Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

inşalhh cnm inş bnm pek kalmadı umudum malsf bu ay

Canim selam hosgeldin.. benim pek umudum kalmadi bu sabahta gebelik testi yaptim ama yok yokk.. insallah gerek kalmaz canim..

teşekkür ederim, amin inş hepimizin :)
sizlerdeki belirtiler ne durumda?

Canim selam hosgeldin.. benim pek umudum kalmadi bu sabahta gebelik testi yaptim ama yok yokk.. insallah gerek kalmaz canim..
Canim lh artisi kac gundur vardi sende ? Yani kac gundur cift cubuk goruyorsun? Hosbulduk cnm dedigin gibi insallah gerek kalmaz ama 5 dk lik biseymis acimiyor diyolar rahim filmine

teşekkür ederim, amin inş hepimizin :)
sizlerdeki belirtiler ne durumda?
Canim suanda bende sadece goguslerde hassasiyet ve akinti var ama tabiki bunlar adet belirtiside olabilir..insallah adet degildir yaa diye dua ediyorum..bakalim son 2-3 gun diyelim..

Kızlar benim bugünün ovulasyonu ekte.. İnşallah bşi vardır.. Ama ben bir yerde okudum önemli olan son iki gün pik yapmasıymış.. Ayrıca bazı kişilerde lh yüksek olduğundan ikinci çizgi çıkabiliyormuş .. Bakalım yarın ne olacak ?

Eklentiler

• ov.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 150
Ooo eger varsa daha cok bekleyeceksin...

Keseyi gormeyi bekleyeceksin, kalp atislarini duymayi bekleyeceksin, ikili tarama sonucunu bekleyeceksin, cinsiyetini bekleyeceksin, 3 lu tarama sonucunu bekleyeceksin...

Biz buaraya kadar geldik daha :) eminim daha baska seyler de bekleyecegim... 9 ay boyunca hep biaeyler icin bekliyosun :)))

İnsallah bebegin seninledir,saglikla hayirla al haberini :)

MrvEfe, sizin bu çizgiler ne zamandır böyle?
Yumurtlamadaki koyuluktan sonra hep bu şekilde mi?

MrvEfe, sizin bu çizgiler ne zamandır böyle?
Yumurtlamadaki koyuluktan sonra hep bu şekilde mi?

Yumurtlamadan bir kaç gün öncede böyleydi sonra yumurtlama günüm dr. gittiğimde hiç çizgi yoktu.. Sonra kanamam başladı zaten bir hafta sürdüğü için test yapamadım bir kaç gündür yapıyorum..

gayet başarılı canımm inşalhh bebişin seninledir.

MeG s Canım İnşallah Gebelik Testinde Görürsün İkinci Çizgiyi..Lakin LH Testleri Gebeliği Göstermiyor Ben Burda Görünce Merak Ettim Ve Bende Deneme Yaptım Hamile Olduğum Halde İkinci Çizgi Belirmedi..Laboquik'in Gebelik Testlerinden Varsa Elinde Onlardan Yap Onlar Çok Erken Ve Doğru Sonuç Veriyor Ben BAT'a 5 Gün Kala Silik Çizgiyi Görmeye Başladım..

gayet başarılı canımm inşalhh bebişin seninledir.
İnşallah canım ya ama umutlanıp üzülücem diye çok korkuyorum..
Yaptım hatta bugün yaptım çıkmadı ( laboquik ) ozaman hamile değilmiyimdir kesin BAT'a 3 var çünkü..

İnşallah canım ya ama umutlanıp üzülücem diye çok korkuyorum..

Yaptım hatta bugün yaptım çıkmadı ( laboquik ) ozaman hamile değilmiyimdir kesin BAT'a 3 var çünkü..
İlk İdrar İle Mi Yatın.? Birde Lh Artışı Yakaladığın Günün Üzerinden Kaç Gün Geçti..?

bende adet olmam gereken günde ıdrar testı yaptım gayet ıkkı cızgıde cok belırgındı yanı ıkı gun oncede yapsam cıkarmıs .
allahım bebeklerımız bızımle olsunlar ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…