Kız bu bariz var yalancı değil bence awox güvenilir diye biliyorumKızlar hamile miyim awox marka test yaptım regl gecikti fakat hep gecikiyor yarın doktora gideceğim söktürücü vermesi için öncesinde test yapmak istedim böyle çıktı ama inanamıyorum daha önce bir kere artımed ile yalancı pozitif görmüştüm sizce awoxda da aynısını yaşar mıyım, bir senedir deniyoruz hala inanamıyorum hiç belirtim de yok
Evet her ikisi de ilk 5 dakikadaİlk 5 dk da mı çıktı
Bence var ya kan sonucunda da inşallah pozitif çıkar bence hamilesinDün akşam birde bunu yaptım bunda daha silik görünüyor ama bilmiyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir eğer varsa da
Evet her ikisi de ilk 5 dakikadaİlk 5 dk da mı çıktı
diğer fotoda da laboquick var o biraz daha silik çıktı daha önce yalancı pozitif görmüştüm artımedde ondan inanamıyorum galibaKız bu bariz var yalancı değil bence awox güvenilir diye biliyorum
Laboquick net sonuç veriyor testlerin algıları çok farklı oluyor ondan dolayı silik çıkmıştır korkmayinEvet her ikisi de ilk 5 dakikada
diğer fotoda da laboquick var o biraz daha silik çıktı daha önce yalancı pozitif görmüştüm artımedde ondan inanamıyorum galiba
Benim çatlamayla ilgili de sıkıntı var clife kiste dönüştürebiliyormuş doktorum da uzak dur herşeyi berbat etme dedi ben de çekiniyorum bu yüzden herkesin sıkıntısı farklı oluyor yaEvet ben de yumurta kalitesini arttırmak için takviye alıyordum ayrıca bunu da kullanıyordum ama, rica ederim
Bakın bu benim gebeliğimde yaptığım son test awox ilk softec yapmıştım pozitif çıkınca awox yaptım böyle çıktı şu an hamileyimEvet her ikisi de ilk 5 dakikada
Benim çatlamayla ilgili de sıkıntı var clife kiste dönüştürebiliyormuş doktorum da uzak dur herşeyi berbat etme dedi ben de çekiniyorum bu yüzden herkesin sıkıntısı farklı oluyor yaEvet ben de yumurta kalitesini arttırmak için takviye alıyordum ayrıca bunu da kullanıyordum ama, rica ederim
Zaten çok yeni bence kese 3 binde gözüküyorİnşallah öğrenince yazacağım, umarım güzel haberler alırım. Ultrasonda kese görünmedi ama başındaysa olabilir dedi doktor. Bekliyorum
Bakın bu benim gebeliğimde yaptığım son test awox ilk softec yapmıştım pozitif çıkınca awox yaptım böyle çıktı şu an hamileyim
Fotoğraf görünmüyorrBakın bu benim gebeliğimde yaptığım son test awox ilk softec yapmıştım pozitif çıkınca awox yaptım böyle çıktı şu an hamileyim
Pcos var bende çok tedirginim yine yanlış çıkarsa
Bende bu ay c life kullanmıştım umarım benimde sonucum pozitif olur bende de pcos varEğer hamile kaldıysam clife sayesinde olduğunu düşünüyorum siz de bakabilirsiniz
Lh çok yüksekti benim çatlama olmuyordu sizde problem nedirBende bu ay c life kullanmıştım umarım benimde sonucum pozitif olur bende de pcos var
Tekrar yükledim yukarıdaFotoğraf görünmüyorr
Bu testten sonra betanız ilk kaç çıktı acabaTekrar yükledim yukarıda
Ay inşallah öyledir rabbim isteyen herkese nasip etsin burayı hatmettim bir yıldaZaten çok yeni bence kese 3 binde gözüküyor
Haklısınız ben gördüğüm her şeyi denediğim için herkes öyle yapıyor zannediyorumBenim çatlamayla ilgili de sıkıntı var clife kiste dönüştürebiliyormuş doktorum da uzak dur herşeyi berbat etme dedi ben de çekiniyorum bu yüzden herkesin sıkıntısı farklı oluyor ya
300 çıkmıştıBu testten sonra betanız ilk kaç çıktı acaba
Darısı başıma inşallah yaa300 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?