- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
öğretmenmisin yoksa :)ewet cnm uğraş bul kendine düşünme bn hep çocukarın içindeyim düşünmüyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğretmenmisin yoksa :)ewet cnm uğraş bul kendine düşünme bn hep çocukarın içindeyim düşünmüyorum artık
hangi marka ovülasyon testini kullanıyonevet iki günde bir deniyoruz bakalım inşlh nasipse olur
okulda memurum cnmöğretmenmisin yoksa :)
kenzül arş duası var cnm bunu okuöğretmenmisin yoksa :)
kenzül arşı bilmiyordum bebek için iyi olduğunu meryem suresini biliyorum birde ya varis ismi Allahın isimlerinden çocuğu olmayan kimse 707 kere okuyacakmış canım s ende okukenzül arş duası var cnm bunu oku
laboguick marka canım n11 den aldım gebelik testi ie birlikte çok uygun fiyatıhang
hangi marka ovülasyon testini kullanıyon
ne güzel sen mesleğini eline almışsın birde ben atansaydım haziranda inşşlh bakalım tercihlerokulda memurum cnm
insallah sende atanırsın cnmne güzel sen mesleğini eline almışsın birde ben atansaydım haziranda inşşlh bakalım tercihler
Rabbim verecekse hertürlü veriyor işte nasip etmiş olsun bizede inşlhcnm bir kişi ile konuştum kist varmiş ve defalarca tekrarlamış ona ragmen hamile olmuş allahım büyük ol demesiyle olur dua edlim ve inanalım
inşşh canım ya hakkımızda hayırlısı sen kaç puanla atandıninsallah sende atanırsın cnm
amin canımmmmmmmmmm aminRabbim verecekse hertürlü veriyor işte nasip etmiş olsun bizede inşlh
bilmem ki ne yapsak görünür acbabizim bu konumuz niye anasayfada gözükmüor cnm gözükse daha çok katılım olabilir
bilmiyorum ki cnm ama görünmesi lazım fazla kişi gelmesi içinbilmem ki ne yapsak görünür acba
bilemiyorum nasıl taşıyacağımızıbilmiyorum ki cnm ama görünmesi lazım fazla kişi gelmesi için
Sağol canım bir kızım var çok şükür.sperm sayısını hatırlamıyorum yıllar evveldi..Xok uzuldum cnm . İnsallah bebeginiz olur cnm bnm esimde de varikosel var sperm sayisi kacti ki ameliyat oldu cnm
paylasım yapmak için burdayız canım seve see cevaplarım.özele gidiyoruz canım.ürolojıyr gidiyorsun canım.bu varikosal olduğunu nasıl öğrendiniz kan tahlili ile mi çıkıyor bunlar eşiniz hangi doktora muayene oldu devletmi özelmi bizde doktora gideceğizde ben hiç bilmiyorum nasıl yapacağımızı oyüzden soruyorum canım yanlış anlama olurmu
7 yıl bitiyor canım biz evleneli.hep denedik denedik olmadı bir tüp bebek denedik bı kızımız olu şimdi ikinciyi yapıyoruz inşallah.Ne zamandan beri deniyorsunuz cnm
transfer için adet olmayı beklıyrımCok saol tavsiyen icin cnnm son durumun ne
anladım canım insallah olur benim bebeğim yokSağol canım bir kızım var çok şükür.sperm sayısını hatırlamıyorum yıllar evveldi..
paylasım yapmak için burdayız canım seve see cevaplarım.özele gidiyoruz canım.ürolojıyr gidiyorsun canım.
7 yıl bitiyor canım biz evleneli.hep denedik denedik olmadı bir tüp bebek denedik bı kızımız olu şimdi ikinciyi yapıyoruz inşallah.
transfer için adet olmayı beklıyrım