- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.221
pkolularda arada lekelnme oluyor banada oluyordu kistler yapıyormuşiyi aksamlar kizlar oncelikle ilkheyecanim cokkk gecmis olsun bebegim Allah acil sifa versin...bilgece hayirli haberlerini aliriz ins.mambia yumurtlama donemi icin son testini yaptin mi..beyaz bulut ben pkoluyum benimde belli dgil buyuk ihtimal nisanin son gunu ama dahada gecikevilir..kizlar yumurtlama testim gelmedi yumurtlama donemime gelmedim daha afetimde yeni bitti zaten ama bugun benden 2damla kan geldu acaba folik asit aldigimdan mi anlamadim bi testimin sonucu kalmisti doktoru aradim sukur kanser degilimism Allah hepimize sifa versin kizlar cookk cokk opuyorum sizi
benimde 30 marttı benimde 2 gün kahverengi lekenlenme şeklinde sürdü doktora gittim adet saydıtsk ediyorum canlarim adetim 28martti ve 2gun surdu kuzum olabilit 38gun beklemistim belkide kislerdendir bilmiyorum canlar ama yoruldum sanirim agridan sancidan Allah buyuk diyorum Allah neterinden sklsin cok sgolun
Merhaba kizlar..nasilsiniz..
İlk heyecanim gecmisler olsun canim.kadin olmak okadar zorki..rabbim once sifani sonra bebegini versin kucagina ins..
Dogum izni muhabbetinde benim zamanimda kirk gun once kirkgun sonra izin kullanmistim.o donemde isyerin sigortani odemiyor.ssk ucretin askeriden odeniyorsa mesela bin tl.dogum sonunda dortbin aliyosun.ssk yuksek odenirse fazla aliyorsun.saglikli dogumlar diliyorum.darisida bize...:)
ay cok gecmis olsun sanada gulum bende gittim doktora pcolu oldugumu ta onceden biluyodumda ostrojen hormonum dusmus kanserlik testide yapti 1hafta sonra cikyi cok sukur degilim bu belirsizlikbeni bitiriyo ne zaman adet olcam sancidan biyere bayilirim disaricikmiyayim yok yumurtlamam ne zaman yok yine tuylerim cikmis kislerim yuzunden ayyy gercelten cok zor canim Allah beterinden saklasin
benimde 30 marttı benimde 2 gün kahverengi lekenlenme şeklinde sürdü doktora gittim adet saydı
Evet allah beterinden saklasın rabbim yardimci miz olsunay cok gecmis olsun sanada gulum bende gittim doktora pcolu oldugumu ta onceden biluyodumda ostrojen hormonum dusmus kanserlik testide yapti 1hafta sonra cikyi cok sukur degilim bu belirsizlikbeni bitiriyo ne zaman adet olcam sancidan biyere bayilirim disaricikmiyayim yok yumurtlamam ne zaman yok yine tuylerim cikmis kislerim yuzunden ayyy gercelten cok zor canim Allah beterinden saklasin
Doktor mu dedi yoksa nettw mi arastirdin cnm denemeden bikemezsin cnm etkili olacagini. Kilo bi iki kilo aldim cok degil cnm bn onu hapa baglamadim bnm edimin surekli birseyler yedigi icin bnmde cnm istiyor onu gorunce oule aldim iki kiloyu sadece ilk basladigimda midem bulandi ve bn aksam iciyordum ve hep ayni saatte ictim en onemlisi cnm inandim kuculcwgine
Sende var mi cnmgunaydin kizlar mujdeler var mi bakalim umut olun bize
yok canim ovu, testim gelmedi benim daha yumurtlama donemim bile gelmediSende var mi cnm
Cnm eczaneden al cnm bncr bnde iki hafta sonra alacamyok canim ovu, testim gelmedi benim daha yumurtlama donemim bile gelmedi
Ne kisti varmis cnm gecmis olsunbende de kist varmış kızlar bu ay doğum kontrol kullanıcam
canım adetinin kacıncı gunündesin klomen kullandınmı sen[/QUOTE]TE="CRAZYBEL, post: 40384092, member: 495043"]yok canim ovu, testim gelmedi benim daha yumurtlama donemim bile gelmedi
netten aldik canim gelmedi daha ovula diye bi test hani odedik bundan sonra olmazsa eczaneden alirimCnm eczaneden al cnm bncr bnde iki hafta sonra alacam
gecmis olsun ne kisti varmis yeni mi gittin doktora benim lise zamani anlamsti doktor pkolu oldugumu ben adet duzensizlik ve sanci icin gitmistimbende de kist varmış kızlar bu ay doğum kontrol kullanıcam
adet gecikmesi yaşıyordum doktor çok önemli bişey değil ama yine de hap kullan öyle gel dedi..sanırım folikül kisti falan ama net bişey söylemedi.gecmis olsun ne kisti varmis yeni mi gittin doktora benim lise zamani anlamsti doktor pkolu oldugumu ben adet duzensizlik ve sanci icin gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?