Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Kızlar bende hamile kalmak istiyorum yumurtlama tarihinden 1 gün önce ilişkiye girdik 10 gün sonra kanda negatif çıktı adetimden 1 gün önce de korunmasız ilişkiye girdik normalde adetim hiç gecikmezdi 1 gün geciktim şimdi idrar testinde negatif hamile miyimdir acaba hiç bi belirti de yok sadece yüzümde sivilce çıktı

Canim ovulasyon testi kullanmani oneririm ve adetin bittikten sonra gunasiri iliski olmali..bu ay icin gecikme strese bagli olabilir ama icinde suphe varsa adet gunun gecince veya bikac gun once kan testinde kesin sonucu alirsin..insallah hamilesindir kuzum

Son düzenleme:

Yaa bi saat önce kan verdim negatif çıktı bat den 1 gün önce denedik bide geç döllenme falan mı diyorum kendi kendime nedense hamileyim gibi geliyo çok istediğim için belki de

Yaa bi saat önce kan verdim negatif çıktı bat den 1 gün önce denedik bide geç döllenme falan mı diyorum kendi kendime nedense hamileyim gibi geliyo çok istediğim için belki de
Ne zmandir deniyosun canim, yaa umudunu kirmayi hic istemem kuzum ama olsaydi kanda cikardi heralde

Ne zmandir deniyosun canim, yaa umudunu kirmayi hic istemem kuzum ama olsaydi kanda cikardi heralde
Daha yeni denemeye başladık yani olmama ihtimali daha yüksek yumurtlama tarihini falan çok hesaplamadan denedik olursa olur olmazsa zaten Eylül gibi düşünüyorduk ama gecikince umutlandım birden bi an önce olsun istiyorum bana bi koca lazım oda bu gece lazım hesabı 

Heheheheh insallah gonlune gore olur kuzum

Herkese merhaba benimde bat 16 haziran uzun süredir deniyorum kasım ayında kalp atışlarını duyulmadı kürtaj oldum her ay belirtileri dinlemekten sayısız test yapmaktan çok Yoruldum allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek ramazandan önce yüzlerimizi güldürsün inşallah bu arada test yaptım ne hayali ne gerçek çizgi var

burası bat ı aynı olanlar topiğine döndü hehe sende bizden sayılırsn cnmm amiiin rabbim herkesn gönlüne göre versn güzel haberleri veririrz burdan inşlhhhh.bozma kalbini rabbim hayrlısını versn inş yakın zamanda alırsın bebişini kucağna

kızlar bnm karnımın alt bölgesnde bugun ara ara böle sanki damar atıomuş yada seyiriomş gbi hareketler oluo allahım kendimi dinlemekten kafayı yiorm galiba kızlar

arkadaşlar merhaba,
başlığı sevdim geldim, okuduğum kadarıyla da cogito88 durumunuz nedir, merak ettim :)
bat tarihi yakın olan arkadaşlar sizlerin gebelik testleri ne durumda? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…