• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşüyorsunuz?

Yurt dışında yaşıyorum burda maalesef gidip kafana göre kan testi veremiyosunuz 4 ocağa aldım randevu 1 ocakta kanama olunca gitmedim
Keşke gitseydiniz çok sıkıntıymış ben Türkiye de yaşıyorum en azından şüphe kalmazdı kanama gören hamile kadınlarda varmış

Adetime birkaç gün kala yaptığım test negatifti adet gecikmesinden sonra yeni pozitif gördüm ve dusuk yapmıştım daha adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim gerçekten şunu biliyorum umut Allah'tandır
Yaaa maşallah lütfen bize de dua edermisin rabbim bize de nasip eder inşallah

Keşke gitseydiniz çok sıkıntıymış ben Türkiye de yaşıyorum en azından şüphe kalmazdı kanama gören hamile kadınlarda varmış
Maalesef ya gidemiyorum keşke o zaman Türkiye de olsaydım dedim parça kanama şeklinde geldiği için hamilelik olmaz diye gitmedim de umutlandim o kadar testlerden sonra o kanamayı da görünce gitmedim

Peki hamilemiydiniz o süreçte benim için şu an kan testi çok erken benim kafamı karıştıran aralık ayında iki kere adet görmem ve 2. Adetimin kısa sürmesi ağrısız olması kanamamın farklı olmasıydı öylesine yaptığım testlerde silik pozitif görmem
Aslında önemli olan regle kaç gün kaldığı değil yumurtlamadan kaç gün geçtiğidir. Artımed yapmışsınız ama bende regl tarihime 5 gün kala artımed kasetle öğrenmiştim ama o ay erken yumurtlama olmuş bende tamamen öylesine yaptığım da pozitif görmüştüm daha sonra kaybettim bebeği.
Yani erken yumurtlama olduysa sizde de testte çıkmış olabilir.

Aslında önemli olan regle kaç gün kaldığı değil yumurtlamadan kaç gün geçtiğidir. Artımed yapmışsınız ama bende regl tarihime 5 gün kala artımed kasetle öğrenmiştim ama o ay erken yumurtlama olmuş bende tamamen öylesine yaptığım da pozitif görmüştüm daha sonra kaybettim bebeği.
Düşük sancılı mi oldu sizde

Düşük sancılı mi oldu sizde
Yok benim bebeğimin kalbi durdu ben farketmedim hiç çünkü ne ağrı ne sancı olmadı kontrole gittiğimde tesadüf öğrendim. Eşimle kan uyuşmazlığı olduğu için zehirleme olasılığına karşı acil kürtaj yapıldı.

Yok benim bebeğimin kalbi durdu ben farketmedim hiç çünkü ne ağrı ne sancı olmadı kontrole gittiğimde tesadüf öğrendim. Eşimle kan uyuşmazlığı olduğu için zehirleme olasılığına karşı acil kürtaj yapıldı.
Rabbim inşallah tekrar sağlıklı bı gebelik nasip eder

Yumurtlama zamanımı bilmiyorum maalesef ben beklemek taraftarıyım içim içime sığmasada 😌 çünkü sonra gerçekten üzülüyorum hepimiz biliyoruz bu duyguyu malesef

Back