Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

arkadaşlar merhaba,
başlığı sevdim geldim, okuduğum kadarıyla da cogito88 durumunuz nedir, merak ettim :)
bat tarihi yakın olan arkadaşlar sizlerin gebelik testleri ne durumda? :)
dün sabah yaptım gebelk testi testi ama sonuç negatif cnm bat 15 haziran sende nedir durumlar

firstjiffy firstjiffy Merhaba canım bugün yaptığım ovulasyon testini de paylaşıyorum sen de varmı değişiklik ?

Eklentiler

• 1006.jpg
    1006.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 197
firstjiffy firstjiffy Merhaba canım bugün yaptığım ovulasyon testini de paylaşıyorum sen de varmı değişiklik ?
ah canııım pek güzl buu koyulukkkkk ay hadi inşalhh yaaaaaa bende bi değşklk yok dün yapmadım ovulasyon testi. bugun yapıcam işten eve gidince sıvı fln tüketmiorm 2 saattr bakalm inş koyulaşr bnmde :KK68:

yumurtlamam gerçekleşti, sabırsızlık başladı, da size göre çok erken o yüzden frenliyorum kendimi :)
MrvEfe sizin koyuluk hamilelik mi oluyor?

Öyle oluyor geçmiyor resmen günler.. Yok lh için yaptığım test bu.
Bazı yerlerde hamilelik varsa bata doğru lh yükselir gibi şeyler yazıyor ben de deneme yapıyorum.. İnşallahhh hcg de de bu koyuluğu görürüm BAT günü...

ah canııım pek güzl buu koyulukkkkk ay hadi inşalhh yaaaaaa bende bi değşklk yok dün yapmadım ovulasyon testi. bugun yapıcam işten eve gidince sıvı fln tüketmiorm 2 saattr bakalm inş koyulaşr bnmde :KK68:

Ben iş yerinde yapıyorum öğlen saati daha iyi diyorlar.. Yarın sende yanına al da bir de iş yerinde dene bakalım öğlen saatlerinde.. Tamam akşam yapınca haberdar et mutlaka.. Buarada benim o batmalar falan da geçti bugün :KK43: Hiç belirti yok ne göğüslerim acıyor ne de başka bi şey :KK43:

Öyle oluyor geçmiyor resmen günler.. Yok lh için yaptığım test bu.
Bazı yerlerde hamilelik varsa bata doğru lh yükselir gibi şeyler yazıyor ben de deneme yapıyorum.. İnşallahhh hcg de de bu koyuluğu görürüm BAT günü...
ayy hadi inşallah :)

birşey sorabilir miyim?
normalde adetlerim düzenli 28 günde bir, stresli olduğum aylarda 1-2 gün gecikebiliyor,
şunu merak ediyorum: yumurtlamam 5 ya da 6 haziranda oldu, batım ne zaman oluyor?

Ben iş yerinde yapıyorum öğlen saati daha iyi diyorlar.. Yarın sende yanına al da bir de iş yerinde dene bakalım öğlen saatlerinde.. Tamam akşam yapınca haberdar et mutlaka.. Buarada benim o batmalar falan da geçti bugün :KK43: Hiç belirti yok ne göğüslerim acıyor ne de başka bi şey :KK43:
yazarım burdan cnm, çok merak ediorm ya bnm batma değilde böle sanki damar seyirio ,bide belim ağrıo sadece anlamadm gitti:110:

birşey sorabilir miyim?
normalde adetlerim düzenli 28 günde bir, stresli olduğum aylarda 1-2 gün gecikebiliyor,
şunu merak ediyorum: yumurtlamam 5 ya da 6 haziranda oldu, batım ne zaman oluyor?
genelde yumurtlamadan 14 gün sonra fln regl olunur ama istisnaları illaki vardr cnm

MeG s MeG s cnm bnm bu ay olmadi sanirim baksana gecen gun yaptgm daha koyuydu bile suna bak sanki gebelik testk kadr sifir koyuluk :KK43:(((

Eklentiler

• IMG-20150610-WA0019.jpeg
    IMG-20150610-WA0019.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 209
birşey sorabilir miyim?
Tam 14 gun cok nadir durumlarda 1 gun 2 gun one arkaya degisebiliyor..

arkadaşlar merhaba,
başlığı sevdim geldim, okuduğum kadarıyla da cogito88 durumunuz nedir, merak ettim :)
bat tarihi yakın olan arkadaşlar sizlerin gebelik testleri ne durumda? :)
Hosgeldin canim :) benimde bat a 2-3 gun var :) bekliyorum gunum gecerse test yapicam, cunku daha once yaptim hayalet cizgi bile yoktu..kismet bakalim olmazsada ovulasyon testiyle gunasiri calismalara devam :KK70: insallah seninde burdan hamile haberlerini aliriz canim

MeG s MeG s cnm bnm bu ay olmadi sanirim baksana gecen gun yaptgm daha koyuydu bile suna bak sanki gebelik testk kadr sifir koyuluk :KK43:(((
Kuzum sonucta daha adet olmadik, olana kadar umutluyuz unutma :) bende artik tr deyim kizlar..ya eger denemelerden bir iki ay daha sonuc alamazsam,su rahim filmini cektireyim diyorum..yapisiklik tikaniklik varsa aciliyormus..bakalim insallah gerek kalmadan gelir minnaklarimiz

X