• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Cnm prolaktin degerinidebaktir ve kac gune kadar konntrol gecerli bedava para vermeden onu sor kayit aldigin yere adet gunune gelirse bu testler adet gununde dogru sinucu veriyor

Bak ya kaç tane doktora gittim hiç bakmadilar devlette bakılıyor mu canım bi de zamanı var Mı bunun
zamani yok canim adetliyken yaptir bn ca 125 degerim 180 cikti olmasi geren en fazla 35 olmasi gerekirken allahim buyuk cok dua ettim her gittigimde dustu simdi 10 cnm o yuzden dua cok onmli

Kizlar aklima takildi..yardimci olabilirseniz cok mutlu olucam..uc aylik adet baslangiclarim
9 ocak-8 subat-19 mart..
Acaba ben bugunlerdemi adet olucam.yoksa 19 marta goremi bekliyim.gecen ay goguslerim hic agrimamisti ama bu sefer agriyor sis adet olucam gibi maalesef..benimde umudum kalmiyor gibi.allahim ellerimizi bos birakmasin..ins fikriniz vardir..:(

Duze
Kizlar aklima takildi..yardimci olabilirseniz cok mutlu olucam..uc aylik adet baslangiclarim
9 ocak-8 subat-19 mart..
Acaba ben bugunlerdemi adet olucam.yoksa 19 marta goremi bekliyim.gecen ay goguslerim hic agrimamisti ama bu sefer agriyor sis adet olucam gibi maalesef..benimde umudum kalmiyor gibi.allahim ellerimizi bos birakmasin..ins fikriniz vardir..:(
duzensiz oluyor galiba senin adetin cnm umidunu yitirme. Kendinide dinleme cnm

Back