kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ay ben cok iyi ruya yorumlarim...erkek bebek murat demek emzirmende yakin zamanda muradinin sana gelmesi demek bi de sanirim sorun cekmisim hayirdir ins tam anlat bakyim ruyani:))
şimdi önce bi erkek bebek görüyorum canım yeni doğmuş eve gelmişiz benimmiş ama yine de soruyorum etrafa benim mi diye.sonra bi güzel giydiriyorum falan ama görsen nasıl mutluyum sonra göğüsleri açıyorum ikisini de emzirmeye başlıyorum ama varya nasıl bi huzur içindeyim o kadar da güzel emiyo bi masum bi masum.sonra acaba sütüm geliyor mu ki doyuyor mu diye bakıyorum.sütüm de geliyor.ayy resmen aşk yaşadık rüyamda bebişimleçok tatlıydı ya yok böyle bi sevgi resmen hissettim rüyamda.gerçek olsaydı keşke

b
enve o riski alma tatlim rahmin ters donse bile bunu hadi yapiyolar diyelimki yinede o riski alma bence bidaha doktora git baska doktora

b

enve o riski alma tatlim rahmin ters donse bile bunu hadi yapiyolar diyelimki yinede o riski alma bence bidaha doktora git baska doktora

Ya ben de boyle seylere inanmam ama insan duyduklarini görünce inaniyor. Mesela benim eltimin de olmuyordu yaptirmisti oldu. Ben boyle seylere karsiyim diye kaynanam bana yaptiramadi
Ama 1 yil daha olmazsa denerim bence.. hayirlisi

insallah canim hatirdir ins erkek murat eve gelmesi bi muradin hanene dogcak emzirmen tez zamanda hayitdir ins.cocuga hangi renk kiyafet giydirdin hatirliyo musun

Ya ben de boyle seylere inanmam ama insan duyduklarini görünce inaniyor. Mesela benim eltimin de olmuyordu yaptirmisti oldu. Ben boyle seylere karsiyim diye kaynanam bana yaptiramadi
Ama 1 yil daha olmazsa denerim bence.. hayirlisi
amin canim ins gerek kalmaz

insallah canim hatirdir ins erkek murat eve gelmesi bi muradin hanene dogcak emzirmen tez zamanda hayitdir ins.cocuga hangi renk kiyafet giydirdin hatirliyo musun
ayy inşallah hayırlara çıkar canım.yok onu hatırlamıyorum sadece kıyafetin üzerine açık renk yelek giydirdiğimi hatırlıyorum

Kistin agri yapiyordur cnm ke ndini yorma agir is yapma cnm

Onu bnde duydum yaptiran varmis

Hayirlisiyla gel bebegim cok fazla ozletme kokuna hasret cektirme..biliyorum zamani gelince bana suoriz yapacan bende babana...

Ne guzel seyler yazmissiniz hepinizde..rabbim hepimizin ellerini bosa cikarmasin ins..gozlerim doldu..ayni duygularida sizlerle yasadigim icin ayrica mutluyum.yoksa dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum bazen..burasi umut oldu bana..hepinize iyi aksamlar..guzel ruyalar ins..<3 <3

Bur
aBurasi hepimiz icin umut cnm.. Bizi bizden baska anlayan olmaz cnm.. Biliyorum bebislerimiz gelecek bupizede allahim annelik duygusunu tattiracak cnm bebislerr bize naz yapiyor cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…