Pcos var bende çok tedirginim yine yanlış çıkarsa diyeAwox artımede göre oldukça güvenilir bence net hamilesiniz
Artımede erkek idrarı da test ettirdiler o bile pozitif çıktı o öyle bir testPcos var bende çok tedirginim yine yanlış çıkarsa diye
Ay inşallah artımedde birkaç ay önce pozitif görünce koşarak kan vermeye gitmiştim sonrası hüsran, sanırım aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Yarın kan vereceğimArtımede erkek idrarı da test ettirdiler o bile pozitif çıktı o öyle bir testama awox genelde %80 herkesin tavsiye ettiği ve bayağı belirgin bence kan ver
Sonucunuz nedirAy inşallah artımedde birkaç ay önce pozitif görünce koşarak kan vermeye gitmiştim sonrası hüsran, sanırım aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Yarın kan vereceğimçok teşekkürler
Kan verdim sonuç daha e nabıza düşmedi ben de bekliyorumSonucunuz nedir
Habersiz bırakma olur mu bekliyorumKan verdim sonuç daha e nabıza düşmedi ben de bekliyorum
İnşallah öğrenince yazacağım, umarım güzel haberler alırım. Ultrasonda kese görünmedi ama başındaysa olabilir dedi doktor. BekliyorumHabersiz bırakma olur mu bekliyorum
Siz de mi pcossunuzHabersiz bırakma olur mu bekliyorum
EvetttSiz de mi pcossunuz
Dün akşam birde bunu yaptım bunda daha silik görünüyor ama bilmiyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir eğer varsa daBence var ya yalancı pozitiftiler daha grimsi oluyor kırmızı değil sizin çizgi kırmızı
Eğer hamile kaldıysam clife sayesinde olduğunu düşünüyorum siz de bakabilirsinizE
Evettt
Pozitif awox güvenilir bir test bence betanız pozitif çıkacakKızlar hamile miyim awox marka test yaptım regl gecikti fakat hep gecikiyor yarın doktora gideceğim söktürücü vermesi için öncesinde test yapmak istedim böyle çıktı ama inanamıyorum daha önce bir kere artımed ile yalancı pozitif görmüştüm sizce awoxda da aynısını yaşar mıyım, bir senedir deniyoruz hala inanamıyorum hiç belirtim de yok
İnşallah öyledir çok tedirginim uzun zamandır bu anı bekliyordum şimdi de inanamıyorum sanırım umarım vardırPozitif awox güvenilir bir test bence betanız pozitif çıkacak
Ben farklı bir takviyeyle tedavi oluyorum şuan , hiç karıştırmayayım ama yine de sağolEğer hamile kaldıysam clife sayesinde olduğunu düşünüyorum siz de bakabilirsiniz
İlk 5 dk da mı çıktıİnşallah öyledir çok tedirginim uzun zamandır bu anı bekliyordum şimdi de inanamıyorum sanırım umarım vardır
Evet ben de yumurta kalitesini arttırmak için takviye alıyordum ayrıca bunu da kullanıyordum ama, rica ederimBen farklı bir takviyeyle tedavi oluyorum şuan , hiç karıştırmayayım ama yine de sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?