- 27 Mayıs 2015
- 90
- 40
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap yap bakalm nedir durumlarAyy oyle mi diyosun calisayimmi bugunde ? Ay ne bileyim sperm kalitesi falan biseyler diyolar ya hani..o yuzden 1 gun araylami yapsam dedim..ben en iyisi birazdan bi ovulasyon testi yapayim bakalim nasil cikcak..paylasirim burdanda
sen zaferi hakketin bu ay zaten kuzumBence değerlendir canım ben ovulasyon günümde peşpeşe çalıştım bakalım ne olacak..
Sperm kalitesi yüzdeyüz düşmüyor ki.. Belki o gün yaptığım ilişkiden olacak oyüzden bu ay full+full çalıştım
sen zaferi hakketin bu ay zaten kuzum
bende de belirtiler durdu demek ki vücut kendini adete hazırlamş dedimBenim de bata kaldı 5... Geçmiyor resmen saydıkça ama napim elimde değil.. Buarada bende belirtilerin hepsi durdu hiçbişi yok..
Canim b
canim koyuluk gayet guzel ama yarin dahada koyulasacak gibi yarini atlamamaya caliss..ya ben bugun sivi alimina dikkat edemedim o yuzden yapmadim test..bu ay da kismet artik yaa napiyim olursa olur yani insallah
Canim daha adet olmana var hemen umitsizlige kapilma belli olmuyor bu islerbende de belirtiler durdu demek ki vücut kendini adete hazırlamş dedim
inşallah öyledir canım,gerçi öncekinde 5 gün geçince haberim olmuştuCanim daha adet olmana var hemen umitsizlige kapilma belli olmuyor bu isler
kızlar merhaba iki aydır uğraşıyoruz bebek için. geçen ay yumurtlama zamanını bilmiyordum bu ay internette aradım hangi günler çoğunluktaysa o günler yakınlaştık. bat tarihimde 8 temmuz. arada kasıklarıma ağrı giriyor geçiyo ama hemen, karnım şiş, birden ağrı giriyor bilmiyorum psikolojik mi ha birde göğüslerimde fazlasıyla hassasiyet var.dün test aldık yapmadım daha. battan önce öğrenen var mı gebe olduğunu?
haklısın aslında canım.geçen ay hep hamile gibi hissediyordum kendimi, herşeyi ona yoruyordum. bu ay öyle değilim stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama okuduklarım falan beni o yöne itiyor psikolojik olduğunu düşünüyorum bende çoğu zaman ama acabalardan kendimi alamıyorum. bu yazdıkların içimi rahatlattı sağolasın aslında böyle bi cevap bekliyormuşum sanki :) . Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman nasip eder inşallah.canım ben böyle belırtıler yasadım hamıleyım sandım ama bişeyi isteyerek yapmadım yanı aklımzıda yoktu ben bole belırtıler yasadım azcık kasıgım ağrıdı ay hamılemıyım ne alaka dıyodum falan sonra ole hıs gelınce goguslerımın sıstıgını hıssettım falan arkası arkası geldı belırtılerımın ama sonra hasta oldum bıdahakı ay ıstedım gerçekten adet olmam gereken günde yaptım hamıleydım . ama hıcbır belırtı yasamadım kasık batması mıde bulantısı gogus sısmesı nebılım yada başka bırsey . karnına dustugu an dan sonra nokta kadar bıle degılken hıc bır belırtı olmuyormuş bunu gordum pıskolojık seyler hıssetmısım bebek ta nezaman kalp atışlarını gordum ozaman gosguıslerımın sıstıgını hıssettım nezaman elını ayağını gordum kasıkalrımda gerılmeler batmalar hssettım. yanı belırtıler hep aşama aşama hamılelıkte bebegın gelısımıne gore nette mıde bulantısı hamılelık ısaretı yada nebılım kasık ağrısı . kasık agırısı hamıleysende oluyo hamıle degılsende oluyo agrı ayrı hamıleysen vucutt hamıle olmaya calısıyo ama bebek ızın vermıyo tutunuyo . hamıle degıslende adet sancısı oluyo .
yanı sözün ozu adetın geçmeden hamılelık belırtısı yaşaman ımkansız degıl ama cok cok dusuk ıhtımal. cunku nokta bıle olmayan bı hücre rahıme düşmeden kese oluşturup ıcınde gözükmeden vücutta hıc bır etkı yapmaz demıstı cıktıgım doktor
inşallah ama inşallah en güzel günlerde en güzel anda haberınızı alırsınız . tek yapman gereken çocuk ıcın degıl sevdıgın ıcın mutlu olmak ıcın bırlıkte ol gerisi allahın taktırı .
ayyy sorma yaa ne diceğmi şaşrdm aksilik bu ya gelmek isteyen isteyene aaa kapatcam akşama telimi hee . bakim bugünde yapim test nası çıkıcakYok canım kaçırmassın tam koyu olmamış daha ama bugün muhakkak çalış misafir kabul etme canım şu sıralarrr
haklısın aslında canım.geçen ay hep hamile gibi hissediyordum kendimi, herşeyi ona yoruyordum. bu ay öyle değilim stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama okuduklarım falan beni o yöne itiyor psikolojik olduğunu düşünüyorum bende çoğu zaman ama acabalardan kendimi alamıyorum. bu yazdıkların içimi rahatlattı sağolasın aslında böyle bi cevap bekliyormuşum sanki :) . Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman nasip eder inşallah.
adetim bittikten sonra bende aman olursa olur sanki neyin stresini yapıyorum diyordum. tabi yine yumurtlama zamanıma daha ağırlık göstererek çalışma yaptık, ama hep olursa olur düşüncesindeydim. regl zamanım yanaştıkça bu stres başladı. adet günüm gelmeden test yapmıcam kendime engel olcam ki süpriz olsun olmuşsa. Rabbim kimseye aratmasın tez zamanda bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.böyle pskolojık seyelr yasamadıgım zaman hamıle olduğumu ogrendım . ccocugu çıkar aklından allah nasıl uygun gördüyse de normal yaşantını yasa cunku bılıyorum. o pskolojık durumları yasarken ay cok yurumıım belkı hamıleyımdır ay balkon yıkamıım hamıleyımdır belkı dugun oluyodu ay yok ben oynamıyayım . falan sonra uc bes gun gecıkmelı oldum ama oldum yanı pskolojıkten gelen gec adet gunum sasırttı benı sok olmadım ama hazırlamışım kendımı sonuçta o hıslerı yasayınca . sornakı ay unuttum korunmadım sadece. dugundede zıpladım balkonda yıkadım aklından çıkarınca oluyo bunu soler buna ınanırım . canım ıns bu ay tutmuştur.
canım burada bat'tan önce öğrenenler var ama çoğunluk bat'tan sonra öğreniyor,az daha sabır,benim bat da 7 temmuz :)kızlar merhaba iki aydır uğraşıyoruz bebek için. geçen ay yumurtlama zamanını bilmiyordum bu ay internette aradım hangi günler çoğunluktaysa o günler yakınlaştık. bat tarihimde 8 temmuz. arada kasıklarıma ağrı giriyor geçiyo ama hemen, karnım şiş, birden ağrı giriyor bilmiyorum psikolojik mi ha birde göğüslerimde fazlasıyla hassasiyet var.dün test aldık yapmadım daha. battan önce öğrenen var mı gebe olduğunu?
aceleye gerek yok canım aynen, adet günümü beklicem. bebişlerimiz inşallah bizimledircanım burada bat'tan önce öğrenenler var ama çoğunluk bat'tan sonra öğreniyor,az daha sabır,benim bat da 7 temmuz :)
ayyy sorma yaa ne diceğmi şaşrdm aksilik bu ya gelmek isteyen isteyene aaa kapatcam akşama telimi hee . bakim bugünde yapim test nası çıkıcak