kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

pkolularda arada lekelnme oluyor banada oluyordu kistler yapıyormuş

tsk ediyorum canlarim adetim 28martti ve 2gun surdu kuzum olabilit 38gun beklemistim belkide kislerdendir bilmiyorum canlar ama yoruldum sanirim agridan sancidan Allah buyuk diyorum Allah neterinden sklsin cok sgolun

tsk ediyorum canlarim adetim 28martti ve 2gun surdu kuzum olabilit 38gun beklemistim belkide kislerdendir bilmiyorum canlar ama yoruldum sanirim agridan sancidan Allah buyuk diyorum Allah neterinden sklsin cok sgolun
benimde 30 marttı benimde 2 gün kahverengi lekenlenme şeklinde sürdü doktora gittim adet saydı

canm ama 3 te 2 si dyo ücrette alınan

benimde 30 marttı benimde 2 gün kahverengi lekenlenme şeklinde sürdü doktora gittim adet saydı
ay cok gecmis olsun sanada gulum bende gittim doktora pcolu oldugumu ta onceden biluyodumda ostrojen hormonum dusmus kanserlik testide yapti 1hafta sonra cikyi cok sukur degilim bu belirsizlikbeni bitiriyo ne zaman adet olcam sancidan biyere bayilirim disaricikmiyayim yok yumurtlamam ne zaman yok yine tuylerim cikmis kislerim yuzunden ayyy gercelten cok zor canim Allah beterinden saklasin

M mambia canım ya visanne herkeste işe yaramıyormuş hiç küçülmeyen hastalar var birde yan etkileri varmış kilo alma iştah açılması ve psikolojik sorunlar bunlar sendede oldu mu ?

Evet allah beterinden saklasın rabbim yardimci miz olsun

M mambia canım ya visanne herkeste işe yaramıyormuş hiç küçülmeyen hastalar var birde yan etkileri varmış kilo alma iştah açılması ve psikolojik sorunlar bunlar sendede oldu mu ?
Doktor mu dedi yoksa nettw mi arastirdin cnm denemeden bikemezsin cnm etkili olacagini. Kilo bi iki kilo aldim cok degil cnm bn onu hapa baglamadim bnm edimin surekli birseyler yedigi icin bnmde cnm istiyor onu gorunce oule aldim iki kiloyu sadece ilk basladigimda midem bulandi ve bn aksam iciyordum ve hep ayni saatte ictim en onemlisi cnm inandim kuculcwgine

TE="CRAZYBEL, post: 40384092, member: 495043"]yok canim ovu, testim gelmedi benim daha yumurtlama donemim bile gelmedi[/QUOTE]canım adetinin kacıncı gunündesin klomen kullandınmı sen

TE="CRAZYBEL, post: 40384092, member: 495043"]yok canim ovu, testim gelmedi benim daha yumurtlama donemim bile gelmedi
canım adetinin kacıncı gunündesin klomen kullandınmı sen[/QUOTE]
benim adetim 28marttaydi 2gun surdu kuzum yok kullanmadm doktor cok zayif oldugumu bunyeminde zayif oldugu ilaci kaldiramayacagmi soledi sadece folik asit verdi ovulasyn testinide ben netten aldim gelmedi daha canim

kızlar merhaba bende pkodan muzdaribim geldi dün kırmızılar hayatımda ilk defa tam zamanında geldi şaştım kaldım ve tabi üzüldüm de

gecmis olsun ne kisti varmis yeni mi gittin doktora benim lise zamani anlamsti doktor pkolu oldugumu ben adet duzensizlik ve sanci icin gitmistim
adet gecikmesi yaşıyordum doktor çok önemli bişey değil ama yine de hap kullan öyle gel dedi..sanırım folikül kisti falan ama net bişey söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…