağrıyor mesela, ara ara da kasıklarım da sancı var, istersen yapabilirsin kan testi canım varsa kanda daha erken çıkıyor
Belimin ağrısı dun oturtturmuyordu bile bugun biraz daha iyi kasık ağrısı da bazen geliyor gidiyor batma gibi oluyor geciyor
Bekleyecem biraz dahaİnşallah vardır canım, geç döllenme olmuş olabilir, bu yüzden kaset testte çıkmamış olabilir
Bekleyecem biraz daha
Cidden oyle surekli evdeyim insan iyice kendini dinliyor haftaya kadar bekleyim bakayumSeni anlıyorum, insan sonradan üzülüyor, ben de öyle dedim, belirti aramayacağım, varsa zaten var, günümü bekledim, zaman da geçmiyor öyle beklenti içinde, zaten gün içinde yoğun bir programım var, aklımı işime verdim. Düşünmemeye çalıştım, stres de bence o süreci etkiliyor