• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

önceden nasıl hamile kaldıysanız aynı yöntemi deneyin...yoksa beklenmedik zamanda mı hamile olduğunuzu öğrendiniz....ama böyle stres yaparsanız zor olur benimde sürekli erteleniyor bebek işi bende vardır bir hayır diyorum

Bnde aynı yntmı uygulamayı dusunuyrm cnm vlla cok stres yapıyrm elımde olmadan cok ıstıyodm bebegı .s

Ayni beni anlatmissin uyusukluktan oluyorum resmen bende o kadar para verip aldim kosu bandini zar zor cikiyorum ustune olume gidiyorum sanki :D alirkende deli gibi hevesle aldim her yemekten sonra kosucam falan ama nerde :D guzel dileklerin icinde tesekkurler herkez meleklerine kavusur insallah :)

inşallah :) öyle uyuşuktum ki ben annem diyorki bebekken nereye oturtsam seni saatler sonra dönüp tekrar ordan alıyordum hiç kıpırdamıyordun yerinden diyor :D büyüyünce de hiç değişmedim :D yıllaarca birlikteliğim olduğu halde bebeğim olmuyordu. ona bile seviniyordum doğum kontrol hapı kullanmama gerek yok, boşuna kimyasal şeyler yutmıcam hehehe diye. sonra spora başladım hayatıma azıcık hareket gelsin enerji gelsin diye. :)

inşallah :) öyle uyuşuktum ki ben annem diyorki bebekken nereye oturtsam seni saatler sonra dönüp tekrar ordan alıyordum hiç kıpırdamıyordun yerinden diyor :D büyüyünce de hiç değişmedim :D yıllaarca birlikteliğim olduğu halde bebeğim olmuyordu. ona bile seviniyordum doğum kontrol hapı kullanmama gerek yok, boşuna kimyasal şeyler yutmıcam hehehe diye. sonra spora başladım hayatıma azıcık hareket gelsin enerji gelsin diye. :)

:) bebisin sana cekerse rahat edersin ozaman baya biraktigin gibi bulursun uslu uslu :) vallahi sorma hakikaten benimde hayatima hareket geldi sanki butun gun yat yat yat :D

Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum :28::28::28:
oncelikle kasmamak lazi
m gun asiri iliski ve iliskiden sonra yataktan kalkmamak onemli bir de yumurtlama hesaplamasi yapin ona gore iliskiye girin derim ben oyle yapti
m:1:

Tatlim adetin kaç gun suruyr derken denek istedgm adet uzunlugundu yani mesela benm adet uzunlugum 26 28 gun surer bu şekilde sormştm ovulasyon testini bende ilk bu ay denedim ve 11 12 gun arası pozitifi yakaladım

canım adetin kaç gün sürüyor dedin :52: 28 günde bir adet olurum ama bu önemli değil kişiden kişiye değişiyo yumurtlama zamanı erken veya geç olabiliyo

ilgisi alakası var mıdır bilmiyorum ama ben 2 kez kaza ile hamile kaldım, ikisinde de spor yapmaya başladığım aylardı. sporun faydası olmuş olabilir diye düşünüyorum.

oda olmuş olabilir tabi çünkü bilmediğimiz okadar çok şey var ki inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim :34:

canım adetin kaç gün sürüyor dedin :52: 28 günde bir adet olurum ama bu önemli değil kişiden kişiye değişiyo yumurtlama zamanı erken veya geç olabiliyo

Adet uzunlugun demek istedim zaten adetin kaç gun surdgu onemli deil anlarsın die dikkat etmedim:52: ee durumlar nasıl adet oldunmu

Adet uzunlugun demek istedim zaten adetin kaç gun surdgu onemli deil anlarsın die dikkat etmedim:52: ee durumlar nasıl adet oldunmu

yok canım 8gün var adetime ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım güya ilişkiden bir hafta sora sonuç veriyomuş çok inanmıyorum ama yinede yaptım işte bir hafta içinde kana geçecek hormon çoğalıp idrara geçecek peh :52: pazartesi günü kan tahlili yapcam inşallah bu sefer hayırlı haberler alırım sende dua et bana :16:

ama yine hiç bir belirtm yok bi değişiklik iştah artışı oda ters tepti sanırım hamile olsam iştahımda azalma olması lazım dı olmadı diye düşünüyorum galiba bu arada test yaptım dedim ama sonucunu yazmadım anlamışssındır negatif çıktı herzamanki gibi

herkesde iştah azalmaz canım artış da olabilir. acele etmiş olabilirsin testte. bozma moralini.

Kizlar bende 1 yildir evliyim. Evliligimin 2.ayinda bende cocuk düşündüm ve ilk hamleyi attık bunun icin esimle ama tabi herkes gibi o ay bu ay derken bir turlu hamile olamadim.hergun dua ettim.nie sorulari beynimi yedi bitirdi herseyi denedim.herseyi en ince ayrintisina kadar arastirdim.incir kurleri,sogan kürleri,habuc kurleri,klomen vs.herseyi denedim sonuc elime testi alinca negatifti.ta ki 8 ayin sonunda Rabbimin izniyle dualarima kavustum.sunu anladim her ne olursa olsun umidinizi yitirmeyin.Rabbim dogru zamanda istediginizi dualarinizi kabul ediyor.yeterki savasmayi bildiginiz gibi savasirken duanizi da eksik etmeyin.Allah'im herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin.

merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var diyebilirim ben 25 yaşında 6 yıllık evli önce RABBİ min sonra benimbir kız evladım var 5 yaşında ikinci bebeğimi düşünüyorum ama olmuyo :( yani neden bilmiyorum ama ilki hemen oldu hatta olmak için can mı atıyomuş ne ama ikincide sıkıntımız var biraz.ııııııııııııı sigara kullanıyorum bırakmayıda düşünüyorum ama bu aralar pek mümkün olmuyo bi bahane değil aslında ama işte.......ve biraz stresimde var fazla derecede ondanmı bilmiyorum geçen yıl nisan ayından beri deniyoruz bir yıl oldu ama ozamanlar bir ay deniyoduk bir ay denemiyoduk (çin takvimi) son 3 4 aydır hiç boşluk yapmadık artık nerdeyse çin takviminide umursamıyoruz açıkçası ama yinede olmuyo her ay boş RABBİm hayırlısını versinde insan biraz dertleniyo bulunduğum yer ve durum icabıylada doktora giemiyorum 4 ay sonra gidicem inşaallah acaba bana söyleyebiliceğiniz bişeyler varmıdırki ne yapabilirim bildiğiniz tecrübeleriniz.......içimi rahatlatmanıza ço ihtiyacım var:44::44::50:

herkesde iştah azalmaz canım artış da olabilir. acele etmiş olabilirsin testte. bozma moralini.

canım haklısın galiba ama doktor bugun tetstten vazgeçti strese sokar seni dedi en iyisi adetin geçikirse yap dedi bakalım sabredebilirsem beklerim ki sabredebileceğimi hiç sanmıyorum :52::52:

Kizlar bende 1 yildir evliyim. Evliligimin 2.ayinda bende cocuk düşündüm ve ilk hamleyi attık bunun icin esimle ama tabi herkes gibi o ay bu ay derken bir turlu hamile olamadim.hergun dua ettim.nie sorulari beynimi yedi bitirdi herseyi denedim.herseyi en ince ayrintisina kadar arastirdim.incir kurleri,sogan kürleri,habuc kurleri,klomen vs.herseyi denedim sonuc elime testi alinca negatifti.ta ki 8 ayin sonunda Rabbimin izniyle dualarima kavustum.sunu anladim her ne olursa olsun umidinizi yitirmeyin.Rabbim dogru zamanda istediginizi dualarinizi kabul ediyor.yeterki savasmayi bildiginiz gibi savasirken duanizi da eksik etmeyin.Allah'im herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin.

yazınızı büyük bir dikkatle okudum gerçekten okadar haklısınız ki ama gel gör ki her adet oluşumda bu ay sabredicem diyorum beklicem diyorum ama adet zamanı yaklaştıkça kalbim ağzımda çarpıyo :) inşallah bende ve bizlerde senin gibi dualarımıza kavuşuruz rabbim inşallah bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sende burdaki herkesi dualarından eksik etme olurmu ve rabbim inşallah bağışlasın evladını sana amin :16::16::16:

merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var diyebilirim ben 25 yaşında 6 yıllık evli önce RABBİ min sonra benimbir kız evladım var 5 yaşında ikinci bebeğimi düşünüyorum ama olmuyo :( yani neden bilmiyorum ama ilki hemen oldu hatta olmak için can mı atıyomuş ne ama ikincide sıkıntımız var biraz.ııııııııııııı sigara kullanıyorum bırakmayıda düşünüyorum ama bu aralar pek mümkün olmuyo bi bahane değil aslında ama işte.......ve biraz stresimde var fazla derecede ondanmı bilmiyorum geçen yıl nisan ayından beri deniyoruz bir yıl oldu ama ozamanlar bir ay deniyoduk bir ay denemiyoduk (çin takvimi) son 3 4 aydır hiç boşluk yapmadık artık nerdeyse çin takviminide umursamıyoruz açıkçası ama yinede olmuyo her ay boş RABBİm hayırlısını versinde insan biraz dertleniyo bulunduğum yer ve durum icabıylada doktora giemiyorum 4 ay sonra gidicem inşaallah acaba bana söyleyebiliceğiniz bişeyler varmıdırki ne yapabilirim bildiğiniz tecrübeleriniz.......içimi rahatlatmanıza ço ihtiyacım var:44::44::50:

canım öncelikle kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi :52::52::52: şaka bi yana da çevreden duyduğum kadarıyla ilk çocuktan sonra baya bi ara verince rahim kızlık ta ki haline dönüyomuş bu yüzden de geç oluyomuş kuzenim de ilk çocuğuna erkenden hamile kaldı ikinciyi 5 sene sonra düşündü ama olmadı tedaviye başladı bir yıllık tedavi sonunda oldu inşallah rabbim sana tekrar anne olmayı nasip eder bizlerede amin :34:

Back