:))))) koca göbişli annişler
çok saol canım. dikkat et kendine. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Koocaa göbişli....
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))) koca göbişli annişler
çok saol canım. dikkat et kendine. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Şimdi eşimin sonuçlarını da öğrendim ama morfoloji çıkmamış henüz. .Toplam sperm sayısı 6.9 milyon/ejekülat diyor..Kötü mü :?? Referans da 39 milyon uff anlamadım ki..Sperm yoğunluğu da 3.0 ama diğer değerler normal..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sperm sayısını doğrumu yazdın emin değilim ki canım istersen fotosunu yolla bakayım doktora göstermedin mi
Herkese merhaba kzlar.bende 7 aydr bebek hasretyle yanyrm.son iki aydr cok ciddi olarak yumurtlma gunlerine dikkat edyrz.gecen ayda doktora gttk.esimdede bendede bi sikinti cikmadi.bnm progesteron 30 kusur cikti hatta.cok iyiyms doktor hamile olablirsn bile dedi ama olmadi.bu ayda 30 maysta yumrtladm bat 15 haziran ama bni gecn pazr kene isrmsti dun aksam acile gdp test yaptrdk.gebelkte baktlar negatf cikti ama buyuk ihtmal idrarda baktlar.sizce ne yapmalym kzlar.gercktn kafama o kadr takyrmki ondan almyrm.bunun icin bildgi bi yol olan var mi
Ya inan çok takıyordum kafama ben.. Eşimi de kasıyordum.. Vebu da inan ki engelliyor bence.. Mesela hamile kaldığım ay şunu söyledim hep kendime daha yeni evliyim en azından yazı geçirelim eşimle şöyle.. Malum hamilelik büyük sorumluluk falan diyip o ay aklımdan çıkardım bir kere.. Sonra da hamile kalmışım .. sen ne kadarlık evlisin ki?
Aminnnn kızlar inşaalah sizlere de en hayırlı en kısa zamanda tattırsın inşaallah rabbim bu duyguyu.. Ah hamile kalınca daha başka sıkıntılar başlıyor daha doğrusu stresler.. Üzmeyin kendinizi de bebişlerinize enerji kalsın birazve çokkkkk da dua edin en önemli şey bence bu..Koca göbişli annişler olun inşaallah...
Doğru yazdım maalesefDoktora çarşamba morfoloji sonucu da cikinca gostericez canım. .ama sperm sayısı düşük yani..
altta da yazdığı gibi 3 ay oldu evleneli ama ben sanki yıllardır çocuk olmuyomuş gibi davranıyorum farkındayımnapim çok seviyorum çocukları
![]()
ayyyy ağzından bal damlıyor aminnnnnnnnn inşallah![]()
hiçbir doktora göstermediniz mi şu ana kadar
Seni çok iyi anlıyorumm.. Ben bayılıyorum çocuklara... Bak daha üç ay olmuşr. Daha ne ki.. Burada neler okuyoruz. Alllah herkese en hayırlı zamnada nasibetsiin. Dışarı çık dolaş bir aklından çıkar bu konuyu.. Rahat ol ve dua et bol bol
Taze anne duası gönderiyorum size her gece.. Sizde unutmayın dua edin emi..
Dün çıktı canım sonuçlar çarşamba gostericez randevumuz carsamba
Cnm esinle birlikte olduktqn sonrq ya saga yad sola donup yarim saat yada kirbes dk yatarsan oluyo diolar ama her iliskinde uygula normalde sirt ustu yatiyoruz bekliyoruz ya tabi sirt ustu yatincDa oluyo bebisler ama saga yada sola donup yatarK bekleyince olma sansi sirt ustunden.birazdaha fazla oluyormusSelam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum![]()
bozma moralini biz anlamayabiliyoruz tahilden en doğrusunu doktor söyleyecektir ayrıca ben hep ne düşündüm biliyomusun eşimin tahlilinden önce allahım dedim en azından sıfır çıkmasın bi umudum olsun tüp bebekte olsa umudum olsun yeterki sıfır çıkmasın dedim neden biliyomusun bi arkadaşım var 9yıllık evli ve çocuğu yok çünkü eşinin tahlil sonuçları hep koca bi sıfır çıkıyor kaç defa tüp bebek denediler tüp bebekte kızın yumurtalarını büyütüyorlar ameliyatla alıyorlar eşinide aynı anda yumurtalarından ameliyat ediyorlar belki kese içinde canlı hücre bulunur diye yine bulunamıyor ve evlerine hiç ümit olmadan dönüyorlar o yüzden bunu sende hiç unutma olurmu çok şükür de rabbim umut kapılarımı kapatmadığın için çok şükür de
Evet canım haklısın buna da şükür gerçekten çok daha zor durumda olanlar var..benim sağlık durumum iyi değil biran önce hamile kalmam gerekiyor o yüzden eşimin de benimde moralimiz bozuldu..iltihaplı eklem romatizmam var bebek için 8 aydır ilaçlarımi almıyorum. Ataklar oluyor dizlerim aniden şişiyor yuruyemiyorum çok ağrım oluyor.15 gün önce de yine böyle oldum Romatoloji doktorum kortizon iğnesi yaptı dizime böyle giderse ilaçlara geri dönmek zorundayız dedi..O zaman da bebek olayını en az 1 sene ertelemek durumundayiz..bir de 2 senedir özel sağlık sigortası doğum paketi aldık onu öduyoruz. .bir de herseyi geçtim 31 yaşındayım. .böyle benim Hikayem işte. .işlh sorun neyse hemen çözülür de herşey yoluna girer..Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. .
günaydınnnnnn kızlarrrrr ne yapıyonuz topik sahibi nerdessin el koyarım tıpiğine ha![]()
bütün olumsuzluklara rağmen olumlu düşünmeyi ihmal etme çünkü unutma derdi sana veren allahtır elbette dermanıda ondadır dilerse verir dilemezse vermez yeterki istemeyi bilelim doğru dua etmeye çlışalım belkide hayırlısı böyledir senin için eğer eşininde spermleri normal çıksaydı hala normal yoldan denemeye devam edecek ilaçların da ertelendikçe ertelenecekti belkide şimdi aşılama veya tüp bebek yaparsınız hemen hamile kalırsın belli mi olur ama merak ettiğim şey 8aydır bebek istiyosunda neden gitmedin doktora şimdiye kadar
Islh canım tabi hayırlısı artık. .8 ayın ilk 3 ayı ilacın etkisi geçsin diye korunduk. .5 aydır korunmuyoruz. .ben göründum doktora ama birsey cikmamisti. .normal süre 1 yıl diye en az 4 5 ay bekleyelim olmazsa gideriz dedik..hastaligimi söyleyince kadın doğum doktorum infertilite araştırmasına hemen başlayalım dedi..