Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

bu güzel topik sesiz kalmasınya yok ben müsait olamıyorum falen diyorsan bana devret topiği:9::9::9::9::9:

kuzum topik hepimizin burda ben olmadığım zamanlarda diğer arkadaşlar sohbet edip konuşurlar :) bende çalışmalara ne zaman başlasam diye düşünüyodum :52:

ben bu ay hamile kalmasam o testi bende yapacam yumurtlama günlari için demi o test:34:

evet yumurtlama gününü buluyor ama ondan önce hormonlarına ve eşinin spermlerine baktır istersen çünkü bi sorun varsa yumurtlama gününde ilişkiye girsek bile anlamsız. ben ovulasyon testiylede sonuç alamadığım için doktora gitim prolaktin hormonum yüksek çıktı gitmesem beklesem boşu boşuna beklemiş olacaktım sen ne zamandır çocuk istiyosun

evet yumurtlama gününü buluyor ama ondan önce hormonlarına ve eşinin spermlerine baktır istersen çünkü bi sorun varsa yumurtlama gününde ilişkiye girsek bile anlamsız. ben ovulasyon testiylede sonuç alamadığım için doktora gitim prolaktin hormonum yüksek çıktı gitmesem beklesem boşu boşuna beklemiş olacaktım sen ne zamandır çocuk istiyosun

1 hazirandan beri çocuk istiyoz ama yazmıştım mol gebelik geçirdim 1 buçuk sene önce seperm testi yapmıştık ilk hamileliğimden önce bir sorun çıkmadı yalnız bende yumurtalık tembel çalışıyor demişti doktor ilk hamilelimden önce gecen ay gittimde doktor herşey normal dedi ama sade muane smir testi yaptı

1 hazirandan beri çocuk istiyoz ama yazmıştım mol gebelik geçirdim 1 buçuk sene önce seperm testi yapmıştık ilk hamileliğimden önce bir sorun çıkmadı yalnız bende yumurtalık tembel çalışıyor demişti doktor ilk hamilelimden önce gecen ay gittimde doktor herşey normal dedi ama sade muane smir testi yaptı

yeterli zaten canım herşey normal çok güzel işte keşke bu ay alsaydın ovulasyon testi hemen kullanmaya başlasaydın

Selam canım senin değerlerin nasıl çıktı? ? Benim fsh 8.9 LH 4.09 Es 51.03 prolaktin 16.23 doktor normal sayılır dedi ama kafam karıştı sınırdami degerlerim diye..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canım senin değerlerin nasıl çıktı? ? Benim fsh 8.9 LH 4.09 Es 51.03 prolaktin 16.23 doktor normal sayılır dedi ama kafam karıştı sınırdami degerlerim diye..

a.s tatlım. benimde fsh 5.35 es 20.92 lh 9.43 tsh 0.955 prolaktin 32.38
senin değerler normal canım sayılır diye bişey yok ama benim prolaktin yüksek gördüğün gibi yanlız senin bi hormon eksik tsh yapılmadı mı

a.s tatlım. benimde fsh 5.35 es 20.92 lh 9.43 tsh 0.955 prolaktin 32.38
senin değerler normal canım sayılır diye bişey yok ama benim prolaktin yüksek gördüğün gibi yanlız senin bi hormon eksik tsh yapılmadı mı

Yapıldı o da 1.56 canım. .Çarşamba günü de hsg çekilecek. .Bugün de eşim test verdi bakalım onun sonucu ne cikacak..prolaktin yüksekliği için ne dedi doktorun ilaç falan mı başlayacaksin. .

Yapıldı o da 1.56 canım. .Çarşamba günü de hsg çekilecek. .Bugün de eşim test verdi bakalım onun sonucu ne cikacak..prolaktin yüksekliği için ne dedi doktorun ilaç falan mı başlayacaksin. .

prolaktin yüksekliği hamile kalmayı engeller onun içinde ilaç verdi başladım ilaca işte dedi haftada en az 2defa ilişkiye girin ama en az daha fazla olmalı aslında bakalım bu ay nolacak sen eşinin sonuçlarınıda yaz tekrar bana

haha tamam ama bi an önce olsun istiyorum yıllarca başkalarının çocuklarını sevdim yeter da artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum :27:

hm anladım haklısın istiyorsak beklemeye gerek yok bende çok istiyorum içimde öyle bir his varki sanki bu ay hamile kalacam öyleki kocama naz yapmaya hamilelik bakmaya bile başladım belki önceden yapmak saçma gek-leçek ama hissediyoruminşallah hislerim beni yanıltmaz:44::3::3::3:

prolaktin yüksekliği hamile kalmayı engeller onun içinde ilaç verdi başladım ilaca işte dedi haftada en az 2defa ilişkiye girin ama en az daha fazla olmalı aslında bakalım bu ay nolacak sen eşinin sonuçlarınıda yaz tekrar bana

Evet gün asiri olmalı aslında özellikle yumurtlama günlerinde. .işlh bu ay sonuç alırsın bu ilaclarla canım. .tamam yazarım burdan. .

Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum :28::28::28:

Canım benim.. Dua et ve hiç kafana takma.. YAni oldu olacak bu sefer kesin olsun dersen olmuyor, kendimden biliyorum.. Ne zaman psikolojik olarak rahatlattım kendimi o zaman hamile kalmışım.. Analamadım bile.. Allah en kısa en hayırlı zamnada nasibetsin sana da:40:

Hadi yaa çok geçmiş olsun:( verdiği ilaç mi ise yaramadı acaba..işlh bu sefer geçer biliyorum çok zor ben de yaşadım ama moralini bozmamaya çalış acaba başka doktora daha mı görünsen:?

dün başka bir doktora daha gittim oda rahim ağzı yarası var ama mantarda var dedi.yani yaranın yanında mantarda varmış..şimdiye kadar çok fazla ilaç kullanmışsın kullandığın ilaçlarda tedavi edici değil,iğneyi felan kullanma bırak dedi.1 ilaç 1 fitil verdi kullan iki ay ilaç kullanma zamana bırak sonra kontrole gel dedi.ee her doktor başka diyor napim ben...netten soru sorduğum doktorlarda rahim ağzı yarası ilaçla geçmez ya yakmak yada dondurmak lazım diyor

hm anladım haklısın istiyorsak beklemeye gerek yok bende çok istiyorum içimde öyle bir his varki sanki bu ay hamile kalacam öyleki kocama naz yapmaya hamilelik bakmaya bile başladım belki önceden yapmak saçma gek-leçek ama hissediyoruminşallah hislerim beni yanıltmaz:44::3::3::3:

ay canım benim inşallah öyledir rabbim nasip etsin ve sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallah adet zamanın ne zaman

Back