- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Bakalım elbet bir gün karşılığını alırız inşallahAynen kuzum öyle oluyor ya hep aklımızda olduğundan engelleyemiyoruzsen nerede yaşıyosun kuzum
Yaa bende bursalıyımBakalım elbet bir gün karşılığını alırız inşallahbursa canım ben bırda doğdum büyüdüm baba evime araç ile 20 dk mesafeye evlendim şükür sen nerden nereye biraz tanışalım ama demi
Hadi ya süpermişşYaa bende bursalıyımbursadan izmire evlendim kuzum ben uzağa geldim bursanın neresi tatlım
Sen nerdeydin, ay çok uzağa gitmişsin ya zor olur gurbetlik ama kısmet tabi mutlu olduktan sonraYaa bende bursalıyımbursadan izmire evlendim kuzum ben uzağa geldim bursanın neresi tatlım
Ya zor oluyor tabii kuzum ama alışıyorsun 4 senedir burdayımSen nerdeydin, ay çok uzağa gitmişsin ya zor olur gurbetlik ama kısmet tabi mutlu olduktan sonra
Aa biliyorum canım orayo dedemler teleferikte yakın orayaYa zor oluyor tabii kuzum ama alışıyorsun 4 senedir burdayımannemler namazgahta oturuyor kuzum yıldırıma bağlı
Aynen tatlım yaAa biliyorum canım orayo dedemler teleferikte yakın orayabiraz daha zorlasak akraba çıkcaz kızz
Ergin ağaç ticaret lisesindeydim ben swn nerdAynen tatlım yakız nerde okudun sen liseyi belki aynı lisede felan okuduk
Hayırlısı olsun canım inşallah yükselir, adetin kaç gün geçtiKızlar iki gün arayla idrar testi yaptım ikiside silik dün kan verdim 0.7 Doktor suphelindedi yükselme olabilir erken gebelik de dedi adet de olmadım sizce bile başına gelen var mi
Bende yıldırım ticaret meslek lisesindeydim kuzumErgin ağaç ticaret lisesindeydim ben swn nerd
Yarınla 5 gün olcakHayırlısı olsun canım inşallah yükselir, adetin kaç gün geçti
Valla baya tesadüf dolu oldu buBende yıldırım ticaret meslek lisesindeydim kuzum
Gününd baya geçmiş aslında sanki değerin daha yüksek olması gerekir gibi geliyor bana ama Allaha göre güçlük yok içini ferah tut canımYarınla 5 gün olcak
Yaa inşallah kuzum hemde en yakın zamanda olsun bebişlerimizValla baya tesadüf dolu oldu buiyi bir karşılaşma inşallah hamileliklerimizd denk gelir ya. D
Yaa kuzum sende yakınmışsın bayaKizlar bunu netten aldim resimi benim degil ama benimkide ayni cikti boyle ne oluyor bu negatifmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?