• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

test yapmadım adetım 10 gun gecktı kan testı yaptrdm hamılesın kendnı gebe say dedı doktor bana hftaya kntrl dedı hastaneye gıtmeden bı kaç gun once kanamam başladı

ozaman 2haftalık değildir daha fazladır adet gününü geçince zaten 4haftalık sayılıyo bebek

bende öyle düşündüm doktor fırçası yemek istemedim :51: bu ay ovulasyon testi yaptım o hesaptan 3gün erken oldu yumurtlamam yakaladım o günü bakalım allah kısmet etmişse olur :32::32::32:

Adetin kaç gun suruyr ve adetinn kaçinci gunu poxitifi yakaladın yazarmsn

Adetin kaç gun suruyr ve adetinn kaçinci gunu poxitifi yakaladın yazarmsn

canım adetim 4 gün sürüyor 5gün kahverengi lekeler olur tek tük ve biter bu ay nisanın 6sında adet oldum normalde 14.gün yumurtlamam gerekiyordu yani ayın 20sinde bende teste 18inde başladım baktım pozitif hatta 17de bile yumurtlamış olabilirim yani sonraki 3gün daha yaptım giderek azaldı kayboldu doktoruma dedim erken oldu diye olabilir dedi 9.gün bile yumurtlayan var bu yüzden teste 8. güünden başlamak lazım dedi ayy destan yazmışım :52::52::52:

olemı bılmıorum ben ole sandım yanı ole tahmın ettım doktora gttıgım gnden hesaplıom bende :)

yok canım adetinin birinci gününden sayarak hesaplıyosun :)
rabbim sana anne olmayı tekrar nasip etsin amin

canım adetim 4 gün sürüyor 5gün kahverengi lekeler olur tek tük ve biter bu ay nisanın 6sında adet oldum normalde 14.gün yumurtlamam gerekiyordu yani ayın 20sinde bende teste 18inde başladım baktım pozitif hatta 17de bile yumurtlamış olabilirim yani sonraki 3gün daha yaptım giderek azaldı kayboldu doktoruma dedim erken oldu diye olabilir dedi 9.gün bile yumurtlayan var bu yüzden teste 8. güünden başlamak lazım dedi ayy destan yazmışım :52::52::52:

Tatlim adetin kaç gun suruyr derken denek istedgm adet uzunlugundu yani mesela benm adet uzunlugum 26 28 gun surer bu şekilde sormştm ovulasyon testini bende ilk bu ay denedim ve 11 12 gun arası pozitifi yakaladım

ilgisi alakası var mıdır bilmiyorum ama ben 2 kez kaza ile hamile kaldım, ikisinde de spor yapmaya başladığım aylardı. sporun faydası olmuş olabilir diye düşünüyorum.

ilgisi alakası var mıdır bilmiyorum ama ben 2 kez kaza ile hamile kaldım, ikisinde de spor yapmaya başladığım aylardı. sporun faydası olmuş olabilir diye düşünüyorum.

Bende 1 haftadir spor yapiyorum insallah dedigin gibi faydasi vardir :)

vardır bence :) çünkü ben çok tembel biriyimdir bütün gün yatabilirim yani uyuşuk bi halim var. ama bu halimden şikayetçi olduğum için spora başlamıştım. 2 ay devam ettim 2. ayın sonunda hamilelik görüldü ikisinde de. tae-box yapıyordum :D bi de maden suyu içiyordum her spordan çıktığımda. o da daha önce yapmadığım bişeydi. dileyen herkes bu duyguyu tadar umarım. çok yürekten diliyorum bunu. en kısa zamanda arzularınız gerçekleşsin.

vardır bence :) çünkü ben çok tembel biriyimdir bütün gün yatabilirim yani uyuşuk bi halim var. ama bu halimden şikayetçi olduğum için spora başlamıştım. 2 ay devam ettim 2. ayın sonunda hamilelik görüldü ikisinde de. tae-box yapıyordum :D bi de maden suyu içiyordum her spordan çıktığımda. o da daha önce yapmadığım bişeydi. dileyen herkes bu duyguyu tadar umarım. çok yürekten diliyorum bunu. en kısa zamanda arzularınız gerçekleşsin.

Ayni beni anlatmissin uyusukluktan oluyorum resmen bende o kadar para verip aldim kosu bandini zar zor cikiyorum ustune olume gidiyorum sanki :D alirkende deli gibi hevesle aldim her yemekten sonra kosucam falan ama nerde :D guzel dileklerin icinde tesekkurler herkez meleklerine kavusur insallah :)

Ewet ya ole oldu

önceden nasıl hamile kaldıysanız aynı yöntemi deneyin...yoksa beklenmedik zamanda mı hamile olduğunuzu öğrendiniz....ama böyle stres yaparsanız zor olur benimde sürekli erteleniyor bebek işi bende vardır bir hayır diyorum

Back