- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.241
sağol canım çok önemli bişey değil dedi yine de ilaç verdi kararsızım kullansammıNe kisti varmis cnm gecmis olsun
niyeki canmCok yorgun hissedoyorum kuzlar bugun
himm gecici olabilir ozaman canim korkmaadet gecikmesi yaşıyordum doktor çok önemli bişey değil ama yine de hap kullan öyle gel dedi..sanırım folikül kisti falan ama net bişey söylemedi.
biraz araştırdım da folikül çatlamayınca kist oluyomuşhimm gecici olabilir ozaman canim korkma
Üzülme bizm icin kendiliginden gelen adet bir nimet :)kızlar merhaba bende pkodan muzdaribimgeldi dün kırmızılar hayatımda ilk defa tam zamanında geldi şaştım kaldım ve tabi üzüldüm de
anladım arkadaşım netten okudum ya forumlarda paylaşmışlar benden ince ince kan gelmeye başladı canım akıntımla birlikte Allahım inşh kötü birşey çıkmazDoktor mu dedi yoksa nettw mi arastirdin cnm denemeden bikemezsin cnm etkili olacagini. Kilo bi iki kilo aldim cok degil cnm bn onu hapa baglamadim bnm edimin surekli birseyler yedigi icin bnmde cnm istiyor onu gorunce oule aldim iki kiloyu sadece ilk basladigimda midem bulandi ve bn aksam iciyordum ve hep ayni saatte ictim en onemlisi cnm inandim kuculcwgine
inşallah canım yarın gideceksin demi doktoraanladım arkadaşım netten okudum ya forumlarda paylaşmışlar benden ince ince kan gelmeye başladı canım akıntımla birlikte Allahım inşh kötü birşey çıkmaz
evet canım yarına randevu aldım 15.30 a tüm tahlillerimi yaptıracağım inşşlh kötü birşey çıkmazinşallah canım yarın gideceksin demi doktora
canım idrar esnasında yanma oluyorsa enfeksiyon olabilir kanamam benimde var kistlerden sanırımKızlar cisimi yaparken yanma ağrı oluyor bi de kan geldi bugün benden böyle uçuk pembe ne oluyor bana
Ya enfeksiyon mu ne yapcam ben ilaç da içemem bugün derste altıma yapıyordumcanım idrar esnasında yanma oluyorsa enfeksiyon olabilir kanamam benimde var kistlerden sanırım
yanma varsa genelde enfeksiyon oluyor canım.bol bol su içYa enfeksiyon mu ne yapcam ben ilaç da içemem bugün derste altıma yapıyordum
Canim benim günün geçse bile o testlerde çıkmayabilir naptin sen ...kızlar yaa ben bugün merakıma yenildim ve daha 6 gün volduğu halde test yaptım.tabiki negatif çıktı.azcık umudum vardı o da gitti.iyice karamsarlığa gömüldüm maalesef.
biliyorum aslında.ama forumda o kadar çok okudum ki testle erken öğrenenleri bir an gaza geldim sanırım.daha doğrusu üstümdeki belirsizliği atmak istedim.çok sıkılıyorum çünkü.ama benim umudum diğer aya çünkü bu ay inan hiç umudum kalmadı.Canim benim günün geçse bile o testlerde çıkmayabilir naptin sen ...
Canim adete kaç gün vardı seninKizlar o zaman 2.3tu simdi 2.39 olmus. Sadece 9 artmis. Hayirlisi.
Adet olana kadar umudunu kaybetme canım stres yok.panik yok olur Allah ın izniylebiliyorum aslında.ama forumda o kadar çok okudum ki testle erken öğrenenleri bir an gaza geldim sanırım.daha doğrusu üstümdeki belirsizliği atmak istedim.çok sıkılıyorum çünkü.ama benim umudum diğer aya çünkü bu ay inan hiç umudum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?