• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım öncelikle kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi :52::52::52: şaka bi yana da çevreden duyduğum kadarıyla ilk çocuktan sonra baya bi ara verince rahim kızlık ta ki haline dönüyomuş bu yüzden de geç oluyomuş kuzenim de ilk çocuğuna erkenden hamile kaldı ikinciyi 5 sene sonra düşündü ama olmadı tedaviye başladı bir yıllık tedavi sonunda oldu inşallah rabbim sana tekrar anne olmayı nasip eder bizlerede amin :34:

canım bence bunla bir ilgisi yok.mesela benle abimin arasında iki yaş benle kardeşimin arasında 9 yas var...ayrıca kardeşim olacağını duyduğumda şok olmuştum yani çocuk felan düşündükleri yoktu bizimkilerin:1:

merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var diyebilirim ben 25 yaşında 6 yıllık evli önce RABBİ min sonra benimbir kız evladım var 5 yaşında ikinci bebeğimi düşünüyorum ama olmuyo :( yani neden bilmiyorum ama ilki hemen oldu hatta olmak için can mı atıyomuş ne ama ikincide sıkıntımız var biraz.ııııııııııııı sigara kullanıyorum bırakmayıda düşünüyorum ama bu aralar pek mümkün olmuyo bi bahane değil aslında ama işte.......ve biraz stresimde var fazla derecede ondanmı bilmiyorum geçen yıl nisan ayından beri deniyoruz bir yıl oldu ama ozamanlar bir ay deniyoduk bir ay denemiyoduk (çin takvimi) son 3 4 aydır hiç boşluk yapmadık artık nerdeyse çin takviminide umursamıyoruz açıkçası ama yinede olmuyo her ay boş RABBİm hayırlısını versinde insan biraz dertleniyo bulunduğum yer ve durum icabıylada doktora giemiyorum 4 ay sonra gidicem inşaallah acaba bana söyleyebiliceğiniz bişeyler varmıdırki ne yapabilirim bildiğiniz tecrübeleriniz.......içimi rahatlatmanıza ço ihtiyacım var:44::44::50:

öncelikle sigaradan ve stresten uzak durmanız lazım eğer gerçekten bebek istiyorsanız dediğiniz gibi baheneyi bitirip sigarayı bırakırsınız..sonra vücudunuzu arındırıp toksinleri atarsınız..1 ay soğan kürü diğer ay incir kürü deneyin bebek çalışmalarına başlayın ve bol bol dua etmeyi unutmayın :34:
bu arada sanki 10 çocuk doğurmuşum gibi yorum yapmışım ama neyse :1:

yazınızı büyük bir dikkatle okudum gerçekten okadar haklısınız ki ama gel gör ki her adet oluşumda bu ay sabredicem diyorum beklicem diyorum ama adet zamanı yaklaştıkça kalbim ağzımda çarpıyo :) inşallah bende ve bizlerde senin gibi dualarımıza kavuşuruz rabbim inşallah bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sende burdaki herkesi dualarından eksik etme olurmu ve rabbim inşallah bağışlasın evladını sana amin :16::16::16:

Aminnn.Rabbim herkesin kalbinden geçen duayı kabul eder inş. Seni okadar iyi anlıyorum ki duygularını düşüncelerini ama şunu asla unutma veren Allah tir alanda Allah tir. Rabbimin veriyor isede vermiyor isede muhakkak bi bildiği vardır bunu hic unutmayin bana neden vermiyor ben kotumuyum diye dusunmeyin siz iyisinizdir ama size vericek evlat iyi olmayabilir. Allah im herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin ins.

canım bence bunla bir ilgisi yok.mesela benle abimin arasında iki yaş benle kardeşimin arasında 9 yas var...ayrıca kardeşim olacağını duyduğumda şok olmuştum yani çocuk felan düşündükleri yoktu bizimkilerin:1:

ayşem sana inat olsun diye yapmış olmasınlar mı kiki :52::52::52:

öncelikle sigaradan ve stresten uzak durmanız lazım eğer gerçekten bebek istiyorsanız dediğiniz gibi baheneyi bitirip sigarayı bırakırsınız..sonra vücudunuzu arındırıp toksinleri atarsınız..1 ay soğan kürü diğer ay incir kürü deneyin bebek çalışmalarına başlayın ve bol bol dua etmeyi unutmayın :34:
bu arada sanki 10 çocuk doğurmuşum gibi yorum yapmışım ama neyse :1:

10 çocuk doğurmadın ama incir ve soğan küründe ustalaştın doktora yapcan artık öğğğ :52::52::52:

Aminnn.Rabbim herkesin kalbinden geçen duayı kabul eder inş. Seni okadar iyi anlıyorum ki duygularını düşüncelerini ama şunu asla unutma veren Allah tir alanda Allah tir. Rabbimin veriyor isede vermiyor isede muhakkak bi bildiği vardır bunu hic unutmayin bana neden vermiyor ben kotumuyum diye dusunmeyin siz iyisinizdir ama size vericek evlat iyi olmayabilir. Allah im herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin ins.

haklısınız ben tüm dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat diliyorum inşallah bir gün olur :34:

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi...

canım idrar testinde zaten adetin gecikmesinden bir hafta sonra falan belli oluyor inşallah hamilesindir :) belirtileri yokmu peki :51:

canım idrar testinde zaten adetin gecikmesinden bir hafta sonra falan belli oluyor inşallah hamilesindir :) belirtileri yokmu peki :51:

Canım akıntı ve göğüs şişkinliği ve açısı var aslında bunlar adet belirtileri ama bilemedim kafami toplayamiyorum.bazı buraya yazan arkadaşlar 1 gün geçince bile öğrenmişler silik bile değil benim

Canım akıntı ve göğüs şişkinliği ve açısı var aslında bunlar adet belirtileri ama bilemedim kafami toplayamiyorum.bazı buraya yazan arkadaşlar 1 gün geçince bile öğrenmişler silik bile değil benim

evet ama çoğu arkadaşta adet günü yaptım silik bile yoktu tamamen negatifti ertesi gün yaptım silik çıktı diyor yani belli olmuyo erken yumurtlamada adete yakın zamanda da belli olabiliyo ama geç yumurtlamada belli olmaz bence birazcık sabırlı ol bir gün daha bekle

10 çocuk doğurmadın ama incir ve soğan küründe ustalaştın doktora yapcan artık öğğğ :52::52::52:

Daha incir kürune yeni Baslicam bir defa yapayim o zaman ustalasmis olurum .dua et bu ay hamile olasın yoksa sana da yaptircam kürler den :-D

Daha incir kürune yeni Baslicam bir defa yapayim o zaman ustalasmis olurum .dua et bu ay hamile olasın yoksa sana da yaptircam kürler den :-D

Doktor dedi çok erken yaptın testi bekle adet olursan ayşe yaptırsin sana kürleri 😀

Ahh ahh kelin ilacı olsa basına sürerr.. :14:
Gel bebeğiiimmm gelll artıkkkk meleğim..:43:
hayırlı kandilller cümletennn kızlarrrrrrr :3: :3:

Ahh ahh kelin ilacı olsa basına sürerr.. :14:
Gel bebeğiiimmm gelll artıkkkk meleğim..:43:
hayırlı kandilller cümletennn kızlarrrrrrr :3: :3:

Ay canım benim bugün edilen dualar kabul olurMuş sende dua et hepimiz için meleğin gelsin inşallah 😁

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Back