Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

a.s tatlım. benimde fsh 5.35 es 20.92 lh 9.43 tsh 0.955 prolaktin 32.38
senin değerler normal canım sayılır diye bişey yok ama benim prolaktin yüksek gördüğün gibi yanlız senin bi hormon eksik tsh yapılmadı mı

fıstık senin lh fsh dan yüksek çıkmış birde estrediol düşük değil mi benim 40 tı galiba

Evet gün asiri olmalı aslında özellikle yumurtlama günlerinde. .işlh bu ay sonuç alırsın bu ilaclarla canım. .tamam yazarım burdan. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım inşallah ya bekliyorum sonuçları

Canım benim.. Dua et ve hiç kafana takma.. YAni oldu olacak bu sefer kesin olsun dersen olmuyor, kendimden biliyorum.. Ne zaman psikolojik olarak rahatlattım kendimi o zaman hamile kalmışım.. Analamadım bile.. Allah en kısa en hayırlı zamnada nasibetsin sana da:40:

ayy canım allah sağlıklla kucağına almayıda nasip etsin inşallah banada söyle ne yaptında ne düşündünde rahatlattın kafanı onu bi türlü beceremiyorum ben :14:

Selam canım senin değerlerin nasıl çıktı? ? Benim fsh 8.9 LH 4.09 Es 51.03 prolaktin 16.23 doktor normal sayılır dedi ama kafam karıştı sınırdami degerlerim diye..

bence de sonuçların normal canım

fıstık senin lh fsh dan yüksek çıkmış birde estrediol düşük değil mi benim 40 tı galiba

aşko lh nin referans aralığı 2,4-12,6 fsh de 3,5-12,5 yani normal aralıklarda estradoil ise 12.5-166 seninkide benimkide normal aralıkta önemli olan bu :54:

amin canım inşallah ya bekliyorum sonuçları

Şimdi eşimin sonuçlarını da öğrendim ama morfoloji çıkmamış henüz. .Toplam sperm sayısı 6.9 milyon/ejekülat diyor..Kötü mü :?? Referans da 39 milyon uff anlamadım ki..Sperm yoğunluğu da 3.0 ama diğer değerler normal..

dün başka bir doktora daha gittim oda rahim ağzı yarası var ama mantarda var dedi.yani yaranın yanında mantarda varmış..şimdiye kadar çok fazla ilaç kullanmışsın kullandığın ilaçlarda tedavi edici değil,iğneyi felan kullanma bırak dedi.1 ilaç 1 fitil verdi kullan iki ay ilaç kullanma zamana bırak sonra kontrole gel dedi.ee her doktor başka diyor napim ben...netten soru sorduğum doktorlarda rahim ağzı yarası ilaçla geçmez ya yakmak yada dondurmak lazım diyor

Valla benim ki ilaçla geçti sana da söylemiştim ya..Bence son gittiğin doktorun dediklerini uygula öbürü bana hiç güven vermedi..İnterneti de boşver. .benimde mantar başlangıcı var adet olunca normale döndüm ama doktor mia - Penotran diye bi ilaç verdi tek kullanımlık adet bitince kullanicam hemen..bir de ilişki yasak 3-4 gün ilaçtan sonra..

Herkese merhaba kzlar.bende 7 aydr bebek hasretyle yanyrm.son iki aydr cok ciddi olarak yumurtlma gunlerine dikkat edyrz.gecen ayda doktora gttk.esimdede bendede bi sikinti cikmadi.bnm progesteron 30 kusur cikti hatta.cok iyiyms doktor hamile olablirsn bile dedi ama olmadi.bu ayda 30 maysta yumrtladm bat 15 haziran ama bni gecn pazr kene isrmsti dun aksam acile gdp test yaptrdk.gebelkte baktlar negatf cikti ama buyuk ihtmal idrarda baktlar.sizce ne yapmalym kzlar.gercktn kafama o kadr takyrmki ondan almyrm.bunun icin bildgi bi yol olan var mi

Herkese merhaba kzlar.bende 7 aydr bebek hasretyle yanyrm.son iki aydr cok ciddi olarak yumurtlma gunlerine dikkat edyrz.gecen ayda doktora gttk.esimdede bendede bi sikinti cikmadi.bnm progesteron 30 kusur cikti hatta.cok iyiyms doktor hamile olablirsn bile dedi ama olmadi.bu ayda 30 maysta yumrtladm bat 15 haziran ama bni gecn pazr kene isrmsti dun aksam acile gdp test yaptrdk.gebelkte baktlar negatf cikti ama buyuk ihtmal idrarda baktlar.sizce ne yapmalym kzlar.gercktn kafama o kadr takyrmki ondan almyrm.bunun icin bildgi bi yol olan var mi

aynı durumdayız tatlım kafaya çok takmamak lazım diyorlar ama olmuyo iste senin herşeyin temiz çıkmış inşallah hamilesindir canım

Canım benim.. Dua et ve hiç kafana takma.. YAni oldu olacak bu sefer kesin olsun dersen olmuyor, kendimden biliyorum.. Ne zaman psikolojik olarak rahatlattım kendimi o zaman hamile kalmışım.. Analamadım bile.. Allah en kısa en hayırlı zamnada nasibetsin sana da:40:

olsun diyoruz olmuyor gerçekten de :14: ................... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size

Bilemyrm cnm o kdr cok yorldmki.nasl kafaya takmaycgmzi bilen bu konuda tecrubesi olan var mi.ltfn paylasn

ilk çocukta herkez kafasına takıyo ama bir çocuğu olan en azından pek umursamıyor bizim kadar bende çoook çaresizim ama ne yapak elde değil:14:

Valla benim ki ilaçla geçti sana da söylemiştim ya..Bence son gittiğin doktorun dediklerini uygula öbürü bana hiç güven vermedi..İnterneti de boşver. .benimde mantar başlangıcı var adet olunca normale döndüm ama doktor mia - Penotran diye bi ilaç verdi tek kullanımlık adet bitince kullanicam hemen..bir de ilişki yasak 3-4 gün ilaçtan sonra..

napcam bu kararsızlıkla bilmiyorum ama ya...bir dondurayım diye düşünüyorum bir de aman kalsın diyorum.eşimde ilk gittiğim doktora pek güvenmedi.benim de neo penotran 7 tane fitil...bende ilaçlar bitsin tkrar gidicem doktora bebek istediğimi söylicem bakalım ne dicek

ayy canım allah sağlıklla kucağına almayıda nasip etsin inşallah banada söyle ne yaptında ne düşündünde rahatlattın kafanı onu bi türlü beceremiyorum ben :14:

Ya inan çok takıyordum kafama ben.. Eşimi de kasıyordum.. Vebu da inan ki engelliyor bence.. Mesela hamile kaldığım ay şunu söyledim hep kendime daha yeni evliyim en azından yazı geçirelim eşimle şöyle.. Malum hamilelik büyük sorumluluk falan diyip o ay aklımdan çıkardım bir kere.. Sonra da hamile kalmışım .. sen ne kadarlık evlisin ki?

olsun diyoruz olmuyor gerçekten de :14: ................... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size

Aminnnn kızlar inşaalah sizlere de en hayırlı en kısa zamanda tattırsın inşaallah rabbim bu duyguyu.. Ah hamile kalınca daha başka sıkıntılar başlıyor daha doğrusu stresler.. Üzmeyin kendinizi de bebişlerinize enerji kalsın biraz:34: ve çokkkkk da dua edin en önemli şey bence bu..Koca göbişli annişler olun inşaallah...

Aminnnn kızlar inşaalah sizlere de en hayırlı en kısa zamanda tattırsın inşaallah rabbim bu duyguyu.. Ah hamile kalınca daha başka sıkıntılar başlıyor daha doğrusu stresler.. Üzmeyin kendinizi de bebişlerinize enerji kalsın biraz:34: ve çokkkkk da dua edin en önemli şey bence bu..Koca göbişli annişler olun inşaallah...

:))))) koca göbişli annişler
çok saol canım. dikkat et kendine. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back