kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

öyle söyleme ne olursun onlar bizim eşlerimiz onları değiştirmek bizim elimizde ne olursa olsun aynı yastığa baş koyduğumuz sevdiğimiz yeri geldiğinde beraber ağlayıp güldüğümüz insanlar lütfen böyle söyleme eminim seni çok seviyordur ancak bazı insanlar gösteremiyor belli edemiyor sevgisini içinde yaşıyor
Canim sevgisine inanmaz oldum artık beni 1 haftadır rezil etti .gitti yanımda yatmıyor çocuk gibi. Ben ne zorluklar çektim 1 haftadır. En son dün hastayım çok kötüyüm hsg den çıktım kanamam var annesine gitti yalnız kaldım. Inanamiyorum gerçekten

ben seni çok ii anlıyorum canım aynı şeyleri yaşadım daha geçen hafta ama bak kendimize yapıyoruz hiç boşuna üzülme o sana öyle yapsada sen daha sıcak davran düzelicek görüceksin sabır canım sabır
Inşallah canım. Allah yardımcımız olsun.

Canim sevgisine inanmaz oldum artık beni 1 haftadır rezil etti .gitti yanımda yatmıyor çocuk gibi. Ben ne zorluklar çektim 1 haftadır. En son dün hastayım çok kötüyüm hsg den çıktım kanamam var annesine gitti yalnız kaldım. Inanamiyorum gerçekten
belki o da üzüldüğünden böyle yapıyordur cnm

canım erkeklerden çok bişey bekleme insan anlatamıyor ama herkes aynı şeyleri yaşıyor inan dayan sabret bebeğin olunca zaten başka bişeye ihtiyacın olmicak oda ozamman yaptığı odunluklara eminim kahrolacak

neden böyle yapıyor acab ya bir sebebi olmalı gerçekten kavga falan ettiniz mi

canım erkeklerden çok bişey bekleme insan anlatamıyor ama herkes aynı şeyleri yaşıyor inan dayan sabret bebeğin olunca zaten başka bişeye ihtiyacın olmicak oda ozamman yaptığı odunluklara eminim kahrolacak
Inşallah Allah im vereceğin hayra çok muhtacim. Bana forumdaki ark. Katından tertemiz bir soy armağan et. Bize de anne olmayı nasip et.Amin.

Inşallah Allah im vereceğin hayra çok muhtacim. Bana forumdaki ark. Katından tertemiz bir soy armağan et. Bize de anne olmayı nasip et.Amin.
canım arkadaşım gönlünü ferah tut güzel ALLAHIM bakarsın sana hz.ismail gibi bir erkek evlat yada hz. meryem gibi bir kız evlat nasip eder dualarım boşa gidiyor deme sakın belki senin için daha hayırlı bir planı vardır arşın sahibinin sen gönlünü tertemiz tut eşine sadakatli ol sabırlı ol merhametli ol eminim değişecektir

canım biz arkadaşlarla dua ediyoruz senin içinde dua edicem üzülme sabret canım hem huzurun için hemde bebeğin için dua ederken senide eklicem dualarıma

Para para para. Ben ogretmenim o da aynı parayi kazanıyoruz. Maaş kartını almak istiyor vermiyorum kompleks yapıyor.
veriver arkadaşım ne olacakki aynı hayatı paylaşmıyormusunuz bırak onda kalsın sen mutluluğunu düşün bak ben daha atanmadan benim eşim sayıklamaya başladı maaş kartı benim diye tamam dedim kart senin huzur benim olsun dedim erkekler takıyorlar böyle şeyleri gurur yapıyorlar istedikleini yapınca senden iyisi yok

canım arkadaşım gönlünü ferah tut güzel ALLAHIM bakarsın sana hz.ismail gibi bir erkek evlat yada hz. meryem gibi bir kız evlat nasip eder dualarım boşa gidiyor deme sakın belki senin için daha hayırlı bir planı vardır arşın sahibinin sen gönlünü tertemiz tut eşine sadakatli ol sabırlı ol merhametli ol eminim değişecektir
ilk heyecan çokk güzel söyledin cnm

Inşallah canım hatasını anlasa yeterli ama hiç kabul etmez.Allah yardimcim olsun o görüyor eminim pişman olcak bir gün ama ben yıpranmis olcam

veriver arkadaşım ne olacakki aynı hayatı paylaşmıyormusunuz bırak onda kalsın sen mutluluğunu düşün bak ben daha atanmadan benim eşim sayıklamaya başladı maaş kartı benim diye tamam dedim kart senin huzur benim olsun dedim erkekler takıyorlar böyle şeyleri gurur yapıyorlar istedikleini yapınca senden iyisi yok
Canim güvenmiyorum ailesine para veriyor. Buna tahammül edemem

X