Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Sanmıyorum daha kötü yaptığını sadece yeterli gelmemiştir, daha güçlü bir ilaç vermiştir onun için. .Kötü şeyler getirme aklına..eğer geçmediyse dondurma işleminden önce başka iyi bir doktora daha göster istersen. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım önceki ilaç tek fitildi en son kullandığım antibiyotiğin hem ağızdan alınanı hem fitil sekliydi. bende merak içindeyim inşallah geçmiştir artık ilaç görecek halim kalmadı :27: başka doktora gidesim de yok zaten her gidişim stresli oluyor

evet canım önceki ilaç tek fitildi en son kullandığım antibiyotiğin hem ağızdan alınanı hem fitil sekliydi. bende merak içindeyim inşallah geçmiştir artık ilaç görecek halim kalmadı :27: başka doktora gidesim de yok zaten her gidişim stresli oluyor

Canım ne yaptın gittin mi kontrole? Merak ettim..

Canım ne yaptın gittin mi kontrole? Merak ettim..

gittim canım gittim de moralim alt üst oldu...çok kötü iltihap olusmus...fitil verdi yine ve iğne boyutuna geçtik 6 tane iğnem var ...nasıl böyle oldu düzelecek yere daha kötü oldu anlamış değilim

Kesinlikle stres yapmamak gerekiyor gün aşırı ilişkiye düzenli devam edip akışına bırakmak en iyisi :)

daha önce mol gebelik yaşadım başka bildiğim bir sorun yok gecen ay smir testi yaptım oda temiz çıktı

hımm kan verip hormonlara da baktırdın mı. prolaktin hormonuna. bu mol gebelik sonrası ne kadar sürede hamile kalınıyomuş doktorun bişy dedi mi ben bilmiyorum o gebeliği çünkü.

hımm kan verip hormonlara da baktırdın mı. prolaktin hormonuna. bu mol gebelik sonrası ne kadar sürede hamile kalınıyomuş doktorun bişy dedi mi ben bilmiyorum o gebeliği çünkü.

bir sene gebelik yasakladı bir sene doldu artık çocuk yapabilirsin dedi başkada şey demedi

Kesinlikle stres yapmamak gerekiyor gün aşırı ilişkiye düzenli devam edip akışına bırakmak en iyisi :)

ah canım ya o stresten bi kurtulabilsem hayatım daha güzel olacak ama bunun için öneri almam lazımdı aslında :52:

Bende gebelik istiyorum 2 ay olumsuz sonuçlandı bu ay gittim doktora anatomik olarak bir sorun yok dedi iltihap varmis biraz fitil verdi.5 gun kullandım. Suan calismaya devam ediyorum inşallah olur ya.

Bende gebelik istiyorum 2 ay olumsuz sonuçlandı bu ay gittim doktora anatomik olarak bir sorun yok dedi iltihap varmis biraz fitil verdi.5 gun kullandım. Suan calismaya devam ediyorum inşallah olur ya.

canım eşinin ve senin tahlilleriniz yapıl dı mı

Sürekli düşününce olacağı varsa da olmuyor, reglden bir hafta öncesi acaba olacakmı paniği ve regl sonrası yıkım insanı yıpratıyor. O yüzden çalışmalar devam edip, insanın farklı alanlara yönlendirmesi gerek zihnini. Bi de böyle deneyelim hanımlar. Nasıl olsa ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman geleceltir bebeğimiz, o yüzden bu kadar kafa yormak anlamsız değil mi :)

25 mayıs canım ama yumurtlama günlerim bence farklı yani bazı insanların farklı günlerde olurya ama ilişki sıklığıyla bunu tutturmak istiyorum doğrumu yaparım sence

canım yumurtlama günlerindesin mutlaka gün aşırı ilişkiye gir ama hergün ilişki yaşama spermler kendini toparlamalı ilişkiden sonra 1saat kalkma hayırlısıysa olacaktır zaten hormonlarına falan bakıldımı senin eşinin tahlilide yapıldımı

Sürekli düşününce olacağı varsa da olmuyor, reglden bir hafta öncesi acaba olacakmı paniği ve regl sonrası yıkım insanı yıpratıyor. O yüzden çalışmalar devam edip, insanın farklı alanlara yönlendirmesi gerek zihnini. Bi de böyle deneyelim hanımlar. Nasıl olsa ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman geleceltir bebeğimiz, o yüzden bu kadar kafa yormak anlamsız değil mi :)

bende öyle düşünüyorum zaten ama regl zamanı gelince nedense bu düşünceler bi anda uçup gidiyor :52: ben bu ay hormonlara baktırdım prolaktinm yüksekmiş ilaç verdi doktor ve haftada en az iki defa ilişki dedi inşallah bu defa olur dur bakalım :32:

Back