kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

cok teşekkür ederim cnm bnde bu ilaçlar bitince hemen başlamak istiyorum biliyorsun visanne ilacını kullanarak kistimi küçüktük o buyumeden hamiş olmak istiyorum

insallah atanırsın cnm sende... o zaman aklına gelmez bnm öyle tam gün okul o yuzden aklıma gelmiyor ve çok yoruşuyorum
insallah kuzum ben atanma haberimi veririm sende bebis ins diger ay atama olma ihtimali var diyolar kizlar dualarinizi eksik etmeyin ins isim olurda maddi ozgurlugum olur hemde ugrascak seyler bulurum

insallah kuzum ben atanma haberimi veririm sende bebis ins diger ay atama olma ihtimali var diyolar kizlar dualarinizi eksik etmeyin ins isim olurda maddi ozgurlugum olur hemde ugrascak seyler bulurum
inşallah canım.bencede seçimden evvel kesin olur atama atanacaksın bebişlerimizde olacak hayırlısıyla.

bu aralar felaket tatlı tüketiyorum çikolata kendimi kontrol edemiyorum ya ne yapsam kı kizlar

bir su bardağı sıcak suya tarçın çubuğu at demlensin canım sonra iç.tatlı isteğin falan kalmaz denenmiştir.

süpermiş ya. bu gidişte böyle yemeye gidersem çok kilo alacam
herşeyin çaresini vermiş güzel Allah'ım ya. Kilo için de sabahları aç karnına bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyerek yiyosun ama aç karnına tok olursa kilo yapar. bu arada çörek otu yumurtaları da geliştirir.anaaaa maranki ruhum ortaya çıktı bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…