- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.201
canım dktor bana verdi visanne ile birlikte ama ben ilaçlara başlamayınca onuda içmedim inşşlh perşembeden sonra içerim artıkkader arkadaşım sen kullanıyormusun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dktor bana verdi visanne ile birlikte ama ben ilaçlara başlamayınca onuda içmedim inşşlh perşembeden sonra içerim artıkkader arkadaşım sen kullanıyormusun peki
folik asitimi içmedin anlamadım cnmcanım dktor bana verdi visanne ile birlikte ama ben ilaçlara başlamayınca onuda içmedim inşşlh perşembeden sonra içerim artık
heyecan mı yaptın yoksa tansiyonun filan mı düştü ya da çıktı
ordamısın iyimisin çok kotüysen birine haber verhayir oyle bir sey yok. Internetten arastirabilirsin..
1.5 yil oldu. Benim asiri bas donmem var ya cok hizli kalbim atiyor acaba nedendir? Sanki bayilacakmisim gibi..
ordamısın iyimisin çok kotüysen birine haber ver
belkide gebe olmak istediğin için vucudun seninle oynuyor olabilirBilmiyorum ki aniden boyle oluyor. Bir kac gun once de oldu gece. Hicbir sey anlamadim cidden..
kuşum evet visanneye başlamayınca onuda içmedim duruyor öylefolik asitimi içmedin anlamadım cnm
canım test yapsana hamilesindir belkiBilmiyorum ki aniden boyle oluyor. Bir kac gun once de oldu gece. Hicbir sey anlamadim cidden..
belkide gebe olmak istediğin için vucudun seninle oynuyor olabilir
anladım cnm perşembe günü senden güzel haber bekliyorumkuşum evet visanneye başlamayınca onuda içmedim duruyor öyle
canım test yapsana hamilesindir belki
hakkında hayırlısı inşşl canımYarin yapicam kan testi iste insallah. Bakalim hayirlisi..
canım bnm arkadaşom altı ay olmadı bebek son iki ay hamile gibihissetti adeti gecikti midesi bulandı başı döndü ama hamile değildiInan bu desiginde olabilir ama 1.5 yilda hic olmadi boyle bir sey. En umutlandigim anda bile olmadi.. neyse yarin doktora gidecegiz eger gebe degilsem genel bir baktiracagim kendime.. hayirlisi insallah..
Yarin yapicam kan testi iste insallah. Bakalim hayirlisi..
bebeğim ben çıkıyorum ağrım şiddetlendi uzanayım biraz eşim kızacak oturuyorum sürekli çok öpücük hayırlı gecelerfolik asitimi içmedin anlamadım cnm
tama tatlım hayırlı geceler cnm hayırlısı olsun senin içinbebeğim ben çıkıyorum ağrım şiddetlendi uzanayım biraz eşim kızacak oturuyorum sürekli çok öpücük hayırlı geceler
folik asitten olduğunu sanmıyorum canım.belki adetin tam bitmemiştir. amin canım şükür iyi sonuç almışsın.iyi aksamlar kizlar oncelikle ilkheyecanim cokkk gecmis olsun bebegim Allah acil sifa versin...bilgece hayirli haberlerini aliriz ins.mambia yumurtlama donemi icin son testini yaptin mi..beyaz bulut ben pkoluyum benimde belli dgil buyuk ihtimal nisanin son gunu ama dahada gecikevilir..kizlar yumurtlama testim gelmedi yumurtlama donemime gelmedim daha afetimde yeni bitti zaten ama bugun benden 2damla kan geldu acaba folik asit aldigimdan mi anlamadim bi testimin sonucu kalmisti doktoru aradim sukur kanser degilimism Allah hepimize sifa versin kizlar cookk cokk opuyorum sizi