• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hadi aklımıza gelen güzel ve etkili sözleri yazalım:)

Kendinizi çirkin bir insan olarak düşünmeyin. Güzel bir maymun olduğunuzu düşünün. :37:

" Erkek olmak doğuştan gelen bir yazı olsa da, malesef adam olmak her erkeğe nasip olmaz. " :19::20:

Bana aptal sarışın diyorlardı fakat sadece eteklerimin uçuşması için bile 350 $ alarak onları kullandım.Geri kalanlar ise teferruat.

-Marilyn Monroe . ♥

Yine de ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... :50:

lokantaya gidip yemeğini yedikten sonra ağzını silmek için kullandıgı peçeteyi masadaki kırıntıları silerek garson görevi yapan hanımlara türk kadını diyorlar:)

Gittiğinde anladım, gözlerin okadar da
güzel değilmiş. Dudaklarında öyle, yani
pek abartmışım seni. Kimse benzemiyor
sana diyordum ya, senden sonra çevrem
sen gibilerle doldu. Bana öyle gelmiş.
Sabahları mutlu uyanıyordum ya şimdi de öyle. Sırıtan suratının bir alakası yokmuş.
Bir özelliğin yokmuş yani. Uyuyamıyorum
sanma, sabahlara kadar bebekler gibi
uyuyorum. Ağlamıyorum da. Sesini
duymak, yüzünü görmek iyi gelmiyormuş
aslında. Yani diyorum ki acıma bana, içimde zerre kırıntın yok, kalmadı. Daha
gittiğinde anladım ki yalan söylemeyi
öğrettin öğretmesine de ama bak ben
hala beceremiyorum ..

:14:

Herkes mutluluk ister, kimse acı istemez. Ama yağmur olmadan bir gökkuşağınız olmaz. :31:

Oğlum bana şöyle dedi;biliyormusun anne ne cenneti nede cehennemi hiç merak etmiyorum çünki;seni ağlarkende gördüm gülerkende.. şimdi lütfen güldüğün yerde ol...

- Neden gözün kapalı yürüyorsun?
- Bütün yolları ezberledim
- Ama düşebilirsin
- Bütün düşüşleri de ezberledim.
Dancer in the Dark - Lars von Trier

Back