- 19 Ocak 2014
- 176
- 18
- 118
- 31
Hayir canim evde idrar testi yaptimcanım kan tahlilimi yaptın sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim evde idrar testi yaptimcanım kan tahlilimi yaptın sen
peki neden bu kadar endişelisiniz..zor mu hamile kalmıstınız
iki haftalık mı kaybettiniz yani adet zamanında adet olmuş gibi düşük kanaması yaşadınız öyle mi
Hayir canim evde idrar testi yaptim
Ewet cnm rahmım kaldrmamış .s
adet gününe kaç gün kala yaptın testi acaba
peki neden bu kadar endişelisiniz..zor mu hamile kalmıstınız
test yapmadım adetım 10 gun gecktı kan testı yaptrdm hamılesın kendnı gebe say dedı doktor bana hftaya kntrl dedı hastaneye gıtmeden bı kaç gun once kanamam başladı
bende öyle düşündüm doktor fırçası yemek istemedimbu ay ovulasyon testi yaptım o hesaptan 3gün erken oldu yumurtlamam yakaladım o günü bakalım allah kısmet etmişse olur
![]()
ozaman 2haftalık değildir daha fazladır adet gününü geçince zaten 4haftalık sayılıyo bebek
Adetin kaç gun suruyr ve adetinn kaçinci gunu poxitifi yakaladın yazarmsn
olemı bılmıorum ben ole sandım yanı ole tahmın ettım doktora gttıgım gnden hesaplıom bende :)
adet oldun mu canım
canım adetim 4 gün sürüyor 5gün kahverengi lekeler olur tek tük ve biter bu ay nisanın 6sında adet oldum normalde 14.gün yumurtlamam gerekiyordu yani ayın 20sinde bende teste 18inde başladım baktım pozitif hatta 17de bile yumurtlamış olabilirim yani sonraki 3gün daha yaptım giderek azaldı kayboldu doktoruma dedim erken oldu diye olabilir dedi 9.gün bile yumurtlayan var bu yüzden teste 8. güünden başlamak lazım dedi ayy destan yazmışım![]()
ilgisi alakası var mıdır bilmiyorum ama ben 2 kez kaza ile hamile kaldım, ikisinde de spor yapmaya başladığım aylardı. sporun faydası olmuş olabilir diye düşünüyorum.
vardır bence :) çünkü ben çok tembel biriyimdir bütün gün yatabilirim yani uyuşuk bi halim var. ama bu halimden şikayetçi olduğum için spora başlamıştım. 2 ay devam ettim 2. ayın sonunda hamilelik görüldü ikisinde de. tae-box yapıyordumbi de maden suyu içiyordum her spordan çıktığımda. o da daha önce yapmadığım bişeydi. dileyen herkes bu duyguyu tadar umarım. çok yürekten diliyorum bunu. en kısa zamanda arzularınız gerçekleşsin.
pişt hacı ne zaman başlıyosun çalışmalara![]()
Ewet ya ole oldu