- 18 Mart 2015
- 124
- 117
- 18
- 42
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.261
Kizlar o zaman 2.3tu simdi 2.39 olmus. Sadece 9 artmis. Hayirlisi.
Benim de 8 gün kaldı hayırlısı olsun.Merhaba canlar..nasilsiniz..bel agrisi goguslerde agri azicik kasiklarda agri ve akinti ile bugunum geciyor..kaptirmak istemiyorum kendimi ama kaldi onbir gunum..:).19 nisan gelsin bir an once..:)..sizlerde gelismeler varmi..?
Canim adete kaç gün vardı senin
evet kan testi hayirlisi oluur insallah canim..Kan testimi yaptin bilgecem.hadi hayirlisi inss..:)
Insaallah güzel haberlerini duyarız canim10 gün var..
evet kan testi hayirlisi oluur insallah canim..
canım ben idrar testi yaptım dayanamayıp e tabi negatif çıktı.umudum bitti bu ay.diğer aya inşallah.bu arada bat 15 nisan göğüslerim dokununca yanlardan çok az acıyo.onun dışında hiçbir şey yok.o da zaten adet belirtisidir yaniMerhaba canlar..nasilsiniz..bel agrisi goguslerde agri azicik kasiklarda agri ve akinti ile bugunum geciyor..kaptirmak istemiyorum kendimi ama kaldi onbir gunum..:).19 nisan gelsin bir an once..:)..sizlerde gelismeler varmi..?
canım 6 gün var daha adetine neden hemen karamsarlıga düştün gebelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda çıkar ben kızımı erken öğrenmiştim ama adetime 3 gün kala hayalet bi çizgi belirdi testte hatta dedimki ben öylegörmek istiyorum çizgi filan yok dedim attım çöpe adet günü tekrar yaptım ancakozaman görülür hale gelmişti :)canım ben idrar testi yaptım dayanamayıp e tabi negatif çıktı.umudum bitti bu ay.diğer aya inşallah.bu arada bat 15 nisan göğüslerim dokununca yanlardan çok az acıyo.onun dışında hiçbir şey yok.o da zaten adet belirtisidir yaniinşallah senin olur bu ay
iyi diyelim iyi olalım canım. aslında bunların hepsini çok iyi biliyorum ama içimdeki olumsuz sesi susturamıyorum canım.sen napıyosuncanım 6 gün var daha adetine neden hemen karamsarlıga düştün gebelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda çıkar ben kızımı erken öğrenmiştim ama adetime 3 gün kala hayalet bi çizgi belirdi testte hatta dedimki ben öylegörmek istiyorum çizgi filan yok dedim attım çöpe adet günü tekrar yaptım ancakozaman görülür hale gelmişti :)
ben de yumurtacıklar için endişeliyim :) klomen kulandım inofolic kullanıyorum bu ay ama bakıcaz bakalım yarın neler olucakiyi diyelim iyi olalım canım. aslında bunların hepsini çok iyi biliyorum ama içimdeki olumsuz sesi susturamıyorum canım.sen napıyosun
hem hiç ama hiç belirtim de yok canım.ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne kasıklarda batma ne de akıntı.göğüslerim bile çok hafif dokununca ona da ağrı denmez yani.sıfır belirti canım.canım 6 gün var daha adetine neden hemen karamsarlıga düştün gebelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda çıkar ben kızımı erken öğrenmiştim ama adetime 3 gün kala hayalet bi çizgi belirdi testte hatta dedimki ben öylegörmek istiyorum çizgi filan yok dedim attım çöpe adet günü tekrar yaptım ancakozaman görülür hale gelmişti :)
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımben de yumurtacıklar için endişeliyim :) klomen kulandım inofolic kullanıyorum bu ay ama bakıcaz bakalım yarın neler olucak
akıntın olmuyor mu? gerçi herkes farkedemeyebilirmiş canım akıntıyıbende yarın doktora gideceğim adetin 11 günü umarım cevap vermiştir ilaca yumurtalar çok az akıntım var banada yumurtalar gelişmedi gibi geliyor hiçbir yumurtlama belirtisi yok gibi
ayy canım oluyo demişsin pardon. çatlamıştır o vakitakıntın olmuyor mu? gerçi herkes farkedemeyebilirmiş canım akıntıyı
çok az akıntım inşallah öyledirayy canım oluyo demişsin pardon. çatlamıştır o vakit
canım ben idrar testi yaptım dayanamayıp e tabi negatif çıktı.umudum bitti bu ay.diğer aya inşallah.bu arada bat 15 nisan göğüslerim dokununca yanlardan çok az acıyo.onun dışında hiçbir şey yok.o da zaten adet belirtisidir yaniinşallah senin olur bu ay
iyi diyelim iyi olalım canım. aslında bunların hepsini çok iyi biliyorum ama içimdeki olumsuz sesi susturamıyorum canım.sen napıyosun
ben de hep dua ediyorum hepimize inşallah bir gün kabul olur canımBenimde icimde olumsuzluk var hep canim..umutsuLuga kapiliyoruz iste..
Kızlaarrrrr canlanin umutsuzluk yok... olacak Allah ın izniyle ... herseyin hayirlisiBenimde icimde olumsuzluk var hep canim..umutsuLuga kapiliyoruz iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?