- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.901
cok teşekkür ederim cnm bnde bu ilaçlar bitince hemen başlamak istiyorum biliyorsun visanne ilacını kullanarak kistimi küçüktük o buyumeden hamiş olmak istiyorummambia canım nette şunu buldum bak
Merhaba hocam rahatsız ediyorum ama ben cuma günü (ayın 3ünde) yirmilik diş ameliyatı oldum. Bu yüzden de geçen haftadan (ayın 3ünden) beri Bioment Bid antibiyotik kullanıyorum ve bu durum bu cumartesiye (11i) kadar devam edecek…toplam 3 kutu antibiyotik kullanmış olcağım ve ben bugün regl oldum. Ayın 11inde bitecek reglim de…Yani ilaç ve reglim aynı gün bitecek.Eşimle artık bebek istiyoruz hemen ilk aydan olmayabileceğinin bilincindeyim fakat eğer olur da bu ay hamile kalırsam bu kullanmış olduğum antibiyotikler bebeğe zarar verir mi? Antibiyotik vücuttan kaç günde atılır?Bebek yapmak için antibiyotik bittikten sonra bi süre beklemeli miyim??
çok teşekkürler
Cevap
Beklemek gerekmez çünkü yeni bir döngüye giriyorsunuz ama içimiz rahat olsun derseniz ilk 15 gün korunabilirsiniz.Gebelik öncesi Folik asit kullanımı için bir jinekoloji uzmanı ile görüşün lütfen
Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/jinekoloji-doktoruna-sor/gebelik-2-7h.html#ixzz3XJ17y48w
ewet cnm vücuttan ne zaman atılır gebelik için hemen çalışma yapılabilir mi diye cnmaynen canim ilaclarini yazdim buarada kuzum mesaj atiyorum simdi tam olarak ne sorayim vucutta nezaman atilir diye mi tam ne sormak istiyosan yaz canim
insallah kuzum ben atanma haberimi veririm sende bebis ins diger ay atama olma ihtimali var diyolar kizlar dualarinizi eksik etmeyin ins isim olurda maddi ozgurlugum olur hemde ugrascak seyler buluruminsallah atanırsın cnm sende... o zaman aklına gelmez bnm öyle tam gün okul o yuzden aklıma gelmiyor ve çok yoruşuyorum
inşallah canım inşallahcok teşekkür ederim cnm bnde bu ilaçlar bitince hemen başlamak istiyorum biliyorsun visanne ilacını kullanarak kistimi küçüktük o buyumeden hamiş olmak istiyorum
mam canim yaziyorym hemen mesgulse en gec yarin sbah arar beni o donerim bebegim sana haber alincaewet cnm vücuttan ne zaman atılır gebelik için hemen çalışma yapılabilir mi diye cnm
inşallah canım.bencede seçimden evvel kesin olur atama atanacaksın bebişlerimizde olacak hayırlısıyla.insallah kuzum ben atanma haberimi veririm sende bebis ins diger ay atama olma ihtimali var diyolar kizlar dualarinizi eksik etmeyin ins isim olurda maddi ozgurlugum olur hemde ugrascak seyler bulurum
inşallah canım inşallah[/Qbu aralar felaket tatlı tüketiyorum çikolata kendimi kontrol edemiyorum ya ne yapsam ki
çok teşekkür ederim cnm allah razı olsunt
mam canim yaziyorym hemen mesgulse en gec yarin sbah arar beni o donerim bebegim sana haber alinca
insallah benim canim melegim agzindan bal damliyoinşallah canım.bencede seçimden evvel kesin olur atama atanacaksın bebişlerimizde olacak hayırlısıyla.
demek kuzim bise yapmiyorum ki ins yardimci olurumçok teşekkür ederim cnm allah razı olsun
süpermiş ya. bu gidişte böyle yemeye gidersem çok kilo alacambir su bardağı sıcak suya tarçın çubuğu at demlensin canım sonra iç.tatlı isteğin falan kalmaz denenmiştir.
yiyecen tatliyi cikarcn hakkiyi insallah:) cok alma kendine ceza ver hergun 1tane yucem diyebu aralar felaket tatlı tüketiyorum çikolata kendimi kontrol edemiyorum ya ne yapsam kı kizlar
De de kuzum ben neler diyom bi ara solerim reglin bitsindekız deliiii çatlıcam gülmektenben de dicem özendim regl bitsinde.
korunmasam cnm hamilemiyim derim o derece çok tüketiyorum aldırmıyorum eşime ama bn kendimi marketin kapısında buluyorum cnmyiyecen tatliyi cikarcn hakkiyi insallah:) cok alma kendine ceza ver hergun 1tane yucem diye
herşeyin çaresini vermiş güzel Allah'ım ya. Kilo için de sabahları aç karnına bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyerek yiyosun ama aç karnına tok olursa kilo yapar. bu arada çörek otu yumurtaları da geliştirir.anaaaa maranki ruhum ortaya çıktı bi ansüpermiş ya. bu gidişte böyle yemeye gidersem çok kilo alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?