- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
bak işte açıkmış tüplerin inşşlh hemencik oluverir bebeğin sıkıntıların gider sana arkadaş yoldaş olur evladınDoktor 6 ay dene 6 ay kayboldu dedi bana sonra görüşürüz dedi
ayyyy inşşlh yaaa bat ne zamandı kiikızlar inşallah size haftaya güzel haberler veririm
canım inşlh bu ay güzel haberlerini alırız yapıyormusun incir ve havuç kürünüKizlar benimde cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor klomen kullandm 2 kere igne vuruldum ignenin 12. Gunu adet tarihimde 3, 4 nisan
Inşallah canım hayırlısı olsun.bak işte açıkmış tüplerin inşşlh hemencik oluverir bebeğin sıkıntıların gider sana arkadaş yoldaş olur evladın
cnm karıştırdın canım bnm bn visanne ilacı içiyorum küçülmüstür dahada onun haberini veririm cnmayyyy inşşlh yaaa bat ne zamandı kii
cnm sen okudun mu künfe yekun duasınıcanım biz arkadaşlarla dua ediyoruz senin içinde dua edicem üzülme sabret canım hem huzurun için hemde bebeğin için dua ederken senide eklicem dualarıma
Cnm icini ferah tut iyi seyler dusun..Ama bence haklisn kimse baskasina para ywdirmek icin calismiyor ...Onemli bir ihtiyac olur o baska ama keyfi olarak olmaz olmamaliCanim güvenmiyorum ailesine para veriyor. Buna tahammül edemem
Canım üzülme benimki ilk ayda aa niye olmuyo bilmem neye başladı ne kavgalar ettim ben allahım nasıl sabır veriyo bana anlamıyorum 4 ay oldu benimde bide bana demez mi sorun bendeyse yani hiç olmicaksa benden ayrilabilirsin gel de yasa bu dengesizle neler var yani üzülme diyorumBelki de ama kendinden çok soguttu son 1 haftadır. Insanligini kaybetmiş.
Cnm sendede cikolata kistimi var kac cmkızlar inşallah size haftaya güzel haberler veririm
hadi ya ozaman sakın verme yazık günah değilmi senin emeklerine neden yediresin başkalarına haine bak hele karısını düşüneceğine anasını düşünüyorCanim güvenmiyorum ailesine para veriyor. Buna tahammül edemem
ewet cnm 5 cnmd i visanne ilacına başlayınca 3,2 cm düştü cnm senin kaç cm cnmCnm sendede cikolata kistimi var kac cm
ahhh çok sinirlendim bak şimdiBide salak gorumcem demez mi sen evde nereni büyütüyon çocuk getr artık diye beyinsiz sanki ben istemiyoum
canım zikir olarak biliyordum bencnm sen okudun mu künfe yekun duasını
Evet canim aynen zoruma gider o yüzden vermem kartımiCnm icini ferah tut iyi seyler dusun..Ama bence haklisn kimse baskasina para ywdirmek icin calismiyor ...Onemli bir ihtiyac olur o baska ama keyfi olarak olmaz olmamali
böyle insanlara sinir oluyorum insallah tez zamanda bebeğin olur cnmBide salak gorumcem demez mi sen evde nereni büyütüyon çocuk getr artık diye beyinsiz sanki ben istemiyoum
hadsizz sanane ne karışıyorsun senahhh çok sinirlendim bak şimdi
Allah sabır versin hepimize . Bebis uğraşıyoruz destek olmuyor lar köstek olmasalar bariCanım üzülme benimki ilk ayda aa niye olmuyo bilmem neye başladı ne kavgalar ettim ben allahım nasıl sabır veriyo bana anlamıyorum 4 ay oldu benimde bide bana demez mi sorun bendeyse yani hiç olmicaksa benden ayrilabilirsin gel de yasa bu dengesizle neler var yani üzülme diyorum