• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım ilk defa olmuşsa ve regl zamanına denk gelmişse ya adet öncesi akıntıdır yada yerleşme kanamasıdır belkide hamilesindir inşallahhhh :))) bana da haber ver her ne olursa merak ederim :34:

Bugun dayanamayip test yaptim ama malesef yine yine yine negatif cok mutsuzum.. :( ama yine cok az akintim oldu nedir bu anlamis deilim ama cok mutsuzum

ama doktora gıttım herhangı bı sıkıntı yok dedı gerek var mı kı yapmaya

Merhaba canm ben doktora gittim her hangi bir sorun yok dedi ben 2 -5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım bi türlü bu ay sogan kürü yaptım bakalım nolucak kismet canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic olmadi ama benim gibi durumu olupta dusuk yapanlarda cok var ve ayni seyi yasamaktanda cok korkuyorum..tekrar spora ve diete basladim 93 ten 91 e indim 1 haftada umarim hersey yoluna girer..

ama hiç olmazsa o zaman gebelik oluşabiliyormuş denirdi... doktor bana da pko demişti ama görünürde her seyim normal..bende 68.5 kiloydum ayda 3 kg verdim bu ay kan testi yaptırcam..bu konuyla ilgili okumadık yazı bırakmadım ben nerdeyse ...çok zor gerçekten..sen kilo vermeye devam et

Bnde ıkı hftalk bebegımı kaybttım sabhtn brı aglyrm .s nasl hamle klcm tkrr:18::14:

bebeğinizi yenimi kaybettiniz geçmiş olsun :43: yeni kaybettiyseniz bunu düşünmek için çok erken değil mi biraz kendinizi dinleseniz toparlansanız daha iyi olmaz mı

Merhaba canm ben doktora gittim her hangi bir sorun yok dedi ben 2 -5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım bi türlü bu ay sogan kürü yaptım bakalım nolucak kismet canm

üstüne incir kürünü yapmayı da ihmal etme canım.faydalı olur inşallah :34:

benim hamilelik denemeleri de en az 1 ay daha ertelendi her seyin hayırlısı:nazar:

Incir kuru nasil oluyor canm

ben 2 defa soğan kürü yaptım incir kürünü gelecek ay yapcam tam olarak bilmiyorum nasıl yapıldığını ama sitede var canım.arama bölümünden aratırsan çıkar:34:

Bencede boş yere gidipte doktor fırçası yeme yani :52: adetlerin duzenliyse olur yha gununu denk getirmen lazım mesela ben 26 gunde adet oluorum 26 - 14 =12. Gun yumurtlama gunumu buldum ve ovulasyonlada ispatldm bu şekilde hesapla tmm bulursun

bende öyle düşündüm doktor fırçası yemek istemedim :51: bu ay ovulasyon testi yaptım o hesaptan 3gün erken oldu yumurtlamam yakaladım o günü bakalım allah kısmet etmişse olur :32::32::32:

Back