- Konu Sahibi Kelebek_10
tabi canım benim hoşgeldin.... insallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin. ne zamandan beri deniyorsunuz cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bn özelde çalışıyorum bnde atanamadım özele başvurduminşşh canım ya hakkımızda hayırlısı sen kaç puanla atandın
AMİNNNN. inşallah isteyen herkese nasip eder anneliği :) rabbimMerhabalar.:)
Konunuz anasayfada gozukuyor yazayim dedim...8 yasinda bir oglum var ve bende 6-7 aydir ikinci bebek isteyenlerdenim.en son adet gunum 11 gun gecmisti.ama kismet olmadi.ins nisan ayinda hepimizin duasi kabul olur.ben bu ay sogan kuru deniyorum.deneyen ve hamile kalanlardan umit aldim.ins nasip olur.rabbim hepimize nasip etsin..
hayıt otu nasıl kaynatılıyor cnmbilemiyorum nasıl taşıyacağımızı
hosbulduk canim..amin..2ay canim siz valla kuzum herturlu zor 1 ay bile Allah istryen herkese nasip etsin hele biz pkolular gercekten cok zor ne zman hasta olacagimiz bile belli deiltabi canım benim hoşgeldin.... insallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin. ne zamandan beri deniyorsunuz cnm
canım 1.5 su bardağı klorsuz suyu kaynat kaynayınca içine yarım yada 1 çay kaşığı hayıt tohumunu at 15 dakika kaynat sonra süz ılısın suyunu iç aç karnına sabah ve akşamhayıt otu nasıl kaynatılıyor cnm
amin canım inşlh bu ay bebeklerimiz bize gelirMerhabalar.:)
Konunuz anasayfada gozukuyor yazayim dedim...8 yasinda bir oglum var ve bende 6-7 aydir ikinci bebek isteyenlerdenim.en son adet gunum 11 gun gecmisti.ama kismet olmadi.ins nisan ayinda hepimizin duasi kabul olur.ben bu ay sogan kuru deniyorum.deneyen ve hamile kalanlardan umit aldim.ins nasip olur.rabbim hepimize nasip etsin..
inşallah olur canım.çok güzel bir duygu ben yıllarca ugrastım ümidi kestiğim anda geldi kızım.allah ızun ömürler versin.anladım canım insallah olur benim bebeğim yok
Kısmet cnım benimde öyle cok oldu her seferinde hayal kırıklığı artık düşünmüyorum hayalde kurmuyorum.slm kizlar benide araniza alir misiniz bugun regl oldum neyaziiki 34gun sonra esimle hayal kirikligna ugradk testler negatifti ama bi umut iste okadarda calismistik nasip degilmis ben pkoluyum buarada Allah hepimize nasip etsin amin
bende pkoluyun ve 7 yıl bitiyor evleneli birçok deneme her ay bekleme olmaı olmadı olmadı o yüzden 2 ay hiçbirşey 1 yıl olmazsa sorun takma kafana.hosbulduk canim..amin..2ay canim siz valla kuzum herturlu zor 1 ay bile Allah istryen herkese nasip etsin hele biz pkolular gercekten cok zor ne zman hasta olacagimiz bile belli deil
inşallah canim bnmde olur allahın izni ilekızına allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin biz bir yıl denedik olmadı sonra visanne ilacını içmeye başladım cnminşallah olur canım.çok güzel bir duygu ben yıllarca ugrastım ümidi kestiğim anda geldi kızım.allah ızun ömürler versin.
Kısmet cnım benimde öyle cok oldu her seferinde hayal kırıklığı artık düşünmüyorum hayalde kurmuyorum.
bende pkoluyun ve 7 yıl bitiyor evleneli birçok deneme her ay bekleme olmaı olmadı olmadı o yüzden 2 ay hiçbirşey 1 yıl olmazsa sorun takma kafana.
İnşallah canım ya.inşallah canim bnmde olur allahın izni ilekızına allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin biz bir yıl denedik olmadı sonra visanne ilacını içmeye başladım cnm
canım ilk 5 dk içinde çıkan ikinci silik çizgi hamilelik olabilir eğer zaman geçince olmuşsa gebelik yok demek benimde öyle olmuştu yarım saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı buraya yüklemiştim herkes hamilesi demişti ama ne yazıkki değildim pek ümitlenme sonra üzülme canımkızlar dün test yaptım bişi çıkmadı ama testi bırakmıştım öle baya sonra sanki ikinci çizgi oluşmuş gibiydi adetim epi topu bi gün geçti ama şimdi açık kahve akıntım gelmiş boşuna ümitlenmeyim mi? Dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim bir türlü şu kahve akıntılardan kurtulamadım ne zaman görsem moralim bozuluyo. Şimdi gelen akıntı açık renkti baya ne dersiniz?
canımm hoşgeldin kaç cm çikolata kistin geçen gün sen hsg filmi çektirmiştin değilmi sonuçlar geldimiSelam kızlar 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum olmadı.cikolata kistim var. Hayırlı zamanda hayirlisini versin. Eskiden çok takiyorum kafaya ama artık okuluna bıraktım çünkü öküz kocaman umrunda bile degil
Evet canim hsg çekildim sonuç tüpler Allah a şükür açık. Hsg çekilirken çok kötü usutmusum yataktan kalkamadum. Biraz da kanamam oldu tabi halsiz dustumcanımm hoşgeldin kaç cm çikolata kistin geçen gün sen hsg filmi çektirmiştin değilmi sonuçlar geldimi
nasıl üşüttün canım ya tamamen üzerindekileri çıkartıp tamı çekiliyorsunuzEvet canim hsg çekildim sonuç tüpler Allah a şükür açık. Hsg çekilirken çok kötü usutmusum yataktan kalkamadum. Biraz da kanamam oldu tabi halsiz dustum
Orası soğuktu zaten al tarafım çıplakti hsg den sonrada odaya çıkarmislar altın yine çıplak üstümde ince bir bez çok usudum 1 saat beklettiler. Anestezili olduğumdan net hatirlamiyorum bu arada kistim 3 cm canimnasıl üşüttün canım ya tamamen üzerindekileri çıkartıp tamı çekiliyorsunuz
anladım canım senin kistin benimkilerden daha küçükmüş inşşlh erir soğan kürü falan denedin mi hayıt tohum içiyorum ben oda kistler üzerinde çok etkiliymişOrası soğuktu zaten al tarafım çıplakti hsg den sonrada odaya çıkarmislar altın yine çıplak üstümde ince bir bez çok usudum 1 saat beklettiler. Anestezili olduğumdan net hatirlamiyorum bu arada kistim 3 cm canim
eşinde yaptırdı mı c nm test belki eşindedirOrası soğuktu zaten al tarafım çıplakti hsg den sonrada odaya çıkarmislar altın yine çıplak üstümde ince bir bez çok usudum 1 saat beklettiler. Anestezili olduğumdan net hatirlamiyorum bu arada kistim 3 cm canim