- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.181
cnm sebzelerden ne kadar yesende folik asit önemli şimdi kullanmasan bile hamile kalınca hemen başla bebeğinin sinir sistemi ve ileride bir anomali olmaması için bu gerekli
bende bulguru çok tüketiyom folik asit vucutta depolanmıyor cnm
mercimek fasulye bulgur hepsini tuketiyomcanım en fazla mercimekte var
ben de pko var canım oyüzden düzensiz adetlerim ama bu ay klomen kullandım tahmini nisan sonu 23 den sonra olabilirimbat kaç cnm
inşallah öyledir canım. gün geçtikçe beklemekten daha da umutsuzluğa düşüyor gibiyim yaabende gördüm aynı rüyayı birkaç gün önce amabebeğin kızmı erkekmi bilmiyorum emzirdim sonra bebek emmeyi bırakınca süt aktı göğsümden inşallah bebişe delalettir gördüğümüz rüyalar
anladım cnmben de pko var canım oyüzden düzensiz adetlerim ama bu ay klomen kullandım tahmini nisan sonu 23 den sonra olabilirim
umutsuzlaga düşme cnm ya.. allah büyük o ne derse o olur o yuzden umutsuzluga düşme cnm mucizeni alacaksın allahın izni ileinşallah öyledir canım. gün geçtikçe beklemekten daha da umutsuzluğa düşüyor gibiyim yaa
aynen öyle canım elimde değilAhh elimde olsa keske dusunmesem.aklimin bir kosesinde hic cikmiyor..sizdede oyledir..
vucutta depolanmadığını biliyorum v e fazlasını attığını biliyorum cnmKizlar folik asitinin zararlari da var. Vucutta varsa bi de ustune alip daha fazla olursa Allah korusun çocukta otizm ve astim olasiligini yukseltiyormus..
inşallah hep birlikte alacağız canımumutsuzlaga düşme cnm ya.. allah büyük o ne derse o olur o yuzden umutsuzluga düşme cnm mucizeni alacaksın allahın izni ile
canım depolanmıyor atılıyor gereğinden fazlası zaten varsa almaz vücudKizlar folik asitinin zararlari da var. Vucutta varsa bi de ustune alip daha fazla olursa Allah korusun çocukta otizm ve astim olasiligini yukseltiyormus..
umutsuzluk yok hayırlı zamanda hayırlısı olsun hepimiz için umutdumuz olsunki savaşmaya gücümüz olsun :)inşallah öyledir canım. gün geçtikçe beklemekten daha da umutsuzluğa düşüyor gibiyim yaa
sen ne zaman beri krunmuyorsun cnmKizlar folik asitinin zararlari da var. Vucutta varsa bi de ustune alip daha fazla olursa Allah korusun çocukta otizm ve astim olasiligini yukseltiyormus..
hayir oyle bir sey yok. Internetten arastirabilirsin..canım depolanmıyor atılıyor gereğinden fazlası zaten varsa almaz vücud
1.5 yil oldu. Benim asiri bas donmem var ya cok hizli kalbim atiyor acaba nedendir? Sanki bayilacakmisim gibi..sen ne zaman beri krunmuyorsun cnm
heyecan mı yaptın yoksa tansiyonun filan mı düştü ya da çıktıhayir oyle bir sey yok. Internetten arastirabilirsin..
1.5 yil oldu. Benim asiri bas donmem var ya cok hizli kalbim atiyor acaba nedendir? Sanki bayilacakmisim gibi..
ahh o gücü kendimde bir bulabilsemumutsuzluk yok hayırlı zamanda hayırlısı olsun hepimiz için umutdumuz olsunki savaşmaya gücümüz olsun :)
ewet cnm şükredelimbu ay olmasada üzülmeyin en azından adet görüyorsunuz bir dahaki aya deneme şansınız yine var
ben ilaç kullanmazsam adet göremiyorum bir kere bıraktım amann dedim 5 ay adet olmadım buda şansımı düşürüyor tedavisiz olmuyor daha ne kötü durumda olanlar var halimize şükür
aynen öyle arkadaşım halimize bin şükür hamdolsunbu ay olmasada üzülmeyin en azından adet görüyorsunuz bir dahaki aya deneme şansınız yine var
ben ilaç kullanmazsam adet göremiyorum bir kere bıraktım amann dedim 5 ay adet olmadım buda şansımı düşürüyor tedavisiz olmuyor daha ne kötü durumda olanlar var halimize şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?