• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dün test yaptım negatif görünce çok üzüldüm ağladım ama dediğin gibi dedim ki rabbim kullarına en hayırlısını verir hayırlı bi zamanda bizede hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir inşallah bu akşam dua edin bol bol rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı amin

bende dün test yaptım negatif görünce çok üzüldüm ağladım ama dediğin gibi dedim ki rabbim kullarına en hayırlısını verir hayırlı bi zamanda bizede hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir inşallah bu akşam dua edin bol bol rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı amin

Amin canım ümitsizliğe düşmek yok. Bir de anladim ki bence idrar testleri doğru yani adet günü bence hamileysek en azından silik çıkar
Ben acaba erken mi yaptım diyip durdum tamamen tek cizgiydi.bundan sonra adetten bir gün önce bakıp en azından daha fazla üzülmemiş engelleyeceğini.inşallah mayista güzel haberler veririz birbirimize

Amin canım ümitsizliğe düşmek yok. Bir de anladim ki bence idrar testleri doğru yani adet günü bence hamileysek en azından silik çıkar
Ben acaba erken mi yaptım diyip durdum tamamen tek cizgiydi.bundan sonra adetten bir gün önce bakıp en azından daha fazla üzülmemiş engelleyeceğini.inşallah mayista güzel haberler veririz birbirimize

Ay amin canım inşallah baklava sözü devam ediyor :)))

AKŞ(Glukoz-açlık) Sonuç:83 mg/dL Alt:70 Üst: 120
E2 :sonuç : 43pg/ml Alt:20 Üst:80
FSH sonuç:7,8 mU/mL Alt:1 Üst:15
LH sonuç:5,25 mU/mL
PROLAKTİN Sonuç:13,91 ng/mL Alt:3,34 Üst:27
Testesteron-Total sonuç:0,09 ng/mL Alt:01 Üst:0,75
TSH Sonuç:0,69 uU/mL Alt:03 Üst:4,2

doktorum adetlerimin düzenli olması ve tüylenmem olmamasına rağmen 2 aydır polikistik overimin olduğunu söylüyordu...hormon testi günü ultrason görüntüsünde polikistiğimin olmadığını söyledi ve hormonların iyi dedi yine de glukofen isimli ilacı kullanmamı önerdi yumurtlamayı sağlar diye.Tecrübeli arkadaşlar sizce sonuçlar nasıl ?

Hamile kalmak icin bol bol incir yiyin ve hamile kalmaya niyet edip zemzem icin.

merhabalar
kizlar geçmişi okuyamadim ama allahin izni ile nisan annesi oldum . bebek istediğimize karar verince ilk ay olmadi ikinci ay yumurtlama testi kullandim ve hamile kaldim
Umarim sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu tadarsiniz

merhabalar
kizlar geçmişi okuyamadim ama allahin izni ile nisan annesi oldum . bebek istediğimize karar verince ilk ay olmadi ikinci ay yumurtlama testi kullandim ve hamile kaldim

Cm bnde yumurtlma testiyle hamile kalanlrdnm adetin basından kaçinci gun pozitifi yakaladın

Cm bnde yumurtlma testiyle hamile kalanlrdnm adetin basından kaçinci gun pozitifi yakaladın

Adet dongum 32gundu normalde 16 olur DİE düşünürken 12 hafif çizgi 13.gün net çizgiyi yakalamistim

Adet dongum 32gundu normalde 16 olur DİE düşünürken 12 hafif çizgi 13.gün net çizgiyi yakalamistim

Aynen cnm bnmkide ole oldu 12 13 gun sanirken 11. Gun yakaladım çift çizgiyi ve hamile kaldım adet dongum 26 28 arası allh kucagna almyıda nasip etsin

baklava sözü ne canım.ben birşey mi kaçırdım:)

bu ay hamile olursam baklava dağıtcaktım burda ama malesef bir gün gecikmeyle adet oldum gitti baklavalar :52::52::52:

Hamile kalmak icin bol bol incir yiyin ve hamile kalmaya niyet edip zemzem icin.

incir yerim inşallah da zemzemi bulamam ki :(

merhabalar

allah kucağına almayı da nasip etsin canım inşallah ve bizede nasip etsin aminnnn :52: bende bu ay ovulasyon testi kullandım ama malesef olmadı yine bir gün gecikince oldu diye umutlandım :14:

mrb herkese... bende 6 aydır bebek isteyip hamiş kalamayanlardanım :( 3 yıllık evliyim bebek istiyoruz. 11. ayda kimyasal gebelik geçirdim. halen hamile kalamadım. bi ay ovulasyon testi getirttim. nedense ben çift cizgiyi net bi şekilde hiç göremedim... adetlerim düzenli artık doktora gitmeyi düşünüyorum. bakalım doktor ne der. bu ayda tam gününde adet oldum hatta.... herkese rabbim en hayırlısını versin. varsa deneyip tutan bi yol bizleerlede paylaşın lütfen :(

mrb herkese... bende 6 aydır bebek isteyip hamiş kalamayanlardanım :( 3 yıllık evliyim bebek istiyoruz. 11. ayda kimyasal gebelik geçirdim. halen hamile kalamadım. bi ay ovulasyon testi getirttim. nedense ben çift cizgiyi net bi şekilde hiç göremedim... adetlerim düzenli artık doktora gitmeyi düşünüyorum. bakalım doktor ne der. bu ayda tam gününde adet oldum hatta.... herkese rabbim en hayırlısını versin. varsa deneyip tutan bi yol bizleerlede paylaşın lütfen :(

canım hiç hormonlarına ve eşinin sperm sayısına baktırmadınız mı

yok hiç baktırmadık.. artık yolu yok gidicez doktora ve ben ne yol izleyeceğimi hiç bilemiyorum :(

gel ozaman bu yola beraber başlayalım birbirimize destek olmuş oluruz sende öğrenmiş olursun ne dersin :34:

ben de uzun zamandır uğraşıyorum:(pkoluyum.yok mu önerileriniz:((((

ben de uzun zamandır uğraşıyorum:(pkoluyum.yok mu önerileriniz:((((

pkolu olduğunun kesinleşmesi için hormonlarına falan baktırman lazım canım baktırdın mı

pkolu olduğunun kesinleşmesi için hormonlarına falan baktırman lazım canım baktırdın mı

ergenliğimden beri gittiğim her doktor pko dedi:(eşim de tahlil verdi çok şükür bi sorun yok onda.rahim filmi de çektirdim o da temiz çktı.tek sorun pko gözkyo.ama zar zor buyutlp çatlatılan yumurtam nye tutmyo anlamyrm:43:

Back