kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Merhaba canlar..nasilsiniz..bel agrisi goguslerde agri azicik kasiklarda agri ve akinti ile bugunum geciyor..kaptirmak istemiyorum kendimi ama kaldi onbir gunum..:).19 nisan gelsin bir an once..:)..sizlerde gelismeler varmi..?
canım ben idrar testi yaptım dayanamayıp e tabi negatif çıktı.umudum bitti bu ay.diğer aya inşallah.bu arada bat 15 nisan göğüslerim dokununca yanlardan çok az acıyo.onun dışında hiçbir şey yok.o da zaten adet belirtisidir yani inşallah senin olur bu ay

canım 6 gün var daha adetine neden hemen karamsarlıga düştün gebelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda çıkar ben kızımı erken öğrenmiştim ama adetime 3 gün kala hayalet bi çizgi belirdi testte hatta dedimki ben öylegörmek istiyorum çizgi filan yok dedim attım çöpe adet günü tekrar yaptım ancakozaman görülür hale gelmişti :)

iyi diyelim iyi olalım canım. aslında bunların hepsini çok iyi biliyorum ama içimdeki olumsuz sesi susturamıyorum canım.sen napıyosun

bende yarın doktora gideceğim adetin 11 günü umarım cevap vermiştir ilaca yumurtalar çok az akıntım var banada yumurtalar gelişmedi gibi geliyor hiçbir yumurtlama belirtisi yok gibi

iyi diyelim iyi olalım canım. aslında bunların hepsini çok iyi biliyorum ama içimdeki olumsuz sesi susturamıyorum canım.sen napıyosun
ben de yumurtacıklar için endişeliyim :) klomen kulandım inofolic kullanıyorum bu ay ama bakıcaz bakalım yarın neler olucak

hem hiç ama hiç belirtim de yok canım.ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne kasıklarda batma ne de akıntı.göğüslerim bile çok hafif dokununca ona da ağrı denmez yani.sıfır belirti canım.

Uzulme nolur.belki erken yapmissindir.ins tersi cikar..dualarim hepinizle..

kızlar size sorularım olacak ben hangi tahlilleri yaptırayım yarın doktorda siz hangi tahlilleri yaptırdınız bana biraz bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…