kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

anladım arkadaşım netten okudum ya forumlarda paylaşmışlar benden ince ince kan gelmeye başladı canım akıntımla birlikte Allahım inşh kötü birşey çıkmaz

Kızlar cisimi yaparken yanma ağrı oluyor bi de kan geldi bugün benden böyle uçuk pembe ne oluyor bana

kızlar yaa ben bugün merakıma yenildim ve daha 6 gün volduğu halde test yaptım.tabiki negatif çıktı.azcık umudum vardı o da gitti.iyice karamsarlığa gömüldüm maalesef.

Canim benim günün geçse bile o testlerde çıkmayabilir naptin sen ...
biliyorum aslında.ama forumda o kadar çok okudum ki testle erken öğrenenleri bir an gaza geldim sanırım.daha doğrusu üstümdeki belirsizliği atmak istedim.çok sıkılıyorum çünkü.ama benim umudum diğer aya çünkü bu ay inan hiç umudum kalmadı.

Merhaba canlar..nasilsiniz..bel agrisi goguslerde agri azicik kasiklarda agri ve akinti ile bugunum geciyor..kaptirmak istemiyorum kendimi ama kaldi onbir gunum..:).19 nisan gelsin bir an once..:)..sizlerde gelismeler varmi..?

Adet olana kadar umudunu kaybetme canım stres yok.panik yok olur Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…