Kızlar hamile miyim inanamıyorum awox güvenilir mi

Kızlar hamile miyim awox marka test yaptım regl gecikti fakat hep gecikiyor yarın doktora gideceğim söktürücü vermesi için öncesinde test yapmak istedim böyle çıktı ama inanamıyorum daha önce bir kere artımed ile yalancı pozitif görmüştüm sizce awoxda da aynısını yaşar mıyım, bir senedir deniyoruz hala inanamıyorum hiç belirtim de yok
Kız bu bariz var yalancı değil bence awox güvenilir diye biliyorum

Evet her ikisi de ilk 5 dakikada

diğer fotoda da laboquick var o biraz daha silik çıktı daha önce yalancı pozitif görmüştüm artımedde ondan inanamıyorum galiba
Laboquick net sonuç veriyor testlerin algıları çok farklı oluyor ondan dolayı silik çıkmıştır korkmayin

Evet ben de yumurta kalitesini arttırmak için takviye alıyordum ayrıca bunu da kullanıyordum ama, rica ederim ☺️
Benim çatlamayla ilgili de sıkıntı var clife kiste dönüştürebiliyormuş doktorum da uzak dur herşeyi berbat etme dedi ben de çekiniyorum bu yüzden herkesin sıkıntısı farklı oluyor ya

Evet ben de yumurta kalitesini arttırmak için takviye alıyordum ayrıca bunu da kullanıyordum ama, rica ederim ☺️
Benim çatlamayla ilgili de sıkıntı var clife kiste dönüştürebiliyormuş doktorum da uzak dur herşeyi berbat etme dedi ben de çekiniyorum bu yüzden herkesin sıkıntısı farklı oluyor ya

Eklentiler

• Screenshot_20250320_182306_Gallery.webp
    Screenshot_20250320_182306_Gallery.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 80
Haklısınız ben gördüğüm her şeyi denediğim için herkes öyle yapıyor zannediyorum 😅

Back
X