• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

bcnrkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
15
4
1
Kızlar bende pcos var adetim düzenliydi normalde son 4 aydır hep 2-3 gün gecikiyor bu ayda gecikmenin 4.günündeyim normal adetim gelecek gibi belirtilerim var batmalar oluyor göğüslerim feci acıyor birde hiç olmazdı kasıklarım sızladı hiç ümidim yoktu ama sabah predictor marka test yaptım direk belirli şekilde pozitif çıktı acaba bu test güvenilir midir aranızda kullanan varsa cevap verebilir mi sabah kan vermeye gideceğim içim içimi yiyor🙏🏼

Kızlar bende pcos var adetim düzenliydi normalde son 4 aydır hep 2-3 gün gecikiyor bu ayda gecikmenin 4.günündeyim normal adetim gelecek gibi belirtilerim var batmalar oluyor göğüslerim feci acıyor birde hiç olmazdı kasıklarım sızladı hiç ümidim yoktu ama sabah predictor marka test yaptım direk belirli şekilde pozitif çıktı acaba bu test güvenilir midir aranızda kullanan varsa cevap verebilir mi sabah kan vermeye gideceğim içim içimi yiyor🙏🏼
Yani testi bilmiyorum şu toz pembe olan ucu sünger gibi olan test mi ? Eğer oysa güvenilir sanırım da göğüs ucu hassasiyeti ileri seviye ise gebelik ihtimali yüksek

Güvenilir canım ben kullandım yalancı pozitif vermedi negatifdi hep bence var bı kan ver haber et 💫🧡🧡

Back
X