- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.281
Yarin doktirdan cikar cikmaz yaz merak ederim cnm insallah onnemli birsey degildiranladım arkadaşım netten okudum ya forumlarda paylaşmışlar benden ince ince kan gelmeye başladı canım akıntımla birlikte Allahım inşh kötü birşey çıkmaz
Yoksa mujdeli haber mi gelecek kumral adaKızlar cisimi yaparken yanma ağrı oluyor bi de kan geldi bugün benden böyle uçuk pembe ne oluyor bana
Ca 125 degeri yaptir hormon testi yaptir cnm demir baglama kapasteme baktirkızlar size sorularım olacak ben hangi tahlilleri yaptırayım yarın doktorda siz hangi tahlilleri yaptırdınız bana biraz bilgi verin
Canim adetin 3 gün hormon tahlili yaptir. Adetin 21. Günü progesteron. .. başka da bişey yokkızlar size sorularım olacak ben hangi tahlilleri yaptırayım yarın doktorda siz hangi tahlilleri yaptırdınız bana biraz bilgi verin
CA bakamadilar bana o nedirCa 125 degeri yaptir hormon testi yaptir cnm demir baglama kapasteme baktir
Canim enfeksiyon sanırım. Allah ın izniyle bir gün müjdeli haber de veririz inşaallah.Yoksa mujdeli haber mi gelecek kumral ada
Belli olmaz cnm.. Ca 125 degeri cikolata kistinin ne surecte oldugunu gosteriyor cnCanim enfeksiyon sanırım. Allah ın izniyle bir gün müjdeli haber de veririz inşaallah.
inşşlh değildir arkadaşım bilmiyorum kii neden kanama olduYarin doktirdan cikar cikmaz yaz merak ederim cnm insallah onnemli birsey degildir
Bilmiyorum ki xnm liste yap doktora gitmeden unutma soracaklarini bn oyle yapiyoruminşşlh değildir arkadaşım bilmiyorum kii neden kanama oldu
Bak ya kaç tane doktora gittim hiç bakmadilar devlette bakılıyor mu canım bi de zamanı var Mı bununBelli olmaz cnm.. Ca 125 degeri cikolata kistinin ne surecte oldugunu gosteriyor cn
tamam canım ca125 testi isteyeceğim önceBilmiyorum ki xnm liste yap doktora gitmeden unutma soracaklarini bn oyle yapiyorum
yok canım değildir çünkü pazar günü yumurtlama günümdü o gün ilişki oldu ancak pazartesi ağır ağrılarım oldu ilaç kullandım yerleşme kanaması 9 günden önce olmaz canımIlk heyecan yoksa yerleşme kanaması mi ... Insaallah öyledir canim
zamani yok canim adetliyken yaptir bn ca 125 degerim 180 cikti olmasi geren en fazla 35 olmasi gerekirken allahim buyuk cok dua ettim her gittigimde dustu simdi 10 cnm o yuzden dua cok onmliBak ya kaç tane doktora gittim hiç bakmadilar devlette bakılıyor mu canım bi de zamanı var Mı bunun
inşşlh canım ya bayan doktora aldımDoktor konusunda onsallah merhametlo biri olur
duzensiz oluyor galiba senin adetin cnm umidunu yitirme. Kendinide dinleme cnmKizlar aklima takildi..yardimci olabilirseniz cok mutlu olucam..uc aylik adet baslangiclarim
9 ocak-8 subat-19 mart..
Acaba ben bugunlerdemi adet olucam.yoksa 19 marta goremi bekliyim.gecen ay goguslerim hic agrimamisti ama bu sefer agriyor sis adet olucam gibi maalesef..benimde umudum kalmiyor gibi.allahim ellerimizi bos birakmasin..ins fikriniz vardir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?