- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
inşalhh cnm inş bnm pek kalmadı umudum malsf bu ayKuzum sonucta daha adet olmadik, olana kadar umutluyuz unutma :) bende artik tr deyim kizlar..ya eger denemelerden bir iki ay daha sonuc alamazsam,su rahim filmini cektireyim diyorum..yapisiklik tikaniklik varsa aciliyormus..bakalim insallah gerek kalmadan gelir minnaklarimiz
Kuzum sonucta daha adet olmadik, olana kadar umutluyuz unutma :) bende artik tr deyim kizlar..ya eger denemelerden bir iki ay daha sonuc alamazsam,su rahim filmini cektireyim diyorum..yapisiklik tikaniklik varsa aciliyormus..bakalim insallah gerek kalmadan gelir minnaklarimiz
laboquick cnm pazrts yaptğmda hafif koyuydu koyulur inş dedim oda gtmş
Hosgeldin canim :) benimde bat a 2-3 gun var :) bekliyorum gunum gecerse test yapicam, cunku daha once yaptim hayalet cizgi bile yoktu..kismet bakalim olmazsada ovulasyon testiyle gunasiri calismalara devaminsallah seninde burdan hamile haberlerini aliriz canim
gebelk çizgisi için erken cnm bnm yaa olsun bozma hemen moralini senBenim cizgi var ama gebelikte yok
Canim lh artisi kac gundur vardi sende ? Yani kac gundur cift cubuk goruyorsun? Hosbulduk cnm dedigin gibi insallah gerek kalmaz ama 5 dk lik biseymis acimiyor diyolar rahim filmineCanim selam hosgeldin.. benim pek umudum kalmadi bu sabahta gebelik testi yaptim ama yok yokk.. insallah gerek kalmaz canim..
Canim suanda bende sadece goguslerde hassasiyet ve akinti var ama tabiki bunlar adet belirtiside olabilir..insallah adet degildir yaa diye dua ediyorum..bakalim son 2-3 gun diyelim..teşekkür ederim, amin inş hepimizin :)
sizlerdeki belirtiler ne durumda?
MrvEfe, sizin bu çizgiler ne zamandır böyle?Kızlar benim bugünün ovulasyonu ekte.. İnşallah bşi vardır.. Ama ben bir yerde okudum önemli olan son iki gün pik yapmasıymış.. Ayrıca bazı kişilerde lh yüksek olduğundan ikinci çizgi çıkabiliyormuş .. Bakalım yarın ne olacak ?
MrvEfe, sizin bu çizgiler ne zamandır böyle?
Yumurtlamadaki koyuluktan sonra hep bu şekilde mi?
gayet başarılı canımm inşalhh bebişin seninledir.Kızlar benim bugünün ovulasyonu ekte.. İnşallah bşi vardır.. Ama ben bir yerde okudum önemli olan son iki gün pik yapmasıymış.. Ayrıca bazı kişilerde lh yüksek olduğundan ikinci çizgi çıkabiliyormuş .. Bakalım yarın ne olacak ?
Öyle oluyor geçmiyor resmen günler.. Yok lh için yaptığım test bu.
Bazı yerlerde hamilelik varsa bata doğru lh yükselir gibi şeyler yazıyor ben de deneme yapıyorum.. İnşallahhh hcg de de bu koyuluğu görürüm BAT günü...
İnşallah canım ya ama umutlanıp üzülücem diye çok korkuyorum..gayet başarılı canımm inşalhh bebişin seninledir.
Yaptım hatta bugün yaptım çıkmadı ( laboquik ) ozaman hamile değilmiyimdir kesin BAT'a 3 var çünkü..MeG s Canım İnşallah Gebelik Testinde Görürsün İkinci Çizgiyi..Lakin LH Testleri Gebeliği Göstermiyor Ben Burda Görünce Merak Ettim Ve Bende Deneme Yaptım Hamile Olduğum Halde İkinci Çizgi Belirmedi..Laboquik'in Gebelik Testlerinden Varsa Elinde Onlardan Yap Onlar Çok Erken Ve Doğru Sonuç Veriyor Ben BAT'a 5 Gün Kala Silik Çizgiyi Görmeye Başladım..
İlk İdrar İle Mi Yatın.? Birde Lh Artışı Yakaladığın Günün Üzerinden Kaç Gün Geçti..?İnşallah canım ya ama umutlanıp üzülücem diye çok korkuyorum..
Yaptım hatta bugün yaptım çıkmadı ( laboquik ) ozaman hamile değilmiyimdir kesin BAT'a 3 var çünkü..
İlk İdrar İle Mi Yatın.? Birde Lh Artışı Yakaladığın Günün Üzerinden Kaç Gün Geçti..?
Canim hadi hayirlisi olsun. Sonuc ciktimi ? Insallah guzel haberlerini duyariz :)Kizlar selam ben dayanamayip kan testi yaptirdim simdi onu bekliyorummm
benim de bata 9 gün kaldı, dayanamadım bugün gebelik testi yaptım, birşey yoktuEvet canım ilk idrarla yaptım.. Ben bata 6 gündür test yapıyorum ondan önce kanamam vardı çünkü