• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hadi aklımıza gelen güzel ve etkili sözleri yazalım:)

Gözlerinin gördüğünü yüreğinin gördüğüne değişiyorsan eyvallah! Yüreğinin gördüğünü gözlerinin gördüğüne değişiyorsan eyvah, eyvah! Hz.Mevlana

Bir insanın değeri bayağı kesire benzer: Pay gerçek değerini gösterir, payda kendisini ne zannettiğini. Paydanın değeri arttıkça kesrin değeri azalır. Lev Nikolayeviç Tolstoy

Birine güvenmek mi istiyorsun?
Git kafanı klozete sok, inan bu daha anlamlı... :1:

Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlar !! Canım sıkıldığında kalkabileceğimin farkındasınız değil mi ?

When you are happy you enjoy the music. But when you are sad you understand the lyrics...

Mutlu olduğunuzda şarkının tadını çıkarırsınız. Ama mutsuz olduğunuzda şarkı sözlerini anlarsınız... diyor çokta iyi diyor :40:

Yazacağım hiç bir sözü üzerine alınma zira sözlerimin adresi artık sen değilsin. :51:

Gun birgun sevdalanmis geceye. Gece yakamoz düsürmus denize. O gün bu gün ayrilmaz olmus gece ile gunuz. Taki günes tutulup gölge düsürene kadar. Sen hangi mevsimin günesisin ey sevdam. Kaldir basini bak günese. Yildizin tüm parlakligini günese emanet etmis ey gece gözlum. Senin icini sevdamla isitsin diye sakin ola kacmayasin gunesten . Onda benim sevdam var sana emanet.

-Para mutluluk satın alamaz.
+Elbette alır. Bu sadece fakir insanlara isyan etmesinler diye söylediğimiz bir yalan.
:51:

Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır! En sevdiğim sözdür

Deliyim gözü kara deliyim yakarım Romayıda yakarım ben
Bulurum seni yine bulurum olurum yine senin olurum
:37::37:

Back