Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

sen üzülme tamam mı niyet et ve her gün 111 defa ayetel kürsi oku kırk gün boyunca rabbim böyle edilen duayı geri çevirmezmiş tabi hayırlısıyla

Sağol canim iyi ki varsın iyi geldi soylediklerin. .Islh sana da en kisa zaman da nasip eder..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canim iyi ki varsın iyi geldi soylediklerin. .Islh sana da en kisa zaman da nasip eder..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim sende iyiki varsın rabbim hepimize nasip etsin inşallah

canım hoş geldin buralardayız diş çektim bugün oyüzden çok durmuyom pc de sen nasılsın

kız diş çektirdiğin haberini burdan mı alacaktık ne hallere düşmüşüz bizzz:27::27: demek bana ondan hiç diş çektirdin mi diye sordun :1:

kız diş çektirdiğin haberini burdan mı alacaktık ne hallere düşmüşüz bizzz:27::27: demek bana ondan hiç diş çektirdin mi diye sordun :1:

bebeğim ben sana mesaj attım ama senin whatssap her zaman ki gibi kudurmuş ya senin mesaj bana gelmedi yada benim mesaj sana gelmedi bende diyom buna okadar anlattım kan durmadı normalmi falan niye cevap vermedi bana ta ertesi güne kadar nerdeyse küsecektim haha :52::52::52:

Cnm bnde bu ay ilk kez kullandm.cift cizginin resmi varsa atar msn.birde cift cizgiyi gorunce iliski oldu sonrasnda gebeligi ne zaman ogrndn

canım çift çizgiyi gördükten sonra bi defa ilişkiye girip bırakmayın sakın ondan sonra bile bir hafta gün aşırı ilişki devam edilmeli

canım çift çizgiyi gördükten sonra bi defa ilişkiye girip bırakmayın sakın ondan sonra bile bir hafta gün aşırı ilişki devam edilmeli

Canim bizim gunasiri iliski mumkun degil haftaici esim cok yogun calisiyo ve yorgun oluyo napicam bilmiyorum cift cizgi 2 gun sonra mi siliniyodu o zaman catliyo dimi

Canim bizim gunasiri iliski mumkun degil haftaici esim cok yogun calisiyo ve yorgun oluyo napicam bilmiyorum cift cizgi 2 gun sonra mi siliniyodu o zaman catliyo dimi

kuzum ovulasyon testinin amacı o zaten gün aşırı ilişkiye giremiyosak en azından yumurtanın zamanını bilip o gün ilişkiye girmek çift çizgi ya ertesi gün yada sonraki gün silikleşir ama büyük ihtimal ertesi gün silikleşir buda yumurtanın çatladığını gösterir o iki gün mutlaka ilişki şart eğer iki gün giremiyorum diyosan çift çizgiyi gördüğün gün mutlaka ilişki

Back